Lite til ingen forkunnskaper, og 94% bestått i løpet av en kveld. Dyktig kursholder, med vekt på det vesentlige. Vil dog anbefale å gjøre deg godt kjent med forkunnskaper kursholder gir ut på forhånd.... Voir plus

Veldig dyktig instruktør som forklarte godt og sørget for at spørsmål og gjennomføring av praktiske øvingsoppgaver ble forstått. Intensivt opplegg med kurs og eksamen samme dag. Mye informasjon i komb... Voir plus

Instruktøren mumlet og snakket veldig utydelig. Gikk alt for fort gjennom viktige slides fordi vi hadde dårlig tid, til tross for at det ikke var mye spørsmål fra kursdeltakerne. Gjorde "narr" av delt... Voir plus

Dette kurset går grundig gjennom alle de viktige delene av livet på sjøen. Kursleder var god å forklare, komme med elsempler som vi forstod, grundig, hjelpsom og meget dyktig på sitt felt! Det tok fem... Voir plus

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

4,1

Tous les avis

24 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kjempe fornøyd med kurset

Kjempe fornøyd med kurset! Ingen store sjø kunskaper fra før av og kun litt øving i apen dagen før. Med en god lærer var dette ingen problem 😁

8 novembre 2023

Supert kurs

Supert kurs, lærte mest om kart bruk, å ble litt stolts å klare det. om du har en lærings metode eller føler du trenger litt ekstra så kommer du langt med 1 ukes øving på app 1 uke før. flinke veiledere som forklarte bra om det hva noe du ikke skjønte samt satt fast, takk for en fin opplevelse wave.

8 octobre 2023

Useriøs

Dette er en person som ikke kan holde avtaler, jeg ville ikke anbefalle dette firmaet eller andre firmaer som har med denne eieren å gjøre.

22 septembre 2023

Jeg har nylig fullført…

Jeg har nylig fullført båtførerbeviskurset hos wave, og jeg er utrolig fornøyd med opplevelsen. Kurset var informativt, godt organisert og instruktørene var svært kunnskapsrike og profesjonelle.

Jeg satte spesielt pris på at instruktøren var god på å forklare slik at jeg forstod stoffet på en bedre måte. Dette hjalp meg å fullføre kurset med glans. Instruktøren var både hjelpsom og tålmodig når noen stilte spørsmål.

Wave gjorde prosessen med å skaffe båtførerbevis enkelt og problemfritt. Jeg ble veiledet meg gjennom de nødvendige skrittene som skulle til får å bestå

Til slutt vil jeg også si at at jeg sterkt anbefaler wave til andre som å få båtførerbevis. Takk igjen for den gode veiledningen. Ser frem til å bruke kunnskapen min ute på vannet.

20 juillet 2023

Båtførerprøven

Tok båtførerprøven her. Veldig bra kurs! Veldig rettet mot eksamen så det gikk veldig godt. Bra og engasjert kursholder. Anbefales!

20 août 2023

Høyhastighetskurs båt/scooter

USERIØST! Ved gjentatt forespørsel om oppmøtested i forkant av kurset i Trondheim ble det opplyst at jeg skulle få SMS og/eller e-post dagen før. På tidspunkt for kursstart var ingen info mottatt. Ikke mulig å komme i kontakt med dem heller. Prøver å kontakte Wave både på telefon og e-post første virkedag, men ingen respons/svar. En bortkastet lørdag med venting. Styr unna! Anbefaler heller Ansnes Brygger for kurs i Trøndelag.

12 août 2023

Høyhastighetskurs for vannscooter

Helt greit kurs for at man skal kunne kjøre lovlig. Instruktør var flink til å forklare planen for dagen.

Minus sider:
-Kunne godt vært billigere mtp hvordan kurset var satt opp på praksis dagen, samt hva man får ut av kurset. Ble en god del venting.

12 août 2023

Bestod på 1.forsøk

Hyggelig og morsom kursholder som tok oss gjennom kurset på en lærerik og fin måte. Bestod prøven etter endt kurs uten å ha lest noe særlig på forhånd. Anbefales 🤟

2 août 2023

Enkelt å bestå prøven med dette kurset

Veldig bra opplegg. Den teoretiske biten blir lagt frem enkelt og forståelig.Ved å bruke flere forskjellige senarioer så blir du sikker på at du har forstått alt. Anbefaler dette kurset til de som måtte ønske å ta båtførerprøven og være tilnærmet 99.9% sikre på å bestå.

19 juillet 2023

Haugesund

Vil gi all ros til lærer som hadde kurs i Haugesund 19.07 han fikk til ein god dialog og gjorde det interessant og forståelig for ungdomen min som var på kurs. Svært fornøyd ungdom😀

19 juillet 2023

Kjempebra opplegg

Det var kjempebra opplegg. Noen timer med kurs og full gjennomgang av alt teoretisk å så rett til eksamen, kjempebra opplegg til en bra pris, anbefales virkelig!

11 juillet 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit