Vloerschuurmeester Avis

4,8

We hebben sterk overwogen om onze bilinga vloer te verwijderen, en kurk of vinyl te laten leggen.Toch de gok (?) genomen deze door Jeffrey te laten afschuren en opnieuw te lakken. Beste beslissing eve... Voir plus

We hadden niet durven hopen dat de vloeren in ons nieuwe huis zo mooi konden worden. Tien lagen oude troep en verf werden verwijderd en een super mooie houten vloer kwam te voorschijn. Pittige klus me... Voir plus

Super ervaring met Jeffrey! Reageert snel, denkt mee, helder en duidelijk in verwachtingen en communicatie. En niet onbelangrijk: het resultaat is fantastisch. Hij heeft onze rode tropisch houten vloe... Voir plus

Via advertenties op Instagram op Jeffrey/Vloerschuurmeester gekomen en kan de top reviews alleen maar onderschrijven. Fantastisch werk geleverd, voortraject was duidelijk, keurig op tijd en keiharde w... Voir plus

1. Service de vernissage des parquets

Vloerschuurmeester renoveert houten vloeren. Wij zijn een specialist in het schuren, polijsten en behandelen met lak/olie/wax.

4,8

N'a pas répondu aux avis négatifs

48 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Erg tevreden!

Communicatie was heel fijn en vlot. Afspraken waren duidelijk en het resultaat was goed!

3 juin 2024

Ervaren vakman

Ervaren vakman, vriendelijk, werkt snel en secuur, levert conform afspraken.

17 mai 2024

Excellent communication and quality

Excellent advice, service and finish. Jeff communicated updates daily and shared extra practical advice on how to manage the floor the initial days after the service as well as long term.
Super happy with it still a year later.

28 juillet 2023

Jeffrey denkt met je mee voor het…

Jeffrey denkt met je mee voor het vinden van oplossingen, ook als je na het afronden van de klus nog tips nodig hebt voor je vloer. Hij heeft bij ons de wengé vloer opgeknapt en het is erg mooi geworden. Komt goed zijn afspraken na en is prettig om mee te overleggen. Ik kan hem iedereen aanraden als je je oude vloer weer mooi wilt hebben!

15 février 2024

Fantastisch werk!

Jeffrey is allereerst een aardige man die zich aan de de afspraken houdt. De vloer is prachtig geworden!
Zou zeker vloermeester aanbevelen!

20 juillet 2024

Vriendelijke gast en fijn contact mee…

Vriendelijke gast en fijn contact mee gehad. Heeft heel mooi werk geleverd en de groeven wat erg veel handmatig werk was ook iets moois van kunnen maken! Wij zijn erg tevreden met het resultaat

29 mai 2024

Blij met het resultaat!

Onze houten vloer is heel mooi opgeschuurd en afgewerkt met whitewash en matte lak. Hebben goed en duidelijk advies gekregen en zijn ontzettend blij met het eindresultaat!

11 mars 2024