Die Farbe deckt sehr gut ab. Keine grauen Haare mehr! Die Farbe ist sanft zur Kopfhaut, brennt nicht. Ich hatte hellbraun gefärbt. Die Farbe ist dunkler ausgefallen, bestelle das nächste Mal einen T... Voir plus
L'entreprise a répondu
Die von mir gekaufte Farbe hat mit dem zu erwartenden Farbergebnis nichts zu tun. Hatte Hellblond Sand gewählt. Hatte vorher Helles Goldblond. Ergebnis: Dunkelblond mit Rotstich und in den Spitzen Dun... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij zijn een webshop gespecialiseerd in haarkleuring voor thuis gebruik. Wij geloven dat iedereen een prachtige, gezonde, natuurlijk ogende haarkleur verdient. Samen met onze partner in Italië, ontwikkelden we een permanente haarverf voor thuisgebruik zonder ammonia, PPD, parabenen, siliconen en resorcinol. Wat er wel in zit zijn natuurlijk verzorgende ingrediënten, zoals arganolie en calendula extract. Een kwaliteitsproduct met een uitstekende dekking, veel beter en zachter voor je haar dan reguliere verf en voor een betaalbare prijs. Een WECOLOUR pakket wordt geleverd door de brievenbus en bevat naast de verf en activator ook een shampoo, conditioner, handschoenen, kwastje en een uitgebreide gebruiksaanwijzing. We begrijpen ook dat het soms best spannend kan zijn om over te stappen op een andere haarkleuring. Daarom hebben we een tool ontwikkeld die jou helpt de juiste kleur te kiezen. Liever persoonlijk contact? Geen enkel probleem. Ons team van kleurspecialisten zit iedere werkdag (ma-vrij 09:00 – 17:00 uur) voor je klaar. Je kunt altijd met ons bellen, mailen en chatten. We helpen je graag.
Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Ich hatte hellbraun gefärbt. Die Farbe ist dunkler ausgefallen, bestelle das nächste Mal einen Ton heller.

Réponse : WECOLOUR
Aan de klantvriendelijkheid ligt deze score zeker niet maar de verven en toner welke ik heb gebruikt zijn véél donkerder dan geëtaleerd op de site. De kleuren kwamen niet eens in de buurt van de voorbeeld foto's.
Ik heb keer op keer open gestaan voor hun expertise.
Zelfs toen mijn haar bijna zwart leek heb ik het advies op hun site opgevolgd om een vitamine c mengsel in je haar te smeren.
Spijtig genoeg werd daar alleen niet verteld dat je haar van zo'n vitamine c behandeling volledig uitdroogt én oranje wordt.
Ook toen nog bleef ik hoop houden en heb ik wederom vertrouwen gehad in een goede afloop.
Maar helaas...blijkt.
Hoe graag ik ook een toekomst met hun samen zag, het schijnt niet zo te mogen zijn helaas.
Uit pure wanhoop nu maar een afspraak bij een professionele kapper gemaakt.
Ik wilde mijn geld maar gaan terugvragen maar las net op hun site dat indien je een vervangend artikel krijgt je hier geen recht meer op hebt.
Als ik dit van te voren had geweten....
Heel erg jammer dit.

Réponse : WECOLOUR
De verf is waanzinnig van kwaliteit, de service eindeloos en de kleuren prachtig. Ook kun je lekker variëren met kleuren, mengen, strepen maken en kleuren uitproberen. Ik heb maar liefst 3 testers opgestuurd gekregen om uit te proberen. Zo leuk! Ik wordt door vrouwen in de winkel en op straat aangesproken met de vraag bij welke kapper ik mn haar laat verven, hoe leuk is dat!! Echt heel blij met wecolour. Prettige bijkomstigheid, tijdwinst! Geen uren bij een kapper ( met stress over het resultaat) maar lekker alles in eigen hand!

Réponse : WECOLOUR
Ich vertrage sie gut und sie wird schnell geliefert.

Réponse : WECOLOUR
Farbe ist immer sehr gut und hält lange! Sehr kundenorientiert.

Réponse : WECOLOUR
Ich finde die Farben sehr angenehm und satt. Die Information über die Anwendung der Farbe z.b bei Grauabdeckung finde ich sehr gut beschrieben und umfassend .
Es Tropft beim auftragen kein bisschen und der Entwickler stinkt nicht, wie bei den herkömmlichen Haarfarben und ist dosierbar.

Réponse : WECOLOUR
Tolle Produkte, musste mich ein wenig an die Farben herantasten, aber jedesmal sehr zufrieden. 😀

Réponse : WECOLOUR
Wecolour lijkt echt gespecialiseerd en gericht op mensen met een 'gevoelige hoofdhuid', met alle duidelijke informatie over wat iedere haarverf inhoud. Ik heb zelf een grote allergie opgebouwd met de jaren, heb enkele keren mijn haar geverfd in mijn leven en de rode haarverf zit echt niks ik alhoewel het wel een beetje jeukte kreeg ik geen bulten en zweren, maar met al het andere krijg ik HELAAS wel een reactie en niet normaal ook echt ik werd er helemaal gek van helemaal een opgezette stijve nek en hoofd en ik probeerde het nog zo min mogelijk op de hoofdhuid te zetten. Er stond ook bij dat bij de rode niks in zat en de rest wel een klein percentage dus ik wist dat het kon gebeuren maar ik kreeg toch hoop. Gelukkig waren ze ook erg begripvol en klantvriendelijk want ik had al een nieuw pakket van meer dan 100 euro besteld nadat ik zo enthousiast was van de rode en er klaar voor was om de donkere haarverf in mijn haar te strijken. Ik keek er naar uit voor een langere periode mijn haar te verven met donkere haar verf maar de allergie van de donkere verf stelde me teleur. Ik deel deze ervaring ABSOLUUT NIET als een klacht maar puur om nog duidelijker aan te geven; op de rode haarverf na, kreeg ik wel een heftige reactie op de bruine/donkerbruine haarverf. Dus wees voorzichtig en test serieus eerst xD niet te enthousiast gelijk aan de slag gaan.

Réponse : WECOLOUR
Das Farbergebnis ist super, deckt graue Haare perfekt ab und die Farbe und die dazugehörigen Shampoo und Conditioner riechen angenehm nach Pfirsich oder so ähnlich

Réponse : WECOLOUR
Tolle Farbe (9.13)und schonend zu den Haaren. Kein Rot-oder Gelbstich, die Bezeichnung Sand-Beige trifft es.

Réponse : WECOLOUR
ich habe bei den Produkten ein sehr gutes Gefühl diese zu benutzen. An meinen Haaren kann ich es erkennen.

Réponse : WECOLOUR
Super Qualität. Mein Haar fällt nicht aus wie bei den anderen Haarfarbemarken. Ein "Minuspunkt": nicht 100%- ige Grauhaarabdeckung

Réponse : WECOLOUR
Mijn haar is niet verandert van kleur
Valt heel donker uit

Réponse : WECOLOUR
Da ich seit Monaten unter Allergien durch Haarfarben leide, habe ich viele Versuche unternommen eine Farbe zu finden, die keine Reaktionen zeigt. Bei Wecolour fand ich endlich Testungen, mit der entsprechenden Beschreibung, die ich mir bestellt habe. Nach einigen Versuchen, war endlich eine Farbe dabei, die nicht reagierte. Auch bei der nun zweimaligen Anwendung auf dem Kopf zeigte sich bisher keine Reaktion. Ich bin total glücklich darüber! Vielen Dank auch für den freundlichen Service. Liebe Grüße Heike

Réponse : WECOLOUR
En savoir plus sur les différents types d'avis.