Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Ik heb een vliegengordijn besteld en supersnel geleverd gekregen. Het is een mooi en degelijk product - precies zoals ik het gehoopt had. Bij de levering ontbrak het bevestigingsmateriaal maar op mij... Voir plus
Muggen klamboe voor over parasol besteld, snel geleverd, klamboe is aan een zijde aan te passen voor een parasol van 3 mtr doorsnede v.w.b. de hoogte, werkt makkelijk en hoef je maar 1x te doen, te op... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Webcompanies B.V. is gestart in 2012, 5 jaar nadat de eerste webshop gestart is. Er kwamen zoveel webshops in 5 jaar bij dat het tijd werd om een B.V. op te richten. Webcompanies heeft ook haar eigen fysieke showroom in Zutphen.
Coordonnées de contact
Brinkhorst 25, 7207BK, Zutphen, Pays-Bas
- vliegengordijnkopen.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Super prijs en zeer snelle levering…
Super prijs en zeer snelle levering voor prima product
Compleet met duidelijke instructie
Compleet met duidelijke instructie. Doet wat het moet doen. Erg blij mee.
Keurig snelle levering in juiste…
Keurig snelle levering in juiste verpakking
Moeilijk gelijk en recht erin te…
Moeilijk gelijk en recht erin te klikken.En als ze hangen vallen ze niet altijd 100% terug. Vedder wel goeie kwalitijd

Réponse de Webcompanies
Het is gewoon een waardeloos systeem
Het is gewoon een waardeloos systeem. Werkt niet en gaat elke x in de knoop.
Miskoop geweest

Mijn vliegengordijn past perfect
Mijn vliegengordijn past perfect. Goede kwaliteit. En snel geleverd
Snelle levering, duidelijke communicatie!
Snelle levering en duidelijke communicatie. Maatwerkproduct is precies de bestelde maat en komt overeen met de foto's op de site. We hebben een breed gordijn besteld voor onze openslaande deuren en werden erover geïnformeerd dat het beter was om 'm in twee delen te leveren. Dat zou makkelijker te monteren zijn en niet zichtbaar. Dit is inderdaad zo!
Het was even zoeken om te monteren
Het was even zoeken om te monteren, maar het sluit perfect
Snel geleverd
Snel geleverd, niet speciaal mooi maar wel effectief. Zou t mooier vinden als t witte klittenband gewoon zwart was
Erg blij mee
Veel keuze, wat het ook wel weer heel lastig maakt.. De levering op maat was super snel, de maat klopte en het bevestigen was binnen 5 minuten geklaard. Het belangrijkste is, het werkt ook heel goed. Heel af en toe komt er nog een vlieg mee naar binnen als ik er door ga, maar voor de rest is het perfect! Ook de katten snappen hoe het werkt, dat was ook een belangrijke voorwaarde. Dus ik ben dik tevreden!
Ik bestelde het luxe vliegengordijn…
Ik bestelde het luxe vliegengordijn volgens de beschrijving in hoogwaardig kunststof met een hout-lookin hout look. Op de foto zag het er goed uit . Het bleken goedkope plastic meer oranje kleurige dopjes . Het in elkaar zetten was een dagtaak ! Ik vind de prijs kwaliteit echt niet goed , helaas wilde ze niets hierin voor me betekenen . Dus klantvriendelijk is ver te zoeken . Ik had eerst maar een dopje los moeten bestellen was het antwoord…

Heel fijn vliegengordijn
Heel mooi , stevig en perfect op maat gemaakt vliegengordijn.
Doet ook wat het moet doen. Heel blij mee. Ook nog eens snel verzonden en goed verpakt
Snelle levering en kwaliteit.
Geholpen met de levering dpd was pakje…
Geholpen met de levering dpd was pakje verloren bedankt alles in orde nu
Heel mooi stevig gordijn
Heel mooi stevig gordijn. Ging iets mis met de bestelling maar dit werd meteen opgelost.
Mooi en degelijk vliegengordijn en superfijne service!!
Bij de levering ontbrak het bevestigingsmateriaal maar op mijn mail werd heel erg snel gereageerd en het ontbrekende deel werd de volgende dag al geleverd. Heel fijne firma om iets te bestellen - dat doe ik zeker nog eens opnieuw!!
Ik mocht een gordijn bestellen maar…
Ik mocht een gordijn bestellen maar niet passen. Want zodra uitgepakt is kopen. Vieze oplichters. Il ga er werk van maken. Smerige oplichters praktijken

Réponse de Webcompanies
Werkt prima en ziet er ook nog fancy …
Werkt prima en ziet er ook nog fancy uit ook
En savoir plus sur les différents types d'avis.