Alkuperäinen lasku meni ilmeisesti roskakoriin, koska odotin sen tulevan Paytraililta. Nykyään tulee emaileja paikasta, jos toisesta, jotka laitan yleensä lukematta roskiin. Aloin kaivata laskua vasta... Voir plus

Ensimmäisen tilauksen kohdalla suosin ensisijaisesti laskulla maksamista, jotta saan tuntumaa yrityksen toimintaan "turvallisesti", ja kun maksutavasta ei mene ylimääräistä veloitusta, on sekin plus... Voir plus

Kokemukseni tästä palvelusta oli hyvä, koska pystyin ostamaan liput laskulle kätevästi tällä palvelulla vaikka omassa pankissa olikin päivitysongelmia koko Suomen alueella ostohetkellä. Lasku oli help... Voir plus

3,5

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

552 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Dem använder samma metod som andra…

Dem använder samma metod som andra kredit företag gjorde förut. den 2026-01-01 handlat jag på TEMU.se. där man kunde välja och betal med WALLEY. det var bara att kryssa på en rutan. det kom ingen fråga när och hur ville du betala. sedan får jag faktura på köpet fårn WALLEY och där står summan på köpet 348,88 + Kampanjavgift 35,00skr +
Administrationsavgift 39,00 skr. och sista betalning dag 2026-03-31. då jag tänkte inte mycket på dem avgifter. tyvärr glömer jag betala senaste 2026-03-01 då får jag betalning påminelse avgift 60skr. plus ränta. när jag börjat granska fakturan undrade jag varför dem kampanjavgift +Administrationsavgift 39,00 skr.kom för. jag ringer dem och säger att jag valde att betala 2026-03-01. och det är konstig. jag fick alldrig fråga när ville jag betala. jag bara kryssat på rutan.

8 avril 2026

Tack för din feedback.
Tråkigt att se att du är missnöjd med oss.

Kampanjavgift och aviseringsavgift tillkommer enligt avtalet för fakturor med en två månaders betalningstid.

Har du vidare frågor kring din specifika faktura är du alltid välkommen att kontakta oss på kundtjänst:
Telefon: 010-161 01 00
E-post: hello@walley.se

Vänligen,
Jakob

Helppo ja turvallinen tapa

Helppo ja turvallinen tapa. Maksun voi suorittaa vasta sitten, kun tuote on saapunut.

4 mars 2026

Hello,

Thank you for you nice feedback!

Svenska

Vore mycket lättare om appen fanns på svenska för de som tillhör Finland

3 mars 2026

Tack för din feedback!

Vår app och hemsida finns tillgängliga i tre olika länder: Sverige (walley.se), Norge (walley.no) och Finland (walley.fi).

Om man vill byta språk i vår app eller på vår hemsida går det bra att göra det. Man kan då välja mellan svenska, norska, finska och engelska.

Hälsningar,

Oli vähän liiankin helppoa

Oli vähän liiankin helppoa, myös ihmetytyi, miten teillä oli tiedossa minun tilinumero. Tällaiselle keski-iän ylittäneelle nettishoilijalle jatkuvat muutokset tuottaa harmaita hiuksia vaikka muutoksien tarkoitus olisikin parantaanpalvelua

25 février 2026

Hello,

Thank you for your feedback!

If you have previously registered your bank account with us, it will remain saved for future purchases. This applies as long as you have not asked us to remove the bank account.

Osto kävi nopeasti

Osto kävi nopeasti, myös maksu. Suosittelen

24 février 2026

Hello,

Thank you for your kind feedback! Don’t forget to also share your review with the company you purchased from.

Täysi huijari asiakaspalvelussa

Olipa täydellinen huijari Walleyn asiakaspalvelussa. Tein erään firman kanssa sopimuksen, jossa kertoivat, että "Walleyllä saa maksaa niin paljon kuin huvittaa kerralla omaan tahtiin". Jättivät kertomatta, että Walleyn kanssa pitää itse tehdä sopimus ja myös Walleyn jättikoroista.

