À propos de l'entreprise

1. Magasin de rideaux et stores
  2. Magasin de rideaux
  3. Fournisseur et fabricant de rideaux
  4. Magasin de portes

Informations provenant de diverses sources externes

TORRESOL NEDERLAND - VLIEGENGORDIJNEN BALUSTRADEN EN RAAMHORREN

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,5

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Veel irritatie bij het maken van vliegengordijn

Had een vliegengordijn gekocht met motief die ik zelf in elkaar zou zetten. Er ontbraken hulzen, en halve hulzen. Nadat ik daar mail over had gestuurd en ik ontving deze in een envelop die opengescheurd was, gelukkig zat het zakje met hulzen er nog in. Daarna kon ik verder met het inelkaar zetten van het gordijn, helaas miste ik nog meer hulzen, haken en een ophanghaak. Ik heb telefonisch contact gehad en zei dat ik dit erg slordig vond. Nou dat vond deze mijnheer aan de telefoon niet, vroeg heel verbaasd: waarom?? u krijgt ze toch. Totaal geen inlevingsvermogen dat dit heel vervelend was. Later werd ik gebeld met de vraag of ik eerst nog eens goed wilde tellen wat ik nu miste want dan kon het in 1x verstuurd worden. Want zo maakten zij geen winst met het gordijn. Of dat mijn schuld was. Ook zijn de halve hulzen slordig en schuin afgesneden en dat staat erg lelijk. Ik moest foto’s ervan sturen, dit gedaan. In eerste instantie werd er niet op gereageerd. Pas nadat ik het weer onder aandacht bracht werd er gezegd dat ze het probleem niet begrepen want een machine sneed ze zo af en als dat scheef was dan was daar niets aan te doen, hij zei dat ik er mischien een dun rietje in kon doen zodat de 2 halve hulzen recht op elkaar bleven zitten. Prutswerk!!! Al met al als ik dit van te voren had geweten had ik dit nooit gekocht!

31 mai 2026

24 mei bestel

24 mei bestel, vandaag 16juni nog geen vliegengordijn! Ook geen reactie op mijn mail van 7 dagen terug…

Jammer

16 juin 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Scheve lamellen...

Idd, het was mijn eigen schuld. Ik heb keurig en secuur mijn Torresol lamellengordijn op lengte geknipt, met een scheef resultaat als gevolg. De lamellen zijn ongelijk bij aflevering en dat is mij niet verteld. Na even elkaar heen en weer beschuldigd te hebben, heb ik van Torresol een nieuw gordijn gekregen, en ik ben daar heel blij mee.
Ik wil iedereen even attent maken op het feit dat de lamellen ongelijk zijn en je ze één voor één moet nameten.
En Torresol, bedankt voor de fijne oplossing.

22 mai 2026

Onprofessioneel

Ivm verhuizing hulsen en haken bijbesteld. Hele gordijnloopt vervolgens uit de maat. Klantenservice gebeld. Men spreekt amper Nederlands.
Ik zal teruggebeld worden met een oplossing werd mij gezegd. Vervolgens wordt ik door een onbeschofte man teruggebeld met als antwoord ja we hebben een andere maatvoering. Noteer dat dan op je site! Had ik ze niet hoeven te bestellen!! Geen coulance niets. NOOIT MEER!!

21 mars 2025

Magneet gordijn

Magneet gordijn

Product prima op tijd bezorgd. Kwaliteit slecht. magneethouders breken stuk. allemaal stuk voor stuk met kit weer gelijmd. tape op kunststof kozijn werkt niet. laat binnen paar dagen los. Kortom miskoop.

