Echt een top service! Volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen. 😊 Ik had per ongeluk de verkeerde besteldatum doorgegeven, maar daar reageerden ze gelukkig heel fijn op. Zonder enige moeite k... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Om 5 sterren te halen is er iets nodig waar een webshop zich onderscheid van anderen. In het (aankoop)proces, of in het product. In dit geval niet eerder meegemaakt dat het ergens in een webshop zo m... Voir plus
Nadat ik mijn pvc vloer schoon had gemaakt met een gewone reiniger zijn er vlekken in ontstaan die maar niet weg gingen. Ik had om advies gevraagd bij @Hermosa Floors en zij adviseerden mij James Vloe... Voir plus
Fijn bedrijf. Paar keer gebeld voor maar 1 klein productje, dus geen omzet aan te behalen, desondanks toch altijd elke keer vriendelijk te woord gestaan en tijd genomen.
Al meer dan 30 jaar is Vloerenvisie actief in alle soorten vloeren. Wat begon met alleen plaatsen van vloeren is ondertussen uitgegroeid tot een totaalleverancier in alle soorten vloeren, randafwerking, gereedschappen, onderhoudsmiddelen en alle toebehoren wat er bij een vloer komt kijken. Je kan zeggen dat Vloerenvisie dé ‘one stop shop’ is voor vloeren. De bestellingen die u doet bij Vloerenvisie worden met grote zorg behandeld en worden nagenoeg altijd door ons eigen personeel geleverd. U krijgt van ons bericht wanneer u uw bestelling kan verwachten of u krijgt een telefoontje als de bezorger onderweg is. Zo hoeft u niet de hele dag te wachten. Wij zijn geen ‘dozenschuivers’. Onze mensen weten ook alles van de producten die wij leveren én hoe u daar het beste mee kunt werken. Bovendien is onze webshop 24 uur per dag open. U kunt daar terecht voor alle en uitgebreide informatie, productbladen en veiligheidsinformatiebladen. Als u meer informatie wilt dan kan u altijd makkelijk contact opnemen met onze klantenservice. Onze mensen voorzien u graag van de juiste informatie.
Zevenhuizen, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
De levering was op tijd, precies zoals afgesproken. De artikelen waren goed verpakt.
Snelle verzending , je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling binnen komt
Goed product goede kwaliteit
Levering wat later dan in eerste instantie beloofd.
Snelle levering en prima 👌🏻 producten. Zeker een aanrader en kom zeker nog terug. Een tevreden nieuwe klant.
Goed product gekocht en snel geleverd. Perfect en een aanrader!
Ik heb voegpasta voor pvc besteld en de volgende dag binnen gekregen.
Pasta potje stond een qr code op met instructies .
Prima te verwerken al met al over alles zeer tevreden .
Mijn laminaat was door waterschade beschadigd, verschillende bedrijven gebeld en niemand kon een paar planken vervangen. Vloerenvisie wel, vakkundig uitgevoerd. Ik ben blij met het resultaat.
Prettig geholpen in de winkel. Daarnaast hebben ze een snelle service. Het laminaat is van goede kwaliteit. Zeker een aanrader.
Er is een revieuw geplaatst uit mijn naam!!!!!.
Ik ken jullie niet er wil het eraf hebben!!