Goede ervaring. Deskundig advies en een vlotte bezorging. Prettig dat deze crème geen kunstmatige toevoegingen bevat; dat voelt een stuk beter op de huid. Het product smeert fijn, trekt snel in en de... Voir plus
Lisez les avis des autres
Zeer vriendelijk geholpen en goed advies gekregen. Ik slaag altijd bij What The F. Mooi, duurzaam en kwalitatief goede kleding, schoenen en accessoires. Heel blij met mijn laatste aanschaf, d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bijzondere kleurstellingen, mooie kwaliteit en leuk verpakt. Bovendien duurzaam, van restjes garen worden de theedoeken gemaakt.
Goede ervaring met vriendelijke en zeer behulpzame klantenservice. Door een foutje was het product dat ik besteld had niet meer op voorraad in mijn maat. Dat werd snel gecommuniceerd en opgelost. Ik... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij WhatTheF shop je duurzame en eerlijk mode en (woon)accessoires. Van de perfecte jeans tot en met een heerlijke cashmere sweaters. Van toffe sneakers tot en met statement oorbellen. Van NL keramiek tot en met alpaca wollen plaids uit Ecuador. Kleurrijk en uitgesproken. Online en in onze winkel in Amsterdam.
Coordonnées de contact
Roelof Hartstraat, 52 H, 1071VL, Amsterdam, Pays-Bas
- 0683521767
- hallo@whatthef.nl
- whatthef.nl
Demande des avis aux clients
Vrolijk, vriendelijk: een feestje!
Het zijn de kleine dingen die ‘t ‘m doen: en bij What The F is het echt de persoonlijke touch die het tot een superfijne shop met prachtige kleding en accessoires maakt. Het contact is altijd vriendelijk en vrolijk. De bestelling wordt met aandacht en zorg verpakt en verstuurd. Het is gewoon een feestje, shoppen bij What The F!

Fijne service
Ik had een broek besteld die helaas te groot bleek te zijn. Ik stuurde een mail en kreeg al snel een reactie terug. De broek kon ik gratis ruilen voor een andere maat. Beide broeken zijn snel verzonden. Heel blij met de snelle service en fijn contact.

Réponse de whatthef.nl
Adequaat en persoonlijk ewas uitstekend
Mijn ervaring was uitstekend, omdat ten eerste ik het artikel goed heb kunnen bekijken, vervolgens gemakkelijk heb kunnen bestellen en daarna heb ik de bestelling snel ontvangen. Bovendien was t keurig en milieuvriendelijk verpakt en was er een persoonlijk kaartje bij.
Toffe winkel, mooie duurzame kleding
Toffe winkel met mooie duurzame kleding. Onderscheidende merken. Echt een winkel om kleding te kopen waar je lang van geniet. Heel blij met de jas van Ekyog, goede aanbieding. Vlot bezorgd met goede communicatie.

Super klantgericht!
Fantastisch service en ontzettend klantgericht! Dank je wel Inge en team van Whatthef.nl
Ik heb een jasje gekocht en twijfelde of ik wel/niet wilde houden. Inge heeft meegedacht, ze zagen dat het jasje in de sale ging en hebben een hele mooie korting gegeven. Dank jullie wel! Ze hebben leuke merken, ik ben blij dat ik Whatthef.nl heb ontdekt.

Juiste maat
Mooie jurk uitgekozen voor een vriendin als cadeau. Met behulp van de maatbeschrijving op de site heb ik de juiste maat besteld. Paste perfect. Ikzelf kreeg ook een cadeau van Whatthef, een mooi kaartje. Lief!

Mooie kwaliteit kleding
Mooie kwaliteit kleding, maatwijzer klopt, snel verzonden. Fijn dat het ethisch en duurzaam geproduceerd is.

Réponse de whatthef.nl
Ten eerste was het een goede…
Ten eerste was het een goede verpakking.
Er was een cadeauverpakking met strik bijgeleverd, dus ik kon de oorbellen zelf nog bekijken. Verder vooraf heb ik info gevraagd over de maat. Er werd snel teruggebeld en de tijd genomen vo9r de info.
Ook snelle service. Kortom 5 sterren.

Réponse de whatthef.nl
Mooie collectie met duurzame kleding en persoonlijke touch
Mooie collectie met duurzame kleding, sieraden en accessoires.
Persoonlijke touch via een handgeschreven kaartje bij je bestelling, nice! <3
Via webshop snel bezorgd en in de fysieke winkel heel goed geholpen
Heel goed geholpen bij de winkel. Eerst via webshop twee kledingstukken gekocht die niet helemaal pasten dus ben naar de winkel gegaan in Amsterdam. Ze hebben echt aandacht voor je en denken met je mee. Daarnaast ook mooie merken.
Vriendelijke en snelle reactie
Prachtige riem ontvangen van het merk…
Prachtige riem ontvangen van het merk Alchemist. Erg blij mee. Met zorg verpakt en een persoonlijke note!

Fijne winkel
Fijne winkel. Door de juiste maten gemaild gekregen te hebben kon ik een goede online aankoop doen. Kledingstuk zelf ook van goede kwaliteit.

De service was fantastisch
De service was fantastisch, de bedel die ik bestelde was niet aan beide kanten bewerkt. Viel daardoor tegen. Binnen enkele dagen geld teruggestort. Heel netjes. Goede ervaring.
Ria

Réponse de whatthef.nl
Snelle levering en zorgvuldig verpakt
Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Prachtig kussen!