Ligesom mange af de andre 1-stjernede anmeldelser. Ingen respons på henvendelser. Weightnordic CVR-nr. 37438294 er knyttet til: A/S Kott Hvide Sande Nørregade 2A, 6960 Hvide Sande +45 97 31 1... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Bestilte vibrationstræneren hos Weightnordic , og allerede et par dage efter bestillingen, blev den leveret. Jeg lider af kroniske smerter i begge fødder samt slidgigt i begge knæ og hofter. Derfo... Voir plus
En anderledes måde at træne på. Super enkelt, let at bruge og du mærker hurtigt en forandring. Lav en opvarmning hop på vibrations træneren og træn, husk at udspænde bagefter. Du får trænet din muskl... Voir plus
Bestilte mit vibrationsboard, som kom allerede 2 dage efter. Har allerede brugt det mange gange og mine ømme ben er taknemmelige 👌🏼 Jeg har en dejlig ro i dem bagefter. Virker upåklageligt og ha... Voir plus
WeightNordic.dk En nemmere måde at opnå bedre resultater Opnå en bedre og højere sundhedskvalitet, ved at benytte dig af vores lækre vibrationstræner. Den hjælper dig med at opnå en sundere og bedre krop. Samtidig med, du opnå dine mål indenfor fitness. Hvis du har ubehag eller smerter, kan denne maskine være et fantastisk værktøj til at lindre.
Nørregade 2A, 6960, Hvide Sande, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 41 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Jeg har lige modtaget min vibrationstræner og er stadig ved at lære maskinen at kende, men indtil nu er jeg yderst tilfreds, og jeg glæder mig nu til at træne hver dag. Hilsen fra glad køber
Pakken blev hurtigt leveret. Produktet lever op til min forventning , god vejledning til brug af produktet.
Bestilte. Næste dag var den der👍
Virker super. Er glad for at jeg købte den.
Fik program tilsendt på mail.
Har lige modtaget den og kun prøvet en gang vibration. Den har allerede løsnet min lænd, så glæder mig til at udforske mere 😊
Bestilling var nemt, levering gik hurtigt og vibrationstræneren levede op til forventningerne
Har lige modtaget mit produkt, og har alene prøvet maskinen en gang. Glæder mig allerede til i morgen,
Lav en opvarmning hop på vibrations træneren og træn, husk at udspænde bagefter. Du får trænet din muskler på kort tid og kan efter kort tid mærke en forskel, både på styrke og balance.
Er overrasket over hvor hurtig et firma kan levere en ordre til mig
Fem store stjerner herfra
Super hurtig levering , jeg har primært købt den pga uro i benene. Og den har hjulpet mig
Og så den ret sjov at stå på ☺️
Jeg bestilte og to dage efter var den ved min hoveddør super
Har kun haft vibrationstræneren i 2 dage, men glæder mig til at bruge den fremover. Leveringen gik hurtigt. Savner en oversigt over programmerne, så man ikke famler i blinde
Min vibrations board Weight Nordic blev leveret hurtig, nem at betjene. Jeg bruger den dagligt med godt resultat 🤗
Linda Ruby
Varen kom hurtigt. Jeg har brugt den et par gange, planen er at bruge den hver dag, så nu er det bare igang 😊
Jeg fik tilsendt træningsprogram på mail, så her er der også sørget for motivation
Hørte om den fra min storebror der selv havde en jeg har købt ved jer den er simpelthen genial til min krop der aldrig har været serviceværksted fed maskine tak bruger den hver dag
Nem og hurtig bestilling og levering. Den er lige kommet ind ad døren, og er ikke for alvor kommet i gang med den, så kan ikke rigtig sige så meget om den, men glæder Michael at komme i gang
Bestilte en vibrations træner og både min mand og jeg er glade for den vi har brugt den hver dag siden vi købte den og er tilfredse😍👍
God service, hurtigt levering. Bestilt den 18/2 og levering den 20/2 sådan ☺️
Køb af scanner. Jeg fortrød købet og med det samme jeg modtag scanneren skrev jeg en mail om hvorledes jeg skulle forholde mig. Nu har jeg ialt skrevet 3 gange og stadig intet hørt. Useriøst firma man ikke kan ringe til og ikke får svar fra.
Hurtig ekspedition, dog bude man have skrevet så man var opmærksom på at man ikke må bruge den med søm og stens og lignede,