Watery.se Avis

6 261
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Bra information om vilken produkt jag skulle välja - bra guidning för mig att välja rätt våtdräkt. Tydlig hemsida - pedagogiskt upplagd Snabb leverans. - inom fem dagar Produkten - helnöjd med... Voir plus

Jag vände mig till kundtjänst och mejlade. Jag fick svar väldigt snabbt och vänligt. Sen trasslade jag och missförstod och skrev en gång till och då var det en lika tålmodig och vänlig person som svar... Voir plus

Bra varor, men hemsk webbsida - SÅ rörig och stressig. Man blir alldeles trött. Företaget borde verkligen ta professionell hjälp för att ordna till webbsidan. Den snarare stjälper än hjälper. Sedan re... Voir plus

Efter att ha fått en rättfärdig åthutning av en granne att jag borde ha en simboj med mig på mina simturer, gick jag direkt hem och beställde en. 2 dagar senare levererades min knallrosa säkerhet, oc... Voir plus

1. Magasin de matériel pour piscines
  2. Magasins d'appareils de fitness
  3. Club de natation
  4. Magasin d'articles de ski nautique
  5. Service de location d'équipements de sports nautiques

Välkommen till Watery.se! SVERIGES STÖRSTA SIMBUTIK ✔ Allt inom badkläder ✔ Allt inom simutrustning ✔ Allt inom snorkling ✔ Allt inom öppet vatten ❤ 08:00-22:00 kundservice ❤ Snabb leverans ❤ +300 000 nöjda kunder

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

6 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 71 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

(6 261)

865 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Supernöjd!

Jättefin kudde att simma med! Snabb leverans! Jättebra!

Hej Catharina Charleville!
Tack så hemskt mycket för din fina recension!

Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med din nya simkudde och att leveransen var snabb! 🌊 Vi gör alltid vårt bästa för att du snabbt ska kunna komma ut i vattnet med din nya utrustning! 🙌

Toppen bra

Snabb leverans, bra produkter!

Hej Elin!
Tack för din fina feedback! Det är fantastiskt att höra att du är så nöjd med både den snabba leveransen och våra produkter! 🌊 Vi strävar alltid efter att leverera snabbt och med toppkvalitet, så detta gör oss otroligt glada! 🙌
Emil / Watery 💙

Inget svar från kundservice ..

Beställningen och leveransen fungerade bra, men jag är besviken på kundservicen. Jag kontaktade Watery den 30 juni angående en simväst som hade flera lösa trådar och bristfälliga sömmar redan vid leverans. Trots att jag bifogade bilder har jag fortfarande inte fått något svar.

30 juin 2026
Avis spontané

Allt var enkelt och smidigt

Allt var enkelt och smidigt, bra info om produkterna

3 juillet 2026

Réponse de Watery.se

Hej Pontus! Tack för din fina recension! Vi blir så glada att höra att allt var enkelt och smidigt för dig, och att du uppskattade den bra informationen om våra produkter! 🙌 Det är precis det vi strävar efter på Watery – att göra det så smidigt som möjligt för dig att hitta rätt och snabbt komma i vattnet! 🌊 De bästa simhälsningarna, Emil / Watery 💙

Lätt att beställ

Lätt att beställ. Lite svår med att hitta rätt storlek

Hej Frida!
Tack så jättemycket för din feedback! 😊 Vad kul att höra att det var lätt att beställa hos oss 🙌. Vi tar med oss din kommentar om storlekar och jobbar hela tiden på att göra det ännu enklare att hitta rätt.
Hoppas du blir supernöjd med ditt köp! 🌊

Enkelt och snabbt

Enkelt och snabbt, och toppenprodukter!

Hej Samir Ellab!
Stort tack för din super feedback och att du gillar våra toppenprodukter! 🌊🙌 Vi hoppas du får massor av simglädje! 😊

Helt fantastiskt

Helt fantastiskt, nu kan min son vara med och bada, som tidigare för det mesta blivit kvar på land då han tycker det är för kallt i vattnet. Han stortrivs med sin nya dräkt!

Hej Stina Tigris!
Tack så jättemycket för din fantastiska recension! 🙌
Det gläder oss otroligt mycket att höra att din son nu kan vara med och bada och stortrivs med sin nya dräkt! 🌊 Det är precis den typen av feedback som gör vårt arbete så givande. Att kunna bidra till att han får massor av roliga och varma stunder i vattnet betyder allt för oss.
Med vänliga simhälsningar,

Enkelt att handla

Enkelt att handla, snabb leverans. Prisvärda produkter!

Hej Sophie Kindström,

Tusen tack för din feedback! 😊 Vad härligt att höra att du uppskattar den snabba leveransen och våra prisvärda produkter. Vi strävar alltid efter att göra det enkelt för dig att handla! 🌊

Toppen service

Barnet är nöjd med cyklopet och simfötterna. De verkar vara bra kvalitet. Leveransen var snabbt.

3 juillet 2026

Hej Marissa!
Tack för din recension! 😊
Så härligt att barnet är nöjd med utrustningen och att kvaliteten är bra! Vi vill alltid leverera det bästa. 🌊

Toppen och nöjd ☀️

Réponse de Watery.se

Hej Hanna! Tack snälla för din fantastiska feedback! Det värmer att höra att du tycker det är Toppen! 🙌 Vi är så glada att du är nöjd med din upplevelse hos oss! 😊 De bästa simhälsningarna, Emil / Watery 💙

Snabbt och smidigt!