2 juin 2025

Nieuwe kralen

Na ruim 15 jaar mijn kralen vervangen voor een andere kleur. Het materiaal blijf mooi en is zijn geld echt waard.doordat ze materiaal los verkopen had ik nu geen haken nodig. Dus ook nog besparend. Voor mij een top product

29 juin 2024

Maatvoering klopt niet

Maatvoering klopt niet met betrekking tot de magneet gordijnen. Contact gehad met Torresol.nl Helaas was klantvriendelijkheid ver te zoeken
deurpost maat 1.76 volgens instructie moet er 4 cm bijgeteld worden en dan nog bijna geen ruimte om het gordijn vast te maken. Als optie werd genoemd om het gordijn maar met montage kit af te gaan werken. EENS EN NOOIT WEER !!!! erg onprofessioneel bedrijf. Een service medewerkster die amper Nederlands kon spreken en zeer moeilijk te verstaan was en als klap op de vuurpijl een andere medewerker die je ff de les gaat voorlezen dat je verkeerd besteld heb en het maar moet afwerken met montage kit .. over het bestel proces maar te zwijgen. Er kan niet met paypal of creditcard betaald worden terwijl dit wel op de site staat! maar voor het gemak doen ze dat niet meer en ik begrijp nu wel waarom!

5 juillet 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet doen, ga je spijt van krijgen.

Heb hier half mei een aluminium Kettinggordijn mini zilvergrijs besteld voor 186.05 euro.
Toen ik de doos kreeg en wij aan de slag konden met het ophangen van 102 aluminium kettingen, zagen we al snel dat de onderkant van het gordijn niet gelijk liep op sommige plaatsen. Van 2 kettingen hadden we maar een halve ketting gekregen en we kregen 1 reserve ketting erbij. We hebben alles op z’n plaats gekregen met hier en daar wat aanpassingen. Het gordijn laat openingen zien als het hangt omdat sommige kettingen gedraaid zitten. Niet bovenaan maar ergens in het midden. De ijzertjes zitten op sommige plekken te vastgeklemd. Heb contact opgenomen omdat ik niet tevreden was. En dat was moeilijk omdat de medewerkster erg slecht Nederlands spreekt. Wanneer ik mijn beklag doe en tig keer hetzelfde vertel krijg ik uiteindelijk de eigenaar en die zegt al heel snel dat de aluminium mini van slechtere kwaliteit is. Pardon? Het is het duurste product en dan slechtere kwaliteit?? Ik had beter de grote kunnen nemen volgens hem. Maar dit zie ik nergens terug op de website natuurlijk en ik ben er ook niet over geïnformeerd als ik ze via de website bestel. Ik mag ze terug sturen. Zodra ik vraag om een retour bon is het antwoord dat als ik ontevreden ben dus zelf maar voor de kosten moet opdraaien. Huh? Zelfs als hij toegeeft dat de kwaliteit slechter is? Bestellen zal ik hier dan ook nóóit meer. En voor alle andere mensen die hier willen bestellen: Niet de mini aluminium nemen, dat is volgens de eigenaar van een slechtere kwaliteit voor meer geld. Dus in mijn ogen rotzooi. Geef je centen liever uit bij een bedrijf die weet waar het voor staat en weet hoe service werkt. Want daar hebben ze hier nog nooit van gehoord.

15 mai 2023

Standaard pakket besteld

Standaard pakket besteld. Tussen de witte zaten creme hulzen. Pakket retour gestuurd. Binnen 4 dagen nieuw pakket ontvangen. Allemaal spierwitte hulzen erin. Super. Bedankt voor de snelle service. Opdr. 22210895.

26 août 2022

Dubbele verzendkosten kwijt

Niks uitstekend. Als iets je niet bevalt en je wilt het terug sturen ben je dubbele verzendkosten kwijt omdat retour ook op eigen kosten gaat.
Nooit meer een bestelling voor mij.

6 juillet 2019

Uitstekend

De vliegengordijnen van Torresol zijn uitstekend! De kwaliteit is dusdanig dat de gordijnen jarenlang meegaan, de service van zowel Torresol als de winkel waar ik het gordijn gekocht heb is ook uitstekend!

11 septembre 2009
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus