Al meer dan een week aan het wachten op luiers die beloofd worden de volgende dag te leveren. Wij kunnen volgen op onze track and trace code dat ons pakket na 10 dagen nog steeds niet op de post is ge... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik heb luiers besteld. Nog niet toegekomen. Verschillende keren mails gestuurd, geen reactie. Telefoon wordt niet opgenomen. Wederom email gestuurd met verzoek om terug betaling van het bedrag. Wacht... Voir plus
In eerste instantie was de ervaring niet goed. Bestelling van pampers en wasmiddel gedaan, en het werd de volgende dag al bezorgd. Terug te zien in de app. Helaas pakket beschadigd en werd retour gest... Voir plus
Mijn bestelling is niet bezorgd. Volgens PostNL echter wel. Ik krijg op geen enkele manier contact met dit bedrijf! Zeer slechte service dus. Ben benieuwd of dit wat oplevert......
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Very good online shop.best prices and…
Very good online shop.best prices and very fast delivery.very fair shop correct...Thank you
Scherpe prijs, maar voorraadstatus onduidelijk en reactie traag
Zeer scherpe prijs. Maar de website laat geen voorraadinformatie zien, en pas enkele dagen na mijn bestelling kreeg ik een email dat mijn bestelling in backorder geplaatst is. Gelukkig is het wel eenvoudig af te bestellen.
Maar tegenwoordig verwacht ik van een website dat de website toont of een artikel op voorraad is, en dat een reactie niet enkele dagen duurt.
Dan heb ik liever een iets hogere prijs met accurate info, zodat ik mijn supplement snel in huis heb.
Prima webshop
Ik ben al jaren een tevreden klant van deze webshop. Ik bestel voornamelijk vitamines en supplementen. Soms zit het tegen met de voorraad, maar dat staat dan ook aangegeven. De bezorging duurt meestal een aantal dagen, maar daar heb ik geen problemen mee.
Snelle levering en netjes verpakt!
Twee tubes Vevina besteld. Hier waren ze veel goedkoper, maar ik twijfelde, omdat ik wat slechte reviews gelezen had. Dat twijfelen was niet nodig geweest, want mijn bestelling was binnen drie dagen en super netjes geleverd! Ik ga hier zeker weer bestellen.
60 blokken zeep besteld
60 blokken zeep besteld, was op voorraad.
Afgerekend, 4 werkdagen niets gehoord.
5e dag mail met factuur.
7e dag 2 mails, bestelling door drogist geannuleerd (zonder overleg), geld wordt terug gestort
Gelijk gebeld : antwoord : doen we altijd zo, als het niet op voorraad is annuleren we de bestelling.
Er werd niet eens naar mijn ordernummer gevraagd !
Ze verkopen dingen die niet in eigen voorraad zijn (maar wel zeggen dát ze op voorraad zijn), maar via een leverancier moet komen.
Met andere woorden: mooie verkoop praatjes, maar hier moet je nooit wat bestellen !
Super levering
Op zaterdagavond besteld en gelijk een bevestiging. Zondag de track and trace ontvangen en de mededeling dat PostNL het op dinsdag zou bezorgen. Het is gewoon op maandag al bezorgd. Helemaal tevreden.
Op 31 maart 3 bestellingen geplaatst…
Op 31 maart 3 bestellingen geplaatst voor 3 verschillende adressen. Dus ook 3x verzendkosten. Alles bij elkaar voor bijna €90.
Tot mijn verbazing krijg ik na ruim een week 3 mailtjes dat de 3 bestellingen onderweg zijn naar 1 adres. Gelijk daarna 3 mails dat de verpakkingen beschadigd zijn en de bestellingen retour afzender. Dat kwam in dit geval goed uit, nu kon ik bellen dat het naar 3 verschillende adressen moest. 's Middags telefonisch niet bereikbaar ondanks anders vermeld op website. Mail gestuurd, geen reactie. Volgende dag gebeld en gezegd dat ik duidelijk 3 verschillende bezorgadressen had opgegeven.
"O, had u ook al een mail gestuurd? U kunt maar 1 bezorgadres opgeven per account, dus de pakketten worden zsm bezorgd op adres...."
Ik zei dat dit dan vermeld moest worden op website en dat ze contact met me hadden moeten opnemen. Als ik dit geweten had had ik niet 3 pakketten met identieke inhoud besteld en 3x bezorgkosten betaald.
De onvriendelijke dame van de voordeligste drogist zei dat ze wel zou kijken wat ze kon doen.
Nu krijg ik net 3 mailtjes dat de pakketten verstuurd zijn, je raadt het al: naar 1 adres!
16 april: net inderdaad 3 pakketten hier bezorgd. Slecht slecht slecht!!!!
NOOIT MEER DE VOORDELIGDSTE DROGIST!!!!
Lange levertijd, geen bericht, wanneer wel geleverd gaat worden kunnen ze niet vertellen
Op donderdagavond een bestelling geplaatst. Nu bijna een week later nog niks verzonden, zonder bericht van de webshop.
Na bellen, zeggen ze een logistiek probleem te hebben, en niet te kunnen zeggen wanneer de producten verzonden worden.
Levertijd van 1-3 werkdagen? Niet dus!
Heb je de producten op redelijke termijn echt nodig, bestel dan niet hier!!
Bestellingen worden in rekening gebracht zonder voorraad!
Artikelen worden verkocht ook als ze niet op voorraad zijn! Geld wordt meteen afgeschreven ook als de shop zelf nog op de levering van de leverancier wacht of nog niet duidelijk is wanneer het product weer op voorraad zal zijn. Geen mededeling hoe lang je er op moet wachten! Nu 3 keer een mail gekregen dat mijn bestelling "nu" klaar is en verzonden wordt, maar wacht nog steeds op een track&trace code. Geen vertrouwen in deze shop!
Ben inmiddels een week aan het wachten…
Ben inmiddels een week aan het wachten op een bestelling...
Op een mail is nog niet gereageerd.....