Smidigt att beställa, snabb leverans!

25 juin 2026

Hej Carina,

Tusen tack för din feedback! 🙌
Vad härligt att höra att du fick din beställning så snabbt! 🚀 Det är precis den upplevelsen vi vill ge våra kunder.

Snabb och smidigt

Snabb och smidigt

2 juillet 2026

Hej Benny!

Tack så jättemycket för din superhärliga recension!

Det gläder oss otroligt mycket att höra att det gick både snabbt och smidigt för dig att handla hos oss. 🙌 Vi strävar alltid efter att göra hela upplevelsen så enkel och effektiv som möjligt för våra kunder. 🌊

De bästa simhälsningarna, Emil / Watery 💙

Bra info om cyklopen på hemsidan

Bra info om cyklopen på hemsidan. Snabbt och smidigt!

1 juillet 2026

Hej Anna,
Tusen tack för din fina anmeldelse! 😊 Härligt att höra att du fick bra info om cyklopen på hemsidan, och att det gick så snabbt och smidigt! Det är precis den upplevelsen vi strävar efter att ge dig! 🙌
De bästa simhälsningarna, Emil / Watery 💙

Era väl genomtänkta och väl utvecklade…

Era väl genomtänkta och väl utvecklade produkter ger barnbarn en ändå större och härligare och mer spännande badupplevelse💙🩵
Mormor/farmor Maggan💙🩵

8 juillet 2026

Réponse de Watery.se

Hej Maggan!\n\nTack snälla för dina underbara ord! 🙌 Det värmer verkligen att höra att våra väl genomtänkta och utvecklade produkter kan ge dina barnbarn en ännu större, härligare och mer spännande badupplevelse. Att bidra till sådana glada stunder i vattnet är precis vad vi strävar efter här på Watery 🌊😊.\n\nVi hoppas att ni får många fler fantastiska stunder i vattnet framöver!\n\nDe bästa simhälsningar,\nEmil / Watery 💙

Snabba leveranser och det mesta finns…

Snabba leveranser och det mesta finns på hemsidan✌️

7 juillet 2026

Hej Henrik Svanberg,

Tack så hemskt mycket för din fina recension! 😊

Det är så härligt att höra att du uppskattar våra snabba leveranser och att du hittar det mesta du behöver på hemsidan! Vi strävar alltid efter att göra det enkelt och smidigt för dig att hitta rätt produkter och få dem snabbt hem till dig. Det betyder jättemycket för oss att du har haft en bra upplevelse! 🙌

Emil / Watery 💙

Enkelt att handla och snabb leverans

Enkelt att handla och snabb leverans. Riktigt bra kvalitet på sakerna jag köpte. Kan varmt rekommendera Watery.se

8 juillet 2026

Hej Daniel H!
Tack så otroligt mycket för din fantastiska recension! 🙌

Det är så kul att höra att du uppskattar hur enkelt det är att handla hos oss och att du är nöjd med den snabba leveransen och den riktigt bra kvaliteten på dina saker! Det är precis den typen av upplevelse vi strävar efter att ge alla våra kunder. Vi hoppas att du får massor av glädje av dina nya saker i vattnet! 🌊

Enkelt och snabbt!

Lätt att navigera på sidan och smidig betalning! Varorna kom även snabbt 😊

25 juin 2026

Hej Sofie!
Tack så hemskt mycket för din fina recension! 🙌
Vi blir så glada att höra att du uppskattade hur lätt det var att navigera på sidan och att varorna kom fram snabbt till dig. Det är precis det vi strävar efter att leverera varje gång! 😊🌊
Med vänliga simhälsningar, Emil / Watery 💙

Snabb leverans. Allt passade perfekt.

29 juin 2026

Hej Elna,
Tack så mycket för din feedback! 😊
Det är så härligt att höra att leveransen var snabb och att allt passade perfekt. Vi är så glada att du är nöjd med ditt köp! 🌊

Rekommenderar Watery

Min son håller på att lära sig simma, vi hittade ett par beko cyklop glasögon för ett toppenpris hos watery!
Gissa om sim träningen gått smidigt!
Snabb leverans och toppen bra vara!

2 juillet 2026

Hej Anne-Christine!
Stort tack för din toppenrecension! 🙌
Vad härligt att höra att Beko cyklop glasögonen var ett toppenpris och gjorde simträningen så smidig för din son! Snabb leverans och en toppenbra vara – det är precis vad vi älskar! 🌊

Kanon enkelt att beställa

Kanon enkelt att beställa. Sen var det snabb frakt.

7 juillet 2026

Hej Fabian Kling Willig,
Tusen tack för din fantastiska feedback!
Vad härligt att höra att det var enkelt att beställa och att din leverans gick så snabbt! Vi strävar alltid efter att du ska få dina produkter snabbt och smidigt, så det gläder oss enormt att höra att vi lyckades med det! 🙌
Vi hoppas du blir supernöjd med ditt köp och ser fram emot att välkomna dig tillbaka till Watery.
Emil / Watery 💙

En savoir plus sur les différents types d'avis.