WashWorld SE Avis 4 205

TrustScore 4 sur 5

3,8

Ett mycket smidigt sätt att tvätta bilen. Enda grejen som är negativ är att det lilla utrymmet under ”flärpen” bak på bilen inte blir ren utan handpåläggning. Men det är ju inte många automatiska bilt... Voir plus

Smidigt och lätt att bara kunna sitta kvar i bilen och få den rentvättad. Bilen blev med gott resultat ren och fin. Blir fler gånger jag kommer att tvätta min bil hos er. Jag ger mitt högsta betyg til... Voir plus

Jag åkte förbi och såg att det inte var kö, så det var smidigt att köra in i tvätten. Det hade varit bra om man kunde se om det är ledigt eller lång kö ute från stora vägen för spontana besök. Sätt... Voir plus

1. Station de lavage automobile

Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.

3,8

Snabbt och enkelt!

2 mai 2026

Hej Håkan
Stort tack för din fina recension! 😊
Det gör oss verkligen glada att höra att du upplever tvätten som både snabb och enkel – det är precis den typ av smidig upplevelse vi strävar efter att ge varje gång 🚗✨
Vi arbetar hela tiden på att göra det så nemt som möjligt att få en ren bil utan krångel, så din feedback betyder mycket för oss.
Vi hoppas att du får många fler lika bra och effektiva tvättar framöver!

Ännu en gång en ren bil

Ännu en gång en ren bil. Jättenöjd.

30 avril 2026

Hej Ulf
Stort tack för din fina recension! 😊
Det gläder oss verkligen att höra att du ännu en gång får en ren bil och är jättenöjd – det är precis den upplevelse vi strävar efter varje gång 🚗✨
Vi uppskattar verkligen att du fortsätter att välja oss och hoppas att du får många fler lika bra upplevelser framöver!

Hej Stefan
Stort tack för din fantastiska recension! 😊
Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med både vår produkt och service – det är precis den upplevelse vi vill ge våra kunder varje gång 🚗✨
Vi arbetar hela tiden med att utveckla och förbättra oss, så din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta i samma riktning.
Vi hoppas att du får många fler lika bra upplevelser framöver och ser fram emot att välkomna dig igen!
Jasmin

Värsta tvätt och man ska inte tvätta…

Värsta tvätt och man ska inte tvätta hos de om man inte vill skada sin bil. Min nya bil fick repor men de nekar att det är från deras hall. Jag har träffat på tvätt stationen en person som som visade sin bil som fått massa repor. Ägaren berättade att de också har blivit nekade att reporna är pga tvätten men han pratade med sin advokat och tvingade de att skicka bilen till undersökning sen togs beslutet att det är deras tvättmaskin som orsakat alla repor. Jag kunde inte gör samma och genomföra sån process eftersom jag inte har advokat eller tiden.

3 juillet 2025

Hej Mats
Stort tack för din fina recension! 😊
Det gläder oss verkligen att höra att din bil blev ren och fin – det är precis den upplevelse vi vill ge 🚗✨
Vi hoppas att du får många fler lika bra tvättar framöver!

Hej Leif
Stort tack för din fina recension! 😊
Det gläder oss att höra att du upplever tvätten som prisvärd och med ett gott resultat – det är precis det vi strävar efter 🚗✨
Vi hoppas att du får många fler lika bra upplevelser framöver!
Jasmin

En billig tvätt som gör grovjobbet

En billig tvätt som gör grovjobbet och som är smidig att använda mellan ordentliga tvättar. Det blir aldrig riktigt rent. Den sura lukten i hallarna är ibland svår att stå ut med. Ofta hallar som är avstängda på grund av något fel. Feedbacken gäller tvätthallar på olika platser.

1 mai 2026

Tack för din feedback 😊
Jag förstår din upplevelse, och vi uppskattar verkligen att du delar den med oss. Vi arbetar löpande med att förbättra både tvättresultat och våra anläggningar.
Om du vill, är du mycket välkommen att skriva till vår kundservice via https://www.washworld.se/hjalp – då kan vi titta närmare på dina upplevelser och följa upp på det.

Billig vask

Budget vask, men Ren bil !!

1 mai 2026

Tak for din anmeldelse 😊
Det er dejligt at høre, at du oplever vores vask som både prisvenlig og effektiv – en ren bil til en god pris er lige præcis det, vi går efter 🚗✨
Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart!

Mycket bra .

Mycket bra .
🤠👍

29 avril 2026

Hej Bo
Stort tack för din fina recension! 🤠👍
Det gör oss verkligen glada att höra att du är så nöjd – det betyder mycket för oss 😊
Vi hoppas att du får många fler lika bra upplevelser framöver! 🚗✨

Hej Hans
Tack för din recension och för din feedback 😊
Jag förstår din önskan om att bilen blir bättre avblåst efter tvätt, och det är något vi hela tiden arbetar med att förbättra.
Din input är viktig för oss och hjälper oss att utveckla våra tvättar, så vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela med dig 🚗✨
Vi hoppas att du fortsatt får en bra upplevelse framöver!

