Noté 5 sur 5 étoiles

Pomimo zróżnicowanych opinii, zaufałem Voida. Obsługa na najwyższym poziomie, gdyby nie handlowiec to kupiłbym felgi, które nie byłyby możliwe to zamontowania. Jedna z dostarczonych felg miała odprys... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Czas realizacji zamówienia był bardzo długi, koła zostały wysłane dopiero 7 dni od momentu złożenia zamówienia. Wielokrotnie kontaktowałam się ze sklepem telefonicznie, za każdym razem otrzymywałam z... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Słabo …nie polecam,zamówiłem 4opony z czego dwie doszły z kilkudniowym opóźnieniem a dwie pozostałe jeszcze nie doszły ..już mija prawie 2tyg. Tylko jedna pani z info była miła reszta olewa klient... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

kontakt z konsultantem , tragedia kłamią duża niewiedza , nie można nic się dowiedzieć o przesyłce raz mówią że kurier odebrał następnie że jest przygotowna i tak dale kłamstwa albo ignorancja , u was... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de pneus

Informations provenant de diverses sources externes

Jesteśmy doświadczonym zespołem ludzi, których łączy pasja do motoryzacji. Od ponad 10 lat zbieramy doświadczenie na rynku oponiarskim, co pozwoliło nam zgromadzić kompleksową wiedzę. Dzięki temu jesteśmy w stanie zagwarantować profesjonalne doradztwo w zakupie opon, felg stalowych i aluminiowych.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 26 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

Opinia co do zakupu opon

Zamówiłam opony w poniedziałek. Jest piątek a opon nadal nie ma. Wysyłka niby w ciągu 24h. Próbowałam wyjaśnić sprawę to nie doczekałam sie na informacje zwrotną. Totalna porażka ta firma.

28 novembre 2025

Termin dostawy 2- 3 dni

Termin dostawy 2- 3 dni, zamówiłem 22.11.25 komplet opon, zapłacone on line, kończy się tydzień i nic, opon jak nie było ,tak nie ma, podobno są w drodze do mnie, choć GLS twierdzi, że owszem, dwie są w magazynie ale dwie gdzieś w trasie, cyrk na kołach. Gdzie są te terminy realizacji zamówienia !?

22 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Po zamówieniu 4opon doszły dwie a 2…

Po zamówieniu 4opon doszły dwie a 2 szły z hipszanii nikt nie wiedzial gdzie sa i kiedy będą dopóki nie dostałem po ponad tygodniu od kuriera wiadomości ze zostaną dostarczone. Panie z infolinii to jakaś kpina.. niepolecam tej firmy

18 novembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Happyo to fantastyczna platforma

Happyo to fantastyczna platforma! Dzięki wsparciu psychologów i coachów moja produktywność znacznie wzrosła, a codzienna praca stała się mniej stresująca. Polecam każdemu, kto chce efektywniej wykorzystywać czas i być szczęśliwszym.

2 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Firma oszołomów reklamują sie że…

Firma oszołomów reklamują sie że wysyłka 24h a tydzień minął i opon dalej nie wysłali
Nie polecam tych półmózgów
Obsługa klienta na poziomie zerowym
Dogadać się lepiej z żulem pod biedronka niż obsługa voida ogólnie niedługo będziecie mieć kontrolę z zusu nie pozdrawiam ułomy voida

19 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Opony doszły i to jedyna dobra rzecz jaką można zaznaczyć przy współpracy z tą firmą. Na przesyłkę trzeba było czekać ponad 2 tygodnie. Po tygodniu zadzwoniłem z pytaniem co się dzieje z oponami, usłyszałem że już zostały wysłane. Poprosiłem o list przewozowy, oczywiście go nie dostałem. Kolejny telefon i usłyszałem "no przecież mówiłam że wysłane" ... tonem takim jakbym to ja był winien że nie doszły. I nagle po kilku dniach BAM!, dostaję powiadomienie na maila od GLS że "nadawca VOIDA KOSTRZYN przygotował dla Ciebie paczkę" 2 tygodnie to zdecydowanie zadługo jak na obecne standardy, kłamstwa i sposób obsługi klienta całkowicie niezgodna z jakimikolwiek standardami Nigdy więcej!!!

27 octobre 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus