Trods en “ glemt” ordre på ekstrakanaler, blev den lille fejl behandlet smidigt og med god kundebetjening. Ros herfra i en meget stresset periode med mange henvendelser i fb. med konverteringen
Lisez les avis des autres
Hold jer lagt væk fra dem de kan ikke levere det de lover og deres udstyr er elendigt Og man kan først slippe ud af det efter 6mdr det blev man ikke oplyst da man bestilte det .. muligt de... Voir plus
Hej vordingborgnet ! Jeg fik hjælp fra jer da jeg havde et problem om betalingen, der fik jeg hjælp af Karoline denne flinke og søde pige som hjalp mig.. Tusinde tak til dig .😊 Vi Elin sonja Pede... Voir plus
God information vedr. mine aktuelle spørgsmål. Venlig og munter betjening! Det gør det hele lidt mere forståeligt og indtil videre; overskueligt.
Les gens ont aussi consulté
Hold jer lagt væk fra dem
Hold jer lagt væk fra dem
de kan ikke levere det de lover og deres udstyr er elendigt
muligt de er 40kr billigere per mdr men de penge må i aldrig spare
Internet udfald
Et rigtig godt oplevelsesforløb for mig som absolut intet ved og disse teknikker. :)
Goodwill
Sjældent, jeg udleverer 5 stjerner!!
Jeg fik hjælp helt hen til døren og retur. Det er dog sjældent med SÅ megen goodwill. Det gjorde så også,at jeg har fundet min hylde. Jeg bliver her - hos Vordingborg Net!
Jeg havde mine kanaler meget kort tid…
Jeg havde mine kanaler meget kort tid efter jeg havde ringet. Dejligt midt i indflytning.
God dag.
Sendte dyr tekniker uden at orientere om prisen
Vordingborg.net “glemte” at fortælle om de betydelige omkostninger ved at de skiftede leverandør fordi egen installation derved skulle moderniseres.
Kunne meget billigere have valgt et alternativ hvis jeg havde været orienteret om det.
Fin hjælp af medarbejderen
En så sød og tålmodig ung mand
En så sød og tålmodig ung mand. For mig der ikke er it ekspert. Han skal have ros🤩🤩
God kundeservice!
Vi havde udfordringer med at fremsøge kanalerne, og til sidst ringede vi til kundeservice (det var vidst nok en Jonas, vi talte med), som på mindre end 3 minutter havde hjulpet os til at få adgang til samtlige kanaler - vildt god og behagelig kundeservice, af en tålmodig og dygtig medarbejder :-)
Hej vordingborgnet !
Hej vordingborgnet !
Vi Elin sonja Pedersen
Internet
Jeg bestilte de nye udbydere fra Vordingborg net, har nu givet dem en måned til at få deres net til at virke, men der mangler stadig hastighed svinger fra download 18 til 185 og upload 70 til 245 har bestilt en 600/600 så ikke tilfreds.
Vil ikke betale før det virker, så standset
indbetaling.
3 uger uden internet….