Perfekt

Smidigt, bra utrymme.. ej trångt som på
Övriga biltvättar

30 avril 2026

Hej Emil 😊
Stort tack för din fantastiska recension! Det gör mig verkligen glad att höra att du haft en så bra upplevelse hos oss.
Det betyder mycket, att du lyfter både hur smidigt det fungerar och att du upplever gott om utrymme.
Vi sätter stor pris på att du tagit dig tid att dela din upplevelse – det hjälper både oss och andra kunder

Bra tvättautomat.

28 avril 2026

Hej Jimmy
Stort tack för din fina recension! 🤩 Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med vår tvättautomat. Vi strävar alltid efter att leverera en smidig och effektiv tvättupplevelse, så din feedback betyder mycket för oss 🙌
Vi hoppas att du fortsätter att välja oss framöver och att vi får möjlighet att ge din bil många fler skinande rena tvättar! 🚗✨
De bästa hälsningar

Hej Ulf
Stort tack för din recension – det uppskattar vi verkligen 😊🙏
Det är jättekul att höra att du märker en förbättring i torkningen 🚗✨ Vi har arbetat med att optimera just den delen, så det är riktigt värdefullt att få din feedback på att det går i rätt riktning 👍
Vi fortsätter självklart att utveckla och förbättra upplevelsen ytterligare.
Tack igen för att du delar med dig – och vi hoppas att få se dig igen snart! 😊

Snabbt och smidigt!

Snabbt och smidigt!Bra priser!

27 avril 2026

Stort tack för din fina recension – det uppskattar vi verkligen 😊🙏
Det är härligt att höra att du upplever både snabbhet och smidighet hos oss 🚗✨ Vi strävar efter att göra hela tvättupplevelsen så enkel och effektiv som möjligt, så det betyder mycket att det märks.
Kul också att du är nöjd med våra priser – vi vill gärna erbjuda bra värde samtidigt som kvaliteten är i topp 👍
Vi hoppas att få välkomna dig igen snart och fortsätta leverera lika bra upplevelser framöver!

Hej Johan-Magnus
Stort tack för din fina recension – det uppskattar vi verkligen 😊🙏
Det är fantastiskt att höra att du upplever både smidighet och enkelhet hos oss 🚗✨ Det är precis den upplevelsen vi strävar efter varje gång, så din feedback betyder mycket.
Vi hoppas att få se dig igen snart och att vi fortsatt kan leva upp till dina förväntningar 👍
Jasmin

Jag är nöjd,får en blank och ren bil.

17 avril 2026
Avis spontané

Hej Marianne 😊
Stort tack för din fina recension och 5 stjärnor – det gör oss verkligen glada! 🙏🚗
Härligt att höra att du är nöjd och att bilen blir både blank och ren – det är precis det vi strävar efter varje gång ✨
Tack för att du delar din upplevelse med oss, och du är alltid varmt välkommen tillbaka! 😊
Jasmin🚘

Nice to wash when needed for a low…

Nice to wash when needed for a low monthly price

20 mars 2026

Dear Bjorn 😊
Thank you very much for your review and the 4 stars – we truly appreciate it! 🙏🚗
We’re happy to hear that you enjoy the flexibility of being able to wash your car whenever needed, all at a low monthly price. That’s exactly what we aim to offer – convenience, freedom, and great value ✨
Thank you for taking the time to share your experience with us. We hope to keep providing you with a great experience going forward! 😊
Best regards
Jasmin🚘

Bra sätt att tvätta bilen snabbt och…

Bra sätt att tvätta bilen snabbt och smidigt och till bra pris.

26 avril 2026

Hej Mari 😊
Stort tack för din härliga recension och 5 stjärnor – det uppskattar vi verkligen! 🙏🚗 Det gläder oss mycket att höra att du upplever vår tvätt som både snabb och smidig, precis så som vi strävar efter att det ska vara ✨
Vi är också glada över att du tycker att priset är bra – det är viktigt för oss att kunna erbjuda en enkel och prisvärd lösning för alla våra kunder
Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Du är alltid varmt välkommen tillbaka! 😊
Jasmin🚘

Fick bucklor och repor på bilen trots…

Fick bucklor och repor på bilen trots cheramic PRO lackskydd.
Företaget tar inte på sig något ansvar överhuvudtaget, ingen goodwill för fem öre.

14 avril 2026
Avis spontané

Hej William,
Tack för din feedback. Vi är ledsna att höra om din upplevelse – det låter självklart inte bra.
Vi vill gärna titta närmare på detta, så du är välkommen att kontakta vår kundservice med mer information om händelsen, så vi kan undersöka saken vidare.
Jasmin🚘

Har e V90 och borstarna tar inte…

Har e V90 och borstarna tar inte riktigt överallt och då framförallt bak skärmarna och bakluckan
Annars nöjd och bra priser

MvH

28 avril 2026

Hej Thomas 😊
Stort tack för din recension och dina 4 stjärnor – det uppskattar vi verkligen! 🙏🚗 Vi är glada att höra att du i övrigt är nöjd och tycker att våra priser är bra
Vi förstår din kommentar kring att borstarna inte kommer åt överallt på din V90, särskilt vid bakskärmarna och bakluckan. Vissa bilmodeller kan tyvärr ha former och vinklar som gör det svårare att nå helt optimalt i alla områden. Det är något vi hela tiden arbetar med att förbättra 👍
Tack för att du delar din upplevelse med oss – din feedback är viktig och hjälper oss att bli bättre! 😊