De installatie werd zo geplaatst dat alles netjes en logisch in de bijkeuken blijft staan.
Lisez les avis des autres
We zijn heel blij met onze nieuwe waterontharder. Installatie is goed gegaan.Vriendelijke monteurs. Installatie ging ook vrij snel.
hij stond in de kelder met mijn oom en liet meerdere glassoorten voelen zodat we konden vergelijken
Is een goed aankoop gebleken. Onze problemen die we hadden met kalkaanslag zijn opgelost.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij Waterontharder Almere zijn we gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van waterontharders. Ons doel is om onze klanten te voorzien van hoogwaardige waterontharders die zorgen voor zacht en kalkvrij water in huis. Dit verlengt de levensduur van uw huishoudelijke apparaten en zorgt voor schoner en zachter water voor uw dagelijkse gebruik. Ons team van experts staat altijd klaar om u te adviseren over de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Wij bieden een breed scala aan producten en diensten aan, van installatie tot periodiek onderhoud, zodat u zorgeloos kunt genieten van de voordelen van zacht water. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en we streven ernaar om uitstekende service te bieden bij elke stap van het proces. Ontdek vandaag nog hoe Waterontharder Almere uw waterkwaliteit kan verbeteren en neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Uw tevredenheid is onze prioriteit!
Coordonnées de contact
Mandelaplein 1, 1314 CG, Almere, Pays-Bas
- +31363690362
- contact@waterontharderalmere.com
- waterontharderalmere.com
De installatie werd zo geplaatst dat…
Zelfs Na Meerdere Douchebeurten
Zelfs na meerdere douchebeurten blijft het bad schoon
door hun uitleg over week 1 konden we…
door hun uitleg over week 1 konden we ons huis goed voorbereiden
ik hou niet van onverwachte rekeningen…
ik hou niet van onverwachte rekeningen maar hier niks aan de hand
ik ben sneller klaar met poetsen dat…
ik ben sneller klaar met poetsen dat vind ik echt winst
Hij Stond In De
De Roosters Buiten Zagen
De roosters buiten zagen er weer schoon uit geen stof meer te zien
Wasbak Blijft Glanzend Geen Vieze Roestplekken
wasbak blijft glanzend geen vieze roestplekken meer
Geen Enkel Stukje Installatie Overgeslagen Alles Klopte
geen enkel stukje installatie overgeslagen alles klopte gewoon
Het Advies Over Het Juiste Model Waterontharder Was
Het advies over het juiste model waterontharder was duidelijk en heel bruikbaar.
Dit is iets wat ik meteen zou aanraden…
Dit is iets wat ik meteen zou aanraden in streken met hard water.
hij legde uit welk model het beste past…
hij legde uit welk model het beste past bij een energiezuinig huishouden
het water voelt zachter en we gebruiken…
het water voelt zachter en we gebruiken minder schoonmaakspul
bij m'n moeder geinstalleerd en nu geen…
bij m'n moeder geinstalleerd en nu geen gesputter meer van de oude wasmachine werkt weer normaal
Duidelijk uitgelegd, fijn voor leken
legde stap voor stap uit hoe het werkt, superfijn voor leken zoals wij
betaalbaar en functioneert top
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.