“Pakkepigerne” skrev en venlig mail tilbage, da jeg småbrokkede over manglende ordrebekræftelse som jeg faktisk selv var skyld i, for jeg havde skrevet min mail adresse forkert ved bestillingen 😏 Or... Voir plus
Lisez les avis des autres
Må ændre de antal stjerner som jeg gav i går. Fik endelig hul igennem efter at skulle skrive frem og tilbage plus sende billeder. Jeg får ekstra garn til alle 3 kits som manglede garn. Altså virk... Voir plus
Jeg har gjort brug af Wadils black friday tilbud, pakken blev hurtigt afsendt - desværre får GLS ødelagt pakken og meget af indholdet manglede. Jeg skrev til Wadils søndag aften, mandag formiddag... Voir plus
Løbelængden på deres super kid mohair passer ikke ( 25g / 250m), jeg har købt det i flere farver og strikker det som følgetråd med andre typer garn. Den er kortere end selv deres eget andet garn, tyk... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Wadils er en niche-webshop med en stor kærlighed til strik. Vores vision er at inspirere strikkeglade kvinder verden over med tidløse, klassiske håndstrikkede modeller i specialudvalgte luksusmaterialer. Vi har et stort udvalg af strikkekits til dig, der vil strikke damemodeller eller babytøj og børnetøj i størrelse 0 – 4 år. Desuden finder du de skønneste færdigstrikkede modeller i shoppen - lige til at forelske sig i! Du kan bestille alt i shoppen med fast lav fragt fra 39 kr. Vi sender alle lagervarer indenfor 2-3 dage - og du får selvfølgelig 14 dages fuld returret. Strik behøver ikke være svært for at blive smukt I shoppen kan du altid finde spændende strikkekits til dit ambitionsniveau. Det er let at finde en nemt tilgængelig opskrift på klassisk moderne strik, der matcher din stil. Under hver opskrift kan du nemlig se sværhedsgraden – så vælger du aldrig forkert! Glæd dig til at læne dig tilbage i stolen og cleare hjernen, mens strikketøjet vokser frem mellem dine hænder … Vil du have endnu mere strik?
Coordonnées de contact
Greve Bygade 50 B, 2670, Greve, Danemark
- info@wadils.dk
- wadils.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 37 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
God hjemmeside der er nem at finde rundt i, hurtig levering.
Blokeret på Facebook
De vil åbenbart ikke høre kritik af deres produkter - jeg er lige blevet blokeret på deres facebookside. Totalt amatøragtigt

Réponse de Wadils
Bestilte et par opskrifter og vupti
Bestilte et par opskrifter og vupti, var de i indbakken 👍
Godt tilbud på lækkert garn.
Godt tilbud og lige det garn og farve jeg længe har ønsket mig.
Super hurtig levering.
Meget tilfreds.
Dejlig oplevelse at handle hos Wadils, lækkert garn og gode opskrifter.
Det er dog ikke nyt for mig, har handlet der i flere år og har altid været ovenud tilfreds.
Dejlig personlig oplevelse
Dejlig personlig oplevelse, bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer - og hurtig levering er et ekstra stort plus😃
Overraskende uproffesionel kundeservice!
Overraskende dårlig kundeservice!
Jeg købte et strikkekit og havde problemer med strikkefastheden hvilket jeg skrev til kundeservice om. Det første de svarer er at de aldrig har haft det problem - ikke særlig anerkendende.
Da jeg aldrig fik et reelt svar på mine spørgsmål skrev jeg en vred og frustreret klage. Men i stedet for at tage mig alvorligt brugte de min klage imod mig, som undskyldning for ikke at tage deres ansvar.
Det sidste spørgsmål jeg skrev til dem ang. returnering har de aldrig svaret på.
De sælger lækkert garn og flotte mønstre, men når de har fået dine penge er de ligeglade med resten. De opfører sig fornærmet, nærtagende, ansvarsforflygtigelse, dårlig kommunikation hvilket jeg betragter som værende aldeles uprofessionelt.
Fin service
En skøn live med jer to
En skøn live med jer to. Jeg kunne have købt mig fattig i jeres dejlige vare. Begrænsede mig til 2 nissehue kit 🤶og en bluse.
De var så lækre, det er ikke sidste gang jeg er med til jeres skønne live ❤️❣️❤️
Et super inspirerende livesalg
Efter et super inspirerende livesalg, bestilte jeg 1 kg garn. Jeg modtog det 2 dage efter bestillingen, og er fuldt ud tilfreds. Glæder mig til at strikke af det ;-)
Super hurtig levering
Super hurtig levering
Dejligt garn og fair pris
Bestilte den ene dag og kunne hente den næste
Varer svarede til mine forventninger
Rigtig og hurtig betjening.☝🏼😊
Utrolig dårlig service
Utrolig dårlig service. Ved en fejl havde de ikke det strikkekit jeg bestilte, sjusk på lagerbeholdning en. Da jeg endelig fik det, efter 10 dage, ville jeg få 2 gratis opskrifter efter eget valg med. Men var de med????? NEJ. Har nu fast skriftlig kontakt med dem i tre dage, og det er endnu ikke lykkedes mig at få dem. Tror aldrig de kommer. Plat og svindel. Lover noget men ignorer bare sine kunder. Den dårligste service jeg nogensinde har oplevet. Handler det aldrig mere, og advarer alle jeg kender om dem. ØV

Réponse de Wadils
Lækker kvalitet og super hurtig…
Lækker kvalitet og super hurtig betjening. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kvalitetsprodukter til fornuftige…
Kvalitetsprodukter til fornuftige priser. Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering.
Kan kun anbefales 😊👍
DÅRLIG SERVICE!
Garnet er fint, men servicen halter!! BIG TIME!!
Har flere gange via mail og Facebook spurgt om et garn der er udsolgt, og har været det længe, om hvad man kan bruge i stedet for. Det har jeg dags dato stadig ikke fået svar på, hverken mail, kontaktformular eller facebook!! Kun to mails om at jeg skal se på deres hjemmeside under spørgsmål og svar! Det gav heller ikke svar! Får ikke svar!
Synes det er dårlig service !!! Kan ikke bruge standarts svar mail til noget som helst!!!!!
Varens kvalitet var som lovet
Varens kvalitet var som lovet, der var hurtig ekspedition, dejligt.
Hurtig levering, super kvalitet, men lige lovlig mange mails. Man skal jo også nå st strikke noget.
Super fint
Det er 2. Gang jeg køber garn og opskrift. Det har fungeret perfekt.bestilling, mails om bestilling og info samt Leveringstid er fint.
Jeg ønsker mig flere opskrifter på sweather til mænd🙏🏻
😊
Glæder mig til at komme igang med…
Glæder mig til at komme igang med Stjernebluseb
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.