Billig bra jord och att ni inte tar extra för leveransen. Dock framgick inte min leveransadress hos er leverantör. Detta rättades till genom att jag kontaktade leveransföretagets kundtjänst. De medd... Voir plus
När jag tog emot min pall med dressjord och en kartong gräsfrö så var kartongen med gräsfrö krossad . Att jag ger fem stjärnor är inte till transporten utan till det vänliga bemötandet från huntjänst... Voir plus
Gratis frakt av några fröpåsar från Weibulls med hög kvalitet och hyfsat bra dokumentation, dessutom levererad till brevlådan bara ett par dagar efter beställning. Negativt är dock att det är väld... Voir plus
Köpte Jord, jordsäck med torv fri jord , otroligt bra jord , riktigt jord utan torv i , mirakel !!! dyr men den bästa jorden jag köpt det senaste 5 åren !
À propos de Weibulls
Weibulls - Till din trädgård sen 1870
Vi erbjuder ett brett sortiment inom portionsfrö, gräsfrö, jord och andra högkvalitativa trädgårdsprodukter!.
Vi serverar både hemmaodlaren och den professionella användaren, med ett sortiment som är särskilt utvalt för att möta varje unikt trädgårdsbehov. Utforska vår webbplats för att hitta ett brett sortiment till din trädgård.
Dra nytta av vår kunskapsbank, fylld med informativa tips och praktiska råd för att optimera ditt trädgårdsarbete. Vi är här för att hjälpa dig att förvandla din trädgård till det gröna paradis du alltid drömt om.
För mer information, besök vår webbplats här.
Jursla Industriområde, Box 90 , SE-616 21 ÅBY, Norrköping, Suède
- 0113868150
- konsumentkontakt@econova.se
- weibulls.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
Riktigt bra sekatör och snabb leverans.
Bra hemsida o snabb leverans!!
Efter lite stök så kom ju frörena
Efter lite stök så kom ju fröerna å jag blev nöjd
11dagar senare
11dagar senare, har det fortfarande inte kommit ngt paket, ingen info om när det kommer eller någonting, trots att jag betalat i förskott. Kommer inte beställa igen!

Okej och snabbt levert
Jag fick inte min beställning men....
Jag fick inte min beställning men vid kontakt med er fixade ni det på 24 timmar. Både trevligt och snabbt bemötande.
Ni har bra produkter och snabba med…
Ni har bra produkter och snabba med leveransen.
Weibulls Feromonfälla plommonvecklare…
Weibulls Feromonfälla plommonvecklare är en stor fara för våra småfåglar. dom fastnar och dör inne i fällan!!! en lång och plågsam död!! den bör tas bort från markanden eller konstrueras om. det minsta ni borde göra är att sätta en varningstext på fällan så att den som köper är medveten om riskerna. vi måste måna om våra småfåglar. detta blir djurplågeri

Bra och snabb leverans
Bra produkter med snabb leverans. De säljer en bra produkt och jobbar…
De säljer en bra produkt och jobbar effektivt så att kunden får varan snabbt.

Snabb leverans!
Allt gick snabbt utan bekymmer. Ett tu tre låg försändelsen på hallmattan
Snabb leverans och bra saker
Information om försäljning till 50% av…
Information om försäljning till 50% av gräsfrön.
Enkelt att beställa från hemsidan och bekräftelse samt snabb leverans.
Betalning via Klarna ger mervärde genom hela processen.