Banner for Freska

Freska Avis 185

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Prisvärd och pålitlig städservice. Vi har haft Freska i flera år. Oftast nöjd när vi haft våra fasta städare, vid sjukdom/frånvaro brukar det lösa sig med vikarie. Snabb handläggning via deras handl... Voir plus

Städningen är begränsad till den höjd hen når. Det har jag inte drabbats av med tidigare städfirmor. Det gör att jag måste kliva på stegpall själv med min dåliga balans och yrhet. Det väcker fundering... Voir plus

Jag har varit kund hos Freska länge och uppskattar det arbete som deras personal gör. Under åren har jag haft flera olika städhjälper under olika perioder och alla har varit duktiga och lyhörda för m... Voir plus

Vi har anlitat Freska i ca 1,5 år nu för veckostädning. Samma duktiga, trevliga person har kommit varje gång (med enstaka undantag pga sjukdom). Mycket smidigt att boka om tid via app vid behov. Skönt... Voir plus

1. Service de ménage à domicile
  2. Services de nettoyage
  3. Service de ménage
  4. Entreprise de nettoyage de vitres

Freska är en av Nordens största hemstädningsfirmor med över 3 miljoner städade timmar med ett kvalitetsbetyg på 4,84 av 5. Vi hjälper dig att balansera vardagen genom att ta bort städstressen och ta hand om ditt hem så du får mer tid till det som är viktigt för dig i livet. Friktionsfri service, fantastiska städare, full flexibilitet, och ett förtroende som byggts upp över 10 års tid. Med Freska kan du alltid pausa och ändra din städning på dina villkor – helt utan några bindande avtal. "Fantastiskt" är ordet som bäst beskriver våra städare och på Freska garanterar vi 100% kundnöjdhet, är du inte nöjd så ordnar vi det. Våra noggrant utvalda, utbildade och engagerade städproffs sätter en ny standard för vad högkvalitativ städservice innebär. Vår femstjärniga städtjänst hittar du i bland annat städerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås i Sverige. När du väljer Freska väljer du en städservice som tar socialt ansvar för sina städare som är redo att göra din vardag fri från friktion och städstress. Freska är mer än bara en hemstädnings service.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

185 avis

A répondu à 93 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Bra personal och skönt att ha samma som…

Bra personal och skönt att ha samma som kommer varje gång, bra information

9 avril 2026

Hej. Ewa!
Tack så mycket för din fina feedback! Vi blir glada att höra att du är nöjd med våra tjänster.
Vänliga hälsningar, Ida/ Freska

Suverän service

Suverän service. Hela lägenheten blev så ren och personalen var jättetrevlig. Perfekt om man inte har tid att städa eller vill hinna med fler saker!

29 mars 2026

Hej, Lauri!
Stort tack för din positiva återkoppling! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd, och vi ser fram emot att fortsätta leverera bra service till dig framöver.
Vänliga hälsningar, Freska / Ida

10 Stars!!

So hapoy they could accommodate me at the last minute. Will be definitely be using them again and Evelyn was wonderful!

11 mars 2026

Hej Lena!
Tack för att du delade din upplevelse! Vi blir alltid glada när vi får höra att våra kunder är nöjda, och din feedback betyder mycket för oss.

Bra o noggrant städat

Bra o noggrant städat

5 mars 2026

Hej Mattias!
Tack för din fina återkoppling! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med våra tjänster.
Med vänlig hälsning, Ida / Freska

Ni blir nöjda😁

27 février 2026

Hej, Tjaakko!

Det var mycket bra

Det var mycket bra! Välstädat och fint! Rekommenderas varmt!

4 mars 2026

Hej Marcus!
Stort tack för dina fina ord! Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med vårt städteam och vårt arbete. Vi strävar alltid efter att leverera renhet och trygghet i hem och lokaler, och det är fantastiskt att få veta att det uppskattas.
Vänliga hälsningar, Ida/Freska

Super duktig personal och enkla att ha…

Super duktig personal och enkla att ha och göra med.

22 février 2026

Hej, Daniel
Stort tack för din fina feedback! Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med vårt städteam. Det är alltid vårt mål att lämna ditt hem eller dina lokaler rena och trivsamma, och det är fantastiskt att höra att vårt arbete uppskattas.
Vänliga hälsningar, Ida/ Freska

Duktigt personal..

21 février 2026

Hej Eva-Britt
Med vänlig hälsning, Ida/Freska

Freska lider av samma utmaning som alla…

Freska lider av samma utmaning som alla andra städbolag i Sthlm. De klarar inte av att skapa kontinuitet med sina anställda. Som kund blir man lidande av att när du väl fått en städare som du är oerhört nöjd med, någon du glatt hälsar på, bjuder på kaffe, vatten osv. Någon du känner dig trygg i att de tar hand om ditt hem även om du inte är hemma - då byts städaren ut efter en handfull gånger och du får börja om igen, tyvärr med väldigt varierat resultat. Vi hade detta problemet med Hemfrid och nu med Freska. Varpå vi kommer välja att avsluta vårt abonnemang även här och välja en mindre och mer lokal aktör som förhoppningsvis inte lider av samma omsättning av personal.

3 février 2026

Bra städat

Bra städat här

10 janvier 2026

Hej, Thomas!
Tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med städningen – det betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen.

Mvh. Ida / Freska

Fabulous so far!

11 décembre 2025

Hej, Sofia!
Thanks a lot for your great review — we really appreciate it!
Kind regards,

Mycket duktig städhjälp

Mycket duktig städhjälp

18 décembre 2025

Hej, Waldemar!
Tack så mycket för din feedback! Det värmer att höra att du är nöjd med vårt städarbete.
Din kommentar motiverar hela vårt team att fortsätta leverera hög kvalitet och noggrant arbete varje gång vi besöker dig.
Med vänlig hälsning, Ida / Freska

Drömde om en jul hemma,men det satte…

Drömde om en jul hemma men det satte Freska effektivt stopp för. Trots att ni avbokade 3 tider ni skulle komma innan jul är huset inte städat Idag 23/12 erbjöds jag julstädningen till den 30/12 istället.
Hur lustig är man på detta bolag. Besvikenheten är stor, Efter detta varken svarar dom eller ringer tillbaka ????

23 décembre 2025
Avis spontané

Hej Robert!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är verkligen ledsna för den frustration och besvikelse detta har orsakat, särskilt så nära jul. Det är självklart inte den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Vi beklagar också om du inte har blivit kontaktad. Det ska inte ske, och vi tar detta på största allvar. Vi ber dig vänligen att ta kontakt med oss igen via vår kundtjänst, så att vi kan följa upp ditt ärende ordentligt och se hur vi kan hjälpa dig vidare.

Återigen ber vi om ursäkt för situationen och hoppas få möjlighet att återkomma till dig.

Freska is great

Freska is great, their app is super easy to use and everyone working in the company is super friendly. The service is phenomenal, the staff remembers little details about your home that makes a big difference.
I recommend them big time!

28 février 2025

Hi, Mathilda!
Thank you for the great review and recommendation! It’s lovely to hear that our team’s attention to detail and friendliness stood out to you.
Best regards,
Ida / Freska

Noggrann städning men lite svårt avgöra…

Noggrann städning men lite svårt avgöra hur tiden ska räcka till i alla hörn.

4 décembre 2025

Hej, Margaretha!
Stort tack för dina fina ord. Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med vårt städteam och vårt arbete.
Kontakta oss gärna direkt på info@freska.se så hjälper vi dig vidare. Vänliga hälsningar, Ida / Freska

En savoir plus sur les différents types d'avis.