Super bra service rakt igenom. Lite oklart med var dom fanns, men bara ett samtal bort och jag fick hjälp och kunde boka en tid. Proffsiga killar som mötte mig i garaget. Kändes att de gjorde det... Voir plus
Hade bokat tvätt av två bilar. Kvällen innan fick jag meddelande att de hade personalbrist och inte kunde komma. De erbjöd sig då att komma och hämta bilarna utan extra debitering i tur och ordning,... Voir plus
Det började lite på minus då killen var sen. Men eftersom det var mycket trafik så är det sånt som kan hända. När killen kom var det en trevlig ung kille som satte igång och jobbade direkt. Arbetet... Voir plus
De löste så att de kunde komma ut till mig ca 1 timme utanför Stockholm fastän de bara jobbar inom Stockholms området. Trevligt bemötande och bra jobb utfört. Kändes som att man kan lämna vilken b... Voir plus
- Service d'esthétique automobile
- Atelier de réparation automobile
- Garage automobile
- Station de lavage automobile
- Service de ménage
- Magasin de pneus
À propos de Carmee
100% nöjdkundgaranti
Vi vill att alla våra kunder ska bli nöjda
Frösundaviks allé 1, 169 70, Stockholm, Suède
- 010-641 00 80
- info@carmee.se
- carmee.se
N'a pas répondu aux avis négatifs
Så smidigt & proffsigt
Så smidigt & proffsigt, toppklass på personal o service skönt och bekymmersfritt
Mycket smidigt och prisvärt
Väldig nöjd med hur ren bilen blev
Väldig nöjd med hur ren bilen blev, trevligt bemötande!
Smidigt att boka och bra o trevlig…
Smidigt att boka och bra o trevlig service
Lite minus med sen flytt av tid
En fantastisk och proffsig service
En fantastisk och proffsig service. Rasmus var toppen skicklig och jätte trevlig. Härligt att kunna ha denna tjänst 👍🏻.mvh. Marianne.
Ingen upplevelse direkt
Ingen upplevelse direkt! Rasmus kom och gjorde sitt jobb! Trevlig och komåetent!
Mycket smidigt och bra resultat
Mycket smidigt och bra resultat. Rekommenderas verkligen !
Bekvämt
Bekvämt att få byta däcken hemma vid en tid som passar mig.
Rasmus bra representant för Carmee
Johannes
Hugo!
Hugo förstås! Trevlig och gjorde ett bra jobb. Bilen blev ren och fin men tyvärr for dammet från gatan upp och la sig på bilen. Sådant händer!
Smidigt och bra service!
Kan starkt rekommenderas. Provade första gången idag och kommer fortsatt använda Carmee.
Trevlig kille och bilen blev jätte ren
Trevlig kille och bilen blev jätte ren, fick även bort hundhåen. Liten miss bara var att han glömde ta bort klistermärkerna på fälgarna.
Jätte trevlig kille som noggrant…
Jätte trevlig kille som noggrant utförde den utlovade tvätten och reconden av bilen. Allt enligt överenskommelse med gott humör och överträffande av mina förväntningar.