Soitin asiakaspalveluun, jossa suomea puhuva nainen ei suostunut kertomaan paljon Walleyn korot ovat. Valehteli puhelimessa, että "hänellä toinen välilehti auki". Ei myöskään kysynyt kuinka pitkän maksusopimuksen haluan vaan pisti automaattisesti pisimmän mahdollisen mikä tarkoittaa myös eniten korkoja. Kysyessäni kuka tämän "asiakaspalvelijan nimi on" ja kerroin haluavani jättää palautetta hänestä, kieltäytyi vastaamasta ja yritti lopettaa puhelun useamman kerran. Lopuksi veti luurin korvaan. Allekirjoittaessani heidän sopimuksen minulla ei ollut mitään hajua heidän törkykoroistaan.

Jätin välittömästi reklamaation heidän asiakaspalveluunsa kirjallisena ja sanoin tekeväni rikosilmoituksen mikäli ei viikon sisällä vastata. 4kk mennyt eivätkä ole vastanneet.

Olikin 1. ja viimeinen kerta kun tätä huijaripalvelua käytän. Perästä kuuluu ja voidaan mennä ihan mihin pisteeseen hyvänsä. Kyllä näille kengittäjä löydetään ja yleensä näille huijarifirmoille käy huonosti viimeistään siinä vaiheessa kun lähtevät vääriin osoitteisiin soittelemaan.

Välttäkää tätä rikollista huijaripalvelua älkääkä rahoittako näitä sentilläkään.

Kommenttikentässäkin nämä "Albertit ja Tildat" vastailevat englanniksi, että "sorry to hear about your bad experience". Eivät todellisuudessa välitä paskaakaan eivätkä tee myöskään mitään palvelujensa korjaamiseksi.

15 octobre 2025

Hello,

It is very unfortunate that you have gotten this impression of us and that you are dissatisfied with our payment solution!

When you make a purchase through us at Walley, you agree to our terms at the time of purchase, and this is stated in the checkout before the purchase is confirmed. At the checkout, before confirming the purchase, it is also clearly stated which fees apply to our different payment options, as well as the fact that it is we, Walley, who handle the payment.

We at Walley have no possibility to create a purchase on behalf of a customer; the purchase that is registered with us is entirely based on the payment option that the customer has chosen at the time of purchase.

Right now we have an email queue of less than one day, and you should therefore have received a reply to your email as long as you sent it to our correct email address, that is hello@walley.fi.

tosihuono kokemus

23 février 2026

Hello,

We’re very sorry to hear that you are dissatisfied with our payment solution.

If you have more specific feedback, you’re welcome to share it with us on Trustpilot or directly with our customer service. We truly appreciate your feedback, as it helps us improve our service.

Onnistui hyvin.

Onnistui hyvin.

21 février 2026

Hello,

Thank you for your nice feedback!

Selkeää toimintaa

Selkeää toimintaa. Parhain kokemus kaikista osamaksuista. En enää haluakkaan käyttää klarnaa, teillä parhain toiminta.

19 février 2026

Hello,

Thank you for your nice feedback! It's great to hear that you appreciate our customer service.

Tilda

Miksi pitää maksaa tilisiirrolla…

Miksi pitää maksaa tilisiirrolla summia? Miksei voi maksaa 'suoraan' sivustolla tiettyä summaa ilman että pitää syöttää tilinumeroita, viitettä, ym? Jos kohdemaa on 'IN FINLAND', miksi tekstit sivulla on sitten 'PÅ SVENSKA'?

12 février 2026

Hello,

It's unfortunate to hear that you are dissatisfied with our payment solution!

You can pay our invoices through our app or website, or directly via your own online bank.

On our website, you can choose which language you want to use by going to “Profile”, then “Settings”, and finally “Language.”

If you want to change the language in the app, you can do so by tapping the country displayed on the login screen. When you tap the country, the options Sweden, Norway, and Finland will appear, and you can then select the language you prefer.

Luotettavaa toimintaa

Tilasin tuotteen ja käytin Walleyn maksu palvelua. Tuotteen palautin ja Walley palautti rahat tililleni myös nopeasti ilman ylimääräistä päänvaivaa. Suosittele!

17 février 2026

Hello,

Thank you for your nice feedback!