Jag HAR en bra upplevelse och har 1 månad kvar. Är mer smidig nu och mer rörlig och tror mig veta hur mycket mat jag behöver utan att vråläta på kvällarna som tidigare. Äter sundare nu och har gått ne... Voir plus
Som skräddarsytt för någon som behöver komma igång igen, eller för att hålla igång eller som en boost. Trivdes väldigt bra med upplägget. Är en sockergris så saknar godis men i maten saknar jag inge... Voir plus
Gillar hela konceptet med både träningen och kosten. Sen får man även så mycket bra tips på mat och mellanmål så det går ingen nöd på att äta nyttigt och gott. Kul att jobba i grupp även om man trä... Voir plus
Träningen är upplagd på ett inte särskilt genomtänkt sätt. Det funkar ett tag för att komma igång och för att minska sitt stillasittande men vill man ha träningsresultat på sikt är detta inget bra upp... Voir plus
Weekly Revolt är digitala kost och träningsprogram som hjälper människor till en hälsosammare vardag, på riktigt och på lång sikt. Vi startade 2020 med visionen att göra en hälsosam livsstil tillgänglig för alla, oavsett utgångspunkt eller träningsvana. I våra program bygger du nya vanor, en dag i taget. Du lär dig äta god, varierad mat utan att räkna kalorier och tränar på ett sätt som faktiskt blir av. Uppläggen är skapade för att passa in i en vanlig vardag, oavsett hur den ser ut. Vårt flaggskeppsprogram WR66 är ett 66 dagars kost och träningsprogram som har genomförts av över 50 000 deltagare sedan starten. Forskning visar att det tar omkring 66 dagar att skapa nya vanor, och tusentals deltagare har bevisat att det fungerar i praktiken. Vi erbjuder även kortare program och olika träningsformat för dig som vill utvecklas vidare eller utmana dig på nya sätt. En viktig del i alla våra program är gemenskapen. Du får tillgång till våra communityn oavsett vilket program du går. Där hittar du stöd, motivation och inspiration längs vägen. Appen är din guide och finns med dig, både under och efter programmet. Weekly Revolt är för dig som vill göra en hållbar förändring och behöver struktur, stöd och ett upplägg som fungerar i verkligheten.
Spinnerivägen 1, 448 50, Tollered, Suède
- info@weeklyrevolt.com
- weeklyrevolt.com
A répondu à 81 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Les gens ont aussi consulté
Enkelt och lätt att komma igång
Bra upplägg, tydligt, enkelt att använda och komma igång.

Bra upplägg
Bra upplägg med bra kombination av kost och träning. Upplevde lite enformigt med recept, speciellt i början. Men tack vare tydlig handbok var det lätt att bygga egna måltider och recept utifrån den.

Réponse de Weekly Revolt
Väldigt bra korta träningspass med…
Väldigt bra korta träningspass med möjlighet till att boosta dem om man känner sig ha energi till det. Enkla recept, de flesta riktigt goda.Skulle kanske önska lite andra alternativ till protein. Såsom nöt och fläsk.

Ff ett oprövat koncept…
Jag blev sjuk i samband med starten så jag har inte använt mig av konceptet tyvärr. Vill ha ett färdigt koncept att följa och inte hålla på och välja… det ska vara bekvämt och lätt att följa. Detta kräver ju lite mer planering med vilka rätter du ska äta och när samt vilka inköp du behöver göra. Är säkert jättebra när du väl kommit in i det och någon dag ska jag börja…

Réponse de Weekly Revolt
Mat & träning för en hållbar livsstil
Enkela att följa era recept. Skönt att slippa räkna kalorier. Många goda recept & mellanmål. Bra att träningen byggs upp stegvis & att man inte kör på för fullt på en gång.

Réponse de Weekly Revolt
Bästa beslutet i mitt liv
Bästa beslutet i mitt liv.
Jag är helt fäst i allt som WR gör och skapar. Allt från träning till kost och gemenskapen den är oslagbar. Vill du ge en gåva till dig själv, då är WR rätt val. Vänta inte, det finns något för alla!

Réponse de Weekly Revolt
Konceptet funkar och är lätt att följa
Konceptet funkar och är lätt att följa, även för mig som inte har massa kilos övervikt, men ville bli av med ”trivselvikten”

Réponse de Weekly Revolt
WR levererar det dom säger att dom ska…
WR levererar det dom säger att dom ska göra. Pålitligt. Fungerar utmärkt!

Goda och nyttiga recept
Goda och nyttiga recept, och bra upplägg på träningarna. Jag kommer vilja fortsätta att äta och träna enligt deras rekommendationer, efter att de 66 dagarna är över!☺️👍🏻

Gillar upplägget skarpt
Gillar både upplägg, tonalitet, recept, rutiner och träningspass. För mig är detta inte bara ett program utan en livsstils träning som funkar i verkligheten och som ger resultat.

Hållbar Tränings- och kostmotivation
Tränings- och kostmotivation har kommit tillbaka och jag känner att det är hållbart framöver. Mkt bra guidning, tips för ett hållbart liv mitt i livet!

Réponse de Weekly Revolt
Jag gillar upplägget med dagliga…
Jag gillar upplägget med dagliga träningen och flera utmaningar i veckan. Goda recept som är lättlagade och att man har fått in bra rutiner.🤗❤️🙏
Uppskattar det peppande upplägget med…
Uppskattar det peppande upplägget med coacher, mentorer och en gemensam grupp som hjälper varandra med träning och bättre kosthållning.

Réponse de Weekly Revolt
Snabb leverans och bra service!
Alltid snabb leverans och när det blev fel i paketet var de snabba att åtgärda det och skicka ut nya varor.