WakuWaku.dk Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er kvalitetsvarer og der meget at vælge imellem. Så de bliver min faste leverandør for fremtiden. Varerne er pænt og sikkert pakket og leveringstiden er kort. Kan anbefales på det varmeste

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende service! Transportfirmaet havde ikke helt styr på hvor pakken fra WakuWaku var henne, men i stedet for at lade mig vente, sendte Henrik ordren én gang til (med risiko for at jeg snød og m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

ReCaptcha er blevet opdateret til noget, der er endnu værre end før, så jeg har ikke kunnet hverken logge ind eller bestille noget fra hjemmesiden. Det skete i fredags omkring middag. Da vi har haft k... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Épicerie japonaise
  2. Épicerie asiatique
  3. Boucherie-charcuterie
  4. Service de livraison des courses
  5. Épicerie coréenne
  6. Supermarché

Écrit par l'entreprise

WakuWaku er din adgang til japanske specialiteter uden om mellemleddet. Mad er kultur, og kultur er rig på mad, og der er intet køkken, vi holder mere af for dets balancerede smag og unikke råvarer end det japanske. Derfor er vi en onlinebutik specialiseret i japansk import med fokus på at gøre gode dagligvarer og sake tilgængeligt for danskerne. Vi er ganske vist kun en lille håndfuld mennesker, men en passioneret håndfuld - det kan vi godt lide at være! Derfor gør vi også en dyd ud af at oversætte og forklare så meget, vi kan, i vores beskrivelser, så det føles trygt og rart for danskere at handle ind hos os. Vi er dog ikke kun en butik, vi deltager også gerne aktivt i det dansk-japanske fællesskab og er ofte at finde i kulissen til kulturevents og arrangementer rundt om i landet. Kontakt os, inden du bestemmer dig - så vejleder vi gerne om japanske ris, dashi, sake, matcha og teceremoni, ramen og supper, nudler, sushi, yuzu, mandolinjern og alt der imellem. info@wakuwaku.dk

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Problemet med aflevering

Jeg har bestilt varer som er tung, og de vil aflevere dem til mit hjemme adresse.
De skulle aflevere pakken i dag, så har vi været hjemme hele dagen.
Men pakken ikke kom og i sted fik jeg mailen om de har forsøgt at aflevere den tidligere på dagen, men forgæves. Og jeg skal hente den hos en pakke shop. Det passser slet ikke!.
Jeg har bestilt hos dem fordi de vil aflevere til hjemme adresse.
Det er ikke en kritik til produkter og butikken, men til GLS.
Håber Wakuwaku vil kontakte GLS og rette dem op.

19 septembre 2023
Logo de WakuWaku.dk

Réponse de WakuWaku.dk

Hej Taeko

Vi er rigtig kede af at GLS har fejlet mht. leveringen af din pakke.
Nu er det jo ikke os der kører bilen i sidste ende, så vi kan jo ikke garantere at hver eneste chauffør hos GLS foretager en fejlfri levering af hver eneste pakke, men derfor står vi selvfølgelig inde for hvad de foretager sig som vores samarbejdspartner.

Derfor kontaktede vi straks GLS og fik omdirigeret pakken.
Uheldigvis var du ikke hjemme dagen efter, og vi måtte derfor få GLS til at sende pakken retur til os.
For at kunne imødekomme leveringen af din pakke i tide til dit arrangement, sendte vi helt undtagelsesvis en af vores medarbejdere af sted i en bil, for at levere varerne til dig.

Derfor er jeg ærligt talt lidt ked af den 1-stjernede anmeldelse.
Jeg synes vi har gjort alt i vores magt for at give en tilfredsstillende oplevelse, på trods af den fejl GLS havde begået.

Jeg håber derfor du vil genoverveje din anmeldelse, så den afspejler det endelige forløb.

Mvh. Stefan, WakuWaku Kundeservice

Noté 3 sur 5 étoiles

Tager 30-60 sekunder MINDST før at…

Tager 30-60 sekunder MINDST før at kunne interagere med jeres side hver eneste gang man skifter til en ny side.

Sandsynligvis alt jeres tracking som bliver blokeret af min blocker, hvor i bliver ved og ved med at forsøge at starte det.

Firefox
Windows 11

Opdatering: Så lige mit review og prøvede igen, og det ser ud til at være delvist løst - tager stadig 2-5 sekunder som er OK men ikke optimalt. Så har hævet til 3 stjerner. Men nej, jeg vil ikke engang prøve uden blocker af åbentlyse årsager.

18 août 2023
Logo de WakuWaku.dk

Réponse de WakuWaku.dk

Hej P.S.
Vi stiller os ret uforstående over for din 1-stjernede anmeldelse.
Du nævner at du selv har en blocker installeret som kan være årsag til at du ikke kan bruge siden. Måske du kunne prøve at deaktivere blockeren eller prøve en anden browser?

Vi har testet siden i mange forskellige browsere og oplever ingen problemer med siden generelt - vi gør vores bedste for at tilbyde en webshop der virker på så mange enheder og browsere som muligt, men vi er en mindre virksomhed der ikke har ressourcer til at gennemteste hver eneste kombination af browsere og forskellige gængse plugins.

Vi hører altid gerne fra vores kunder, såfremt der opleves problemer med hjemmesiden, og så vidt muligt, forsøger vi selvfølgelig også at rette alle små fejl eller kompatibilitetsproblemer vi kan :)

Som nævnt er vi ikke en stor virksomhed med et hav af programmører og specialister - vi er madnørder med en kærlighed for det asiatiske køkken, der forsøger vores bedste for at tilbyde en nem og lækker webshop for andre der ligesom os elsker asiatisk madlavning <3

Vi håber du vil genoverveje din anmeldelse og såfremt siden ikke virker med blockeren deaktiveret, så kontakt os endelig, så vi kan se nærmere på om der er et browser-kompatibilitetsproblem som vi kan løse i samarbejde med vores webshop-udbyder :)

Mvh. Stefan, WakuWaku

Noté 5 sur 5 étoiles

hurtig, venlig, rabat og gode varer

hvem kan ikke lide at handle ind? Hvem elsker ikke at handle billigere ind!!!! ikke nok med at priserne er gode og næsten alt er laveste onlinepris + premium kvalitet!!! dejlig kundeservice som gav en rabatkupon da man spurgte om det var muligt for en ny kunde, fik allerede svar samme dag!! er personelig gået i onigiri krig, yaki onigiri, og de der rissandwitches med tang men kan se alt kan købes på hjemmesiden.

31 mai 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus