Efter att ha fått en rättfärdig åthutning av en granne att jag borde ha en simboj med mig på mina simturer, gick jag direkt hem och beställde en. 2 dagar senare levererades min knallrosa säkerhet, oc... Voir plus
Snabbt och smidigt handläggande! Bra tips och råd om hur man skulle sköta våtdräkten redan innan den anlänt. Även info om alla möjligheter till byte av storlek, öppet köp mm samt råd om vilken storlek... Voir plus
Var lite sent ute med min beställning men då ni gjorde reklam för att det bara var 1-2 dagars leveranstid vågade jag beställa på måndagen för att få allt senast på fredagen samma vecka. Fick dock inte... Voir plus
Bra information, bra produkter, snabba leveranser och nöjd i överlag med hela transaktionen enkelt att betala, bra betalnings lösningar den jag personligen gillar mest få varorna först betala sen extr... Voir plus
Välkommen till Watery.se! SVERIGES STÖRSTA SIMBUTIK ✔ Allt inom badkläder ✔ Allt inom simutrustning ✔ Allt inom snorkling ✔ Allt inom öppet vatten ❤ 08:00-22:00 kundservice ❤ Snabb leverans ❤ +300 000 nöjda kunder
Demande des avis aux clients
A répondu à 73 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Réponse de Watery.se
Bra info om cyklopen på hemsidan. Snabbt och smidigt!

Réponse de Watery.se
Era väl genomtänkta och väl utvecklade produkter ger barnbarn en ändå större och härligare och mer spännande badupplevelse💙🩵
Mormor/farmor Maggan💙🩵

Réponse de Watery.se
Snabba leveranser och det mesta finns på hemsidan✌️

Réponse de Watery.se
Enkelt att handla och snabb leverans. Riktigt bra kvalitet på sakerna jag köpte. Kan varmt rekommendera Watery.se

Réponse de Watery.se
Lätt att navigera på sidan och smidig betalning! Varorna kom även snabbt 😊

Réponse de Watery.se
Min son håller på att lära sig simma, vi hittade ett par beko cyklop glasögon för ett toppenpris hos watery!
Gissa om sim träningen gått smidigt!
Snabb leverans och toppen bra vara!

Réponse de Watery.se
Kanon enkelt att beställa. Sen var det snabb frakt.

Réponse de Watery.se
Leveransen gick smidigt, produkten var över förväntan och överasknings produkten jag köpte är jag också mycket nöjd med.

Réponse de Watery.se
Fick precis det jag ville ha och dem var som jag förväntat mig 🤗

Réponse de Watery.se
Bra hemsida med många produkter och Bra pris. Det som drar ner betyget är att det utlovas leverans på 1-2 dagar, men var i verkligheten 5 dagar.

Réponse de Watery.se
Fullt med produkter för kul till havs eller till pools. Fick min produkt på två dagar och trevliga uppföljningsmail. Behövde byta den första produkten vilket var busenkelt. Nu är vi redo för sommaren!

Réponse de Watery.se
Jättebra och fina simglasögon, rekommenderar de verkligen.

Réponse de Watery.se
Bra utbud, bred sortiment, varierande storlekar, snabb leverans

Réponse de Watery.se
Snabb leverans och fina saker! Sonen blev mycket nöjd övet sina simglasögon.

Réponse de Watery.se
Trevlig hemsida och UX som kund, enkla och tydliga val gällande leverans- som var supersmidig och skedde snabbt.
Rekommenderar!