Was eerst ook vrij sceptisch over mensen die over energie contracten gaan, het contact met Lina was direct goed en behulpzaam en niet dwingend, Vandaar nu een goed contract kunnen afsluiten voor het... Voir plus
Lisez les avis des autres
Normaal gesproken zijn wij behoorlijk sceptisch wanneer we worden benaderd door intermediairs op het gebied van energie. Cenk heeft dat beeld echter volledig weten te veranderen. Vanaf het eerste c... Voir plus
Kleine 3 maanden geleden heb ik via dit bedrijf een batterij laten neerzetten in combinatie met een energiecontract. Installatie was vlot, alles mooi weggewerkt. De afgelopen 2 maanden was mn rekening... Voir plus
Cenk heeft me 5 jaar geleden in corona geadviseerd de prijzen vast te zetten. Achteraf de beste keuze die ik heb gemaakt waardoor ik niks van de vorige energie crisis heb hoeven meemaken. Paar maand... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij WattsTheDeal draait alles om resultaat. Onze op maat gemaakte adviezen zijn perfect afgestemd op jouw bedrijf. We verdienen alleen als we de juiste deal vinden, wat onze experts motiveert om altijd het beste voor jou te bereiken. Of het nu gaat om stabiliteit met vaste contracten of het benutten van marktkansen met dynamische contracten, we zijn er om jou te helpen en te zorgen voor een succesvolle en duurzame relatie. Jouw tevredenheid is ons ultieme doel.
Coordonnées de contact
Hullenbergweg 278, 1101BV, Amsterdam, Pays-Bas
- 020 308 6610
- Info@watts-thedeal.nl
- watts-thedeal.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Bij vragen/onduidelijkheden Cenk bellen
Ik had een vraag over een rekening van de leverancier, ik appte Cenk en zoals altijd heeft hij de dag daarna direct alles uitgezocht en mij gebeld om uit te leggen waarom we deze rekening hebben gekregen. Nu kunnen we met een gerust hart de rekening te betalen.
Eerlijke energie partij.
Prima gasten. Geen opdringerige verkoop. Goed advies. Al moet ik bij energie partijen altijd eerst wel het eindresultaat afwachten. Maar ze kwamen heel professioneel en aardig op mij over. Besparin over 3 jaar ongeveer 3000 euro nu.
Fijn geholpen
Ik ben benaderd door Jamal, erg vriendelijk geholpen en weer terug naar een vast contract met hulp van Jamal! Hoop dat ik ook tegen het einde van deze looptijd weer op zijn hulp kan rekenen!!
In het doolhof van energie leveranciers…
In het doolhof van energie leveranciers is hulp vaak erg welkom.
Watts the Deal is dé betrouwbare, service gerichte en zeer klantvriendelijke partij om hulp aan te vragen.
Zeer goede ervaring met dit bedrijf, men heeft geduld, is bereid écht iets voor je te doen.
Kort geleden ben ik door een ander bedrijf opgelicht en heeft Watts the deal mij onmiddellijk uit de brand geholpen, heel dankbaar.
Échte aanrader, ziet u tussen de energiemaatschappijen de elektriciteit niet meer, neem dan contact op met Watts the Deal!!!
de toekomst zal bepalend zijn
allereerst is het belangrijk om vertrouwen te krijgen en een band op te bouwen ,in dit geval is dit met Bas de Haan wel van toepassing geweest. Verder is het belangrijk dat gemaakte afspraken ook nagekomen worden de toekomst zal het uitwijzen of dat ook het geval is als het contract gaat lopen. Wij als bedrijf hebben al langer met contracten gewerkt en dat is tot op heden goed bevallen . Ik hoop in de toekomst dit met Bas te kunnen voortzetten met vriendelijke groet marcel Krol
Top service
Ontzettend goed geholpen door Jamal en zijn collega's. Kort na afsluiten eerste contract kwam er toch een gunstigere aanbieding voor ons naar voren en ook die werd probleemloos overgezet.
Falco heeft mijn bedrijf goed kunnen…
Falco heeft onze stichting goed kunnen helpen, heel erg bedankt en een echte aanrader!
Super tevreden over de overstap naar…
Super tevreden over de overstap naar nieuwe energieleverancier wat Marcus Poestra van Whats te Deal heeft geregeld. Zeer behulpzaam en flinke besparing opgeleverd.
Voor de 2e keer een goede ervaring
Voor de 2e keer een goede ervaring! Gijs heeft voor mij opnieuw goed uitgezocht welke partij bij mij past en waarvan de prijs ook goed is! Heel fijn!
Zeer goede ervaring met deze mannen en…
Zeer goede ervaring met deze mannen en een goede deal. Communicatief zeer professioneel ook. Ga zo door.
Vlotte en klantvriendelijke aanpak en…
Vlotte en klantvriendelijke aanpak en een goede deal gerealiseerd.
That’s the deal !
Goed en duidelijk contact met Jeremy. Het was nog even spannend omtrent de opzegboete. Maar na een paar mailtjes was het toch goed gekomen. Een wat mij betreft goede DEAL afgesloten. Al met al goed geholpen !
Denken met je mee
Al een jaar contract via Watts the deal. Hebben toen ons netjes geholpen met een verkeer contract in die tijd. Daarna goed contact gehouden en bij aflopen contract weer een nieuwe deal voorgesteld.
Heel tevreden!
Super tevreden over de hulp van Mischa! Netjes te woord gestaan en hij heeft ons op de juiste manier ondersteund.
Cenk ontzettend bedankt!
Ik ben enorm goed geholpen door Cenk. Hij loodst je moeiteloos door de wir war aan informatie in de wereld van energie! Ik zat zelf een beetje met m'n handen in het haar, omdat ik een erergiecontract voor nieuwbouw bedrijfspand nodig had en door de bomen het bos niet meer zag.
Cenk heeft me direct efficiënt aan een goed contract geholpen. Hij beantwoord alle vragen duidelijk en geeft goede adviezen op het gebied van aansluitingen, laadpalen, zonnepanelen, verbruik e.d., die we zeker meenemen voor de toekomst.
Wat ik ook heel fijn vind is dat hij erg goed bereikbaar is en snel reageert en handelt met alles.
Daarnaast heeft hij ook meteen voor ons huidige bedrijfspand en voor mijn huis alles nagekeken en goede nieuwe contracten aangeboden. Ik ben echt blij en opgelucht dat alles nu goed geregeld is en Cenk is voortaan onze vaste energieadviseur!
Cenk Sevilmis van Wattsthedeal.nl heeft…
Cenk Sevilmis van Wattsthedeal.nl heeft voor mijn 2 horecazaken zojuist een geweldig voorstel geboden waardoor ik een flinke besparing heb op mijn maandelijkse gaskosten! Super goed geadviseerd waardoor ik, als leek een goede keuze heb kunnen maken!! Ik raad Whattsthedeal.nl iedereen aan!!
We zijn goed geholpen.
We zijn goed geholpen.
Het was een duidelijk verhaal waardoor we de keuze hebben gemaakt om over te stappen.
fijn contact gehad betreft energie…
fijn contact gehad betreft energie overstap!.duidelijk uitgelegd precies wat ik nodig had.helemaal top!!..
Goed snel en duidelijk
Goed en snel geholpen door Cenk. Duidelijke uitleg en een goed aanbod!
Bedankt!
L’expérience Trustpilot