Der var en tekniker ude for over 2 uger siden og sagde at der skulle en ny tekniker ud - jeg skulle nok blive kontaktet. Jeg hørte intet og ringede derfor flere gange til supporten. De kunne ikke fortælle mig hvornår teknikeren havde tid. Jeg kan se på facebook at rigtig mange andre også står uden internet og dem der har, har rigtigt langsomt internet. Jeg får så en mail her for et par dage siden med en lang smører omkring hvordan det altså ikke er deres skyld, men Yousee som var her før. Man kunne jo have testet udstyret før man tog internettet fra en hel by, i stedet for at stole blindt på sin konkurrent. Jeg får så afvide at jeg altså stadig er bundet i 6 måneder da det jo var aftalen... Aftalen var også at jeg skulle have haft internet for 3 uger siden. Jeg har aldrig oplevet så dårlig en service fra nogen internetudbyder. Jeg har tilmed lige fået en regning for den første måneds internet :) Det var så også for en internethastighed jeg ikke havde bestilt. Den del er der så heller ikke styr på. Jeg prøver i øjeblikket at komme ud af den her binding på 6 måneder men det er ikke noget VordingborgNet vil give mig lov til
Magen til udueligt rod skal man lede længe efter
Vordingborg net valgte at opsige samarbejdet med yousee og selv overtaget net forpligtigelserne. I den forbindelse blev de min nye udbyder af internet fra d. 1. juli 25. Det skulle jeg aldrig have gjort, jeg skulle være blevet hos yousee. Intet virkede. Først fik vi modem med kodere der ikke var rigtige. Beskeden var at det var dem med modem der ikke have informeret vordingborg net. Man kunne jo have prøvet at tilslutte et, før man fik hele byen i kaos, så havde man set de ikke duede. Jeg fandt ud af tilslutte mit med anden kode, men nettet duede ikke. Jeg røg af og på, hele tiden, siderne var en krig om at åbne på computer, jeg har aldrig set på så meget sort skærm som i de 10 dage jeg var kunde hos Vordingborg net. Da jeg sad midt i en hovedopgave var det "livsnødvendigt" for mig at have problemfri tilgang til internettet. Det kom aldrig til at ske, og når jeg kontaktede dem kunne jeg ikke få et tidsperspektiv, ikke ordentlig information om hvad det var, ikke ordentlige procedure, jeg talte med flere forskellige, skulle sende billeder af installationen til flere forskellige, den ene hånd vidste tilsyneladende ikke hvad den anden hånd gjorde. Dette er bare en snert af det besvær og den stress jeg har haft i min kontakt med dem, det fylder en halv bog hvis jeg skulle skrive det hele. Jeg fik at vide en søndag, at der ville komme teknikkere. Jeg fik mail mandag om at jeg skulle have min tlf. på lyd så teknikkerne kunne komme igennem til mig, jeg hørte aldrig noget til teknikkerne før jeg var tilbage som kunde hos Yousee. For jeg valgt at skifte igen, det blev jeg simpelthen nødt til når jeg ikke kunne få tidsperspektiv trods jeg spurgte om det. Jeg opsagde min aftale med begrundelse at jeg ikke har fået leveret varen, eller man kan sige jeg fik en vare der var i stykker fra starten af og aldrig blev lavet. Jeg fortalte i den mail at jeg ikke agtede at betale for en vare jeg ikke har fået og det blev godtaget, dog i en tlf opringning med en Mikkel, og ikke på mail, som det meste ellers havde været. Jeg truede også med en dårlig anmeldelse her. Jeg fik ny udbyder, det virkede med det samme, fik afleveret modem (det fik jeg 3 forskellige beskeder om hvordan det skulle foregå, meget kendetegnende) og endelig kunne jeg få ro til mit studie.
I dag kommer der så en mail fra dem med besked om en kommende regning. Som skrevet, den ene hånd ved ikke hvad den anden gør, rod, manglende procedure, struktur, kommunikation og information. Jeg er dybt dybt rystet over mit møde med Vordingborg net, og kan på de lokale grupper på Facebook se, at det er der mange andre der også er, med nøjagtig de samme problemer som jeg.
Jeg havde egentlig besluttet mig for ikke at lave den dårlige anmeldelse som jeg havde sagt jeg ville, men efter modtagelse af mail der varslede den kommende regning, så er den her altså alligevel. Jeg kan kun anbefale at man holder sig langt langt væk fra Vordingbrog net. Jeg har heldigvis al dokumentation på plads, hvis de vil gå den vej.
Meget positiv oplevelse.
Talte med en meget behagelig og kompetent person, der løste opgaven på en yderst tilfredsstillende måde.
Stress på ifb med konverteringen
meget venlig/kompetentTålmodig betjening
Kort klar og meget kompetent rådgivning
Kort klar og meget kompetent rådgivning
Har fået en god service
Har fået en god service, Carl var godt til at svare på de spørgsmål man havde. Så glæder mig til at se om det også bliver godt fremover.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.