L'entreprise a répondu

Veldig fornøyd med kjøpene hos denne butikken. Produktene er av veldig god kvalitet med det man raskt ser er godt håndarbeid. Om man vil ha noe som varer og varer, er dette en fin plass å kjøpe på �... Voir plus

Bestilte flere smekker med tekst. Flotte produkter med delikate farger. Kjempefornøyd med varene. Pent brodert. Kommer helt sikkert til å bestille mer fra VuggeBaby.

1. Magasin de puériculture

Écrit par l'entreprise

Vuggebaby.no er liten norsk nettbutikk med det lille ekstra. Den drives av Emilia. Vuggebaby tilbyr barneklær og tilbehør med navn og funksjonelle barneprodukter som foreldre elsker! Vi spesialiserer oss på søvn, bærekraft og kvalitet. Alt levert fra vårt lager i Lærdal. Velkommen til en trygg handel. Oppdag vårt håndplukket sortiment som hjelper små barn å sove godt, leke trygt og vokse opp i et miljø med trygge barneprodukter. Vuggebaby for baby og barn.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

41 avis

Mektig imponert av kvaliteten på alle…

Mektig imponert av kvaliteten på alle klær! Vi kjøpte påskesett, smikker, bodyer, strikkebodyer etc. alt var 10/10 og servicen og effektiviteten på ordren var enestående. Dette er vår nye favoritt butikk på barneklær nå fremfor Capone Kids ❤️❤️❤️

29 mars 2026

Réponse : VuggeBaby

Tusren takk Wenche, veldig hyggelig :)
God Påske!

Flotte produkter

Flotte kvalitetsprodukter levert superraskt 🥰

24 mars 2026

Réponse : VuggeBaby

Hei Anita og takk for anmeldelse og din tid) God Påske.

Har kjøpt mammagenser og to dynetrekk…

Har kjøpt mammagenser og to dynetrekk til junior. Elsker spesielt dynetrekket i musselinstoff. Luftig og godt om sommeren og lunt om vinteren.

1 décembre 2025

Réponse : VuggeBaby

Hei og takk for fine ord :) Det gleder mitt grunderhjerte.

Nydelig kvalitet

Nydelig kvalitet, fine farger og pent brodert! Veldig fornøyd, anbefales!

17 mars 2026

Réponse : VuggeBaby

Hei Grethe og takk for anmeldelsen for vår lille bedrift :) So kjekt å høre at du likte produkter.

Fornøyd!

Produkter i god kvalitet 😄 Ble raskt levert etter bestilling!

3 mars 2026

Réponse : VuggeBaby

Tusen takk for anmeldelse, håper den lille liker produktene)

Fornøyd

Fikk akkuratt det jeg bestilte og gikk ganske raskt. Kommer nok til å bestille mer etterhvert

10 mars 2026

Réponse : VuggeBaby

Tusen takk for din anmeldelse :)

Oversiktlig nettbutikk

Oversiktlig nettbutikk, fine produkter av god kvalitet, kjapp levering

20 février 2026

Réponse : VuggeBaby

Hei Hildegunn og tusen takk for din tilbakemelding, så kjekt at kundene synes nettbutikken er lett å navigere i :)

Flott produkter

Kommer helt sikkert til å bestille mer fra VuggeBaby.

6 mars 2026

Réponse : VuggeBaby

Hei Sabrina og tusen takk for din tilbakemelding :)

Emilia.

God kvalitet, og rask levering!

Bestilte klær med broderi; nydelig resultat og rask levering! Ellers har jeg bestilt noen tepper og sengetøy, og også dette har vært mykt og av god kvalitet.

2 février 2026

Réponse : VuggeBaby

Hei Maria og tusen takk for din tilbakemelding)

Emilia,

Vuggebaby.no anbefales!❤️

Det var enkelt og bestille det man ønsket seg på nettsiden. Rask levering og veldig fornøyd med produktet.

4 mars 2026

Réponse : VuggeBaby

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Det er alltid kjekt å høre hvordan nettbutikken oppleves for kundene våre. Vi er opptatt av at hele opplevelsen skal være så smidig som mulig😊

Flotte produkter

Kjøpte en body og ett babyteppe og fikk navnet brodert på, kjempefint resultat og bra kvalitet på varene. Anbefales på det varmeste, også relativt kort leveringstid, fra bestilling til ferdig produkt på døren tok det kun 6 dager🌸

29 janvier 2026

Hei Bente,
tusen takk for din tilbakemelding og tid 🌸 Setter enorm pris på det.

Beste nettbutikken!

Rask levering og veldig fine produkter! Velger kun Vuggebaby til klær og produkter som skal personaliseres <3 Liker også at de har f eks Name it, så treåringen kan ha navnet sitt på Peppa genser :)

26 novembre 2025

Réponse : VuggeBaby

Tusen takk for din tilbakemelding, so kjekt å høre :)

Anbefales! 🌸

Nydelig håndarbeid. En oversiktlig nettside med gode produkter og rask levering.

27 octobre 2025

Réponse : VuggeBaby

Heisann :) Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding, det varmer mitt gründehjerte.

Herlige produkter 💖

Herlige produkter til baby og barn. Sengetøyet er så mykt, deilig og søtt - barna elsker det 🩵💖 Bibs koseklut med navn ble fort en favoritt 🩵👶🏼

8 août 2025

Hei Linn,

tusen takk for en hyggelig review 💖 Setter pris på den.
Ønsker deg en finfin dag videre.