Zeer makkