À propos de l'entreprise

1. Magasin de portes

Informations provenant de diverses sources externes

✓ Horren op maat ✓ Achteraf betalen met Afterpay ✓ 14 dagen geld terug garantie ✓ Snel en gratis geleverd vanaf 75 euro. Bestel direct online!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

3,3

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Onderdelen besteld om een hordeur…

Onderdelen besteld om een hordeur opmeten hangenmaar krijg maar niets binnen, wel betaald.
Bellen krijg geen contact, via mail wel een bevestiging dat ze weg zijn maar dan helemaal geen info met welk bedrijf ze verzonden zijn dus ook geen trek and trace code.

27 juin 2026

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Ze denken goed mee en Roel reageert snel via WhatsApp.
Verder prima op maat gemaakte horren.

13 juillet 2025

Goed bedrijf.

Goed bedrijf.Ais je vragen hebt over je bestelling krijg je netjes antwoord en advies.Voor de 2e keer een inzet hor bestelt en weer tevreden.

1 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Kunststof scharnieren voor hordeur…

Kunststof scharnieren voor hordeur besteld. Telefonisch contact met Horrenbouw vooraf zowel duidelijk als deskundig. Service kon niet sneller, vrijdagmiddag besteld, zaterdag al geleverd. En precies de originele scharnieren verkregen qua grootte en kleur, ideaal dus. Mijn tot nu toe eerste ervaring met (het team van) Horrenbouw is geweldig. XXXXX

24 mai 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Te weinig lengte geleverd, waar ik wel voor betaald heb

De hor is in principe goed, maar de afmetingen kwamen niet overeen met wat ik besteld had (en waarvoor ik wel betaald heb). Je moet bij je bestelling aangeven hoeveel m je wil hebben en dit wordt dan als 1 rol geleverd. Helaas miste op de rol ruim 30cm gaas, wat ik op een ding dat je per m moet bestellen best veel vind. Er mist dus ruim een derde. Toen ik de winkel hiervoor benaderde kreeg ik het antwoord dat dit inderdaad kon voorkomen en dat dit te maken het met marge. Ik gaf aan dat ik een marge van een paar cm wel kan begrijpen (al zou het nog niet netjes zijn als je te weinig krijgt), maar 30cm op 1m is gewoon te veel. Degene die de mail beantwoorde zei dat er 'normaal' extra cm geleverd worden, maar bij mij was dit dus niet het geval. Dit gaf ik ook bij hem aan en dat ik er wel voor betaald had. Hierna stopte hij geheel met antwoorden. Niet netjes afgehandeld en dus te veel betaald voor gaas dat ik niet heb gekregen. Gelukkig paste het net omdat ik ruim had gemeten, maar ik had de overgebleven stukken graag nog ergens anders voor willen gebruiken.

15 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

gisteren materiaal op gehaald om zelf…

gisteren materiaal op gehaald om zelf mijn horren te maken,goede uitleg gehad eerlijke en aardige jongens, mooi bedrijf veel op voorraad, als ik nog eens wat nodig ben weet ik waar ik moet zijn. een aanrader.

14 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Een heel betrouwbaar bedrijf!

Bij ons in de straat hebben wij nieuwe ramen en kozijnen gekregen. Aan de buitenkant zit een stang (doorvalbeveiliging) bevestigd dicht bij het kozijn, hierdoor was het niet mogelijk om een hor te plaatsen.
Tot we uiteindelijk bij Roel terecht kwamen en die heeft samen met zijn collega een constructie bedacht waardoor er uiteindelijk een hor geplaatst kon worden.
Inmiddels hebben 9 woningen horren en deurhorren bij HORRENBOUW besteld.

Wat word je fijn geholpen door deze mannen, niks is teveel voor hun!!
Bedankt heren voor het meedenken en de service en de zeer vlotte levering!

26 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Je ziet inderdaad in de reviews dat of…

Je ziet inderdaad in de reviews dat of mensen super tevreden zijn of niet.
Dat ligt waarschijnlijk voornamelijk in het feit dat "Roel" nog al houterig (lees: slecht communiceert) . Ik denk echt dat wanneer er een normale situatie is je best heel tevreden kunt zijn omdat het waarschijnlijk een vakman is. maar als de vragen (lees: situatie) afwijkt van de normale situatie dan krijg je termen als " je denkt toch niet dat ik die lip eraf zaag" geeft ook halfgebakken antwoorden als: " tja......dat gaat hem niet worden......."
Zonder met een oplossing te komen. Waarschijnlijk heeft het bedrijf werk genoeg maar dit gaat een keer veranderen waarschijnlijk. Oplossingsgericht en empatisch vermogen zijn termen die niet bij deze "Roel" passen. Voor mij geen horrenbouw meer. Geld is inmiddels wel teruggestort.......... Doe je voordeel met deze info want er zijn aanbieders genoeg.

4 juillet 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Precies wat ik nodig had voor mijn…

Precies wat ik nodig had voor mijn grote schuif-hor 150x220: hor/ gaas geleverd was 160 cm breed, goede inlegband gekozen na duidelijke uitleg op website. Oude inleg band was versleten en rechthoekig dunste zijde 3 mm is nu vervangen door 3 mm rond inlegband. Inclusief aandrukgereedschap. Ondanks grootte oppervlak zit de hor strak in het frame (en het is niet mijn dagelijkse werk). Ziet er weer als nieuw uit. Heel tevreden en dat mag ook wel eens gezegd worden.

11 juin 2022

Good service!

Ive now purchased from Horrenbouw twice over a year. Each experience that I have had has been positive. Last time I ordered, I received my order within 2 working days, great service. They are my go to for screens and I have recommended them a number of times.

7 juillet 2021

Super snelle correcte webwinkel

Super snelle correcte webwinkel, zelfs het retourneren ging vlot en snel,verzending naar belgie 2 dagen,als ik meer dan 5 sterren kon geven zou ik het zeker doen,top 👍👍👌

22 avril 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus