Zeer makkelijke en fijne ervaring gehad bij het bestellen van een paar banden met velgen bij WheelPoint. Je krijgt een bericht via WhatsApp en kan zo iets afspreken over de levering. Of als er vragen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Een mooie set velgen met banden besteld voor mijn Passat. Makkelijk te bestellen via de website en snel geleverd. Mis op de website wel een optie om de wielen ook op “je eigen auto” te zien. Maar dit... Voir plus
L'entreprise a répondu
We zochten zwarte velgen en all season banden voor de auto van mijn dochter (Hyundai I20). Eerst op internet onszelf georienteerd en wat rondgekeken, daarna naar de zaak gegaan. Goed advies gekregen e... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Vluchtoord, 25, 5406XP, Uden, Pays-Bas
Goede service bij het voor traject. Ik heb geen verstand van velgen en banden; zij hebben mij goed geadviseerd!
Op afspraak er naar toe, goed geholpen aan de balie, weinig wachttijd. De wissel van de velgen en banden is heel netjes en zorgvuldig gebeurd. Gezellige jongens en geven goede tips om ergens nog te lunchen in de directe omgeving! En top!

Réponse de WheelPoint.nl
Wauw wat een naverkoop service 10/10.
Velgen online besteld en mijn wagen vond de tpms sensoren niet. Wheelpoint gelijk het probleem gevonden en in orde gebracht. Omdat Wheelpoint niet bij de deur was hebben ze mij zelf een vergoeding aangeboden.
Hier ben je na je aankoop van je velgen steeds klant en helpen ze je met naverkoop.
Jullie hebben een nieuwe klant bij.
Doe zo verder groeten Yves

Réponse de WheelPoint.nl
Het had één ster meer geweest wanneer, zoals vantevoren gevraagd via mail, naafkapjes van het merk van de betreffende auto gemonteerd waren (opbouwende kritiek en zeker geen klacht). Die liggen niet voor het grijpen heb ik inmiddels ontdekt dus had een perfecte service geweest....had het afgemaakt. Velgen en banden waren snel gemonteerd op afgesproken tijdstip.
Uitstekende website, veel keuze, duidelijke prijzen, duidelijke communicatie via mail en Whatsapp.
Behulpzaam. Snelle levering. Velgen waren goed verpakt.
Ik ben Belg en heb toch hier in NL bij Wheelpoint besteld. Dat wil toch wat zeggen vind ik.
Enige kleine minpuntjes:
1. Men verkoopt hier ook wheelcaps, maar deze staan niet op de webshop. Heb ze wel eenvoudig kunnen bestellen via Whatsapp. :)
2. We hadden overeengekomen om te leveren op een woensdag omdat ik dan thuis ben, maar de levering geschiedde op dinsdag. Een dagje vroeger, maar alles is goed gekomen. :)
3. De witte dozen van de velgen stonden vol zwarte handafdrukken. Vermoedelijk van handschoenen en remstof. Nu, op zich geen probleem want de onderdelen zelf fonkelden zoals nieuw. Mijn score: een uitmuntende 9,99 op 10 !

Réponse de WheelPoint.nl
Top service, bezorging ging snel binnen 73 uur. De site was duidelijk en als je vragen hebt, kun je altijd bellen of via de app.

Réponse de WheelPoint.nl
Prima service en nette prijs. Snelle en duidelijke communicatie
Na het bestellen telefonisch contact gehad met aanvullende informatie, uitstekende service en snelle levering.
Mijn vraag over Steekmaat van de velg werd direct beantwoordwoord, met tevens een link naar de velg. Montage van de velg en band uitstekend uitgevoerd, met naaf centrering en zelfs werden mijn VW emblemen kosteloos met pasringen over gezet. Na montage alles netjes schoongemaakt en zelfs mijn systeem aangepast op de juiste bandendruk.. Voor mij is dit een echt professioneel bedrijf, en met zeer vriendelijke mensen, waar ik vertrouwen in heb. Het was me de rit van Amersfoort naar Uden meer dan waard
Bij dit bedrijf heb je zoveel keuze, dat je niet meer weet wat of waar je moet zoeken. Maar ze nemen de tijd voor je en weten al een soort voorselectie te maken voor je ,en nemen dan de wielen mee naar je auto. Daarna is een vervolg afspraak zo gemaakt. Met was ook super is er is een mogelijkheid voor s'avonds .helemaal top dus ik ben tevreden.

Réponse de WheelPoint.nl
Groot aanbod en goede prijsstelling. Communicatie loopt zeer soepel.
Banden en velgen besteld. Goede service en communicatie. Goede prijzen, geen klachten.
Ik had online een set JP racing wheels besteld. Maar dit bleek een verkeerde voor mijn auto en huidige banden. Hier kwam natuurlijk een zeer kundige medewerker achter. Na wat suggesties van hem een andere prachtige set gevonden en na 10 dagen bij wheelpoint gemonteerd

Réponse de WheelPoint.nl
Goede telefonische bereikbaarheid. Telefonisch nuttig advies gegeven. Verzending en betaling snel en volgens verwachting. Wiel ziet er goed en mooi uit. Ben er blij mee hoewel ik niet hoop het wiel ooit nodig te hebben.
Netjes bezorgd, je werd ook keurig op de hoogte gehouden betreft levering. De velgen met banden waren professioneel ingepakt en bezorgd. Uiteindelijk waren de geleverde velgen met banden mooier dan op de foto.

Réponse de WheelPoint.nl
En savoir plus sur les différents types d'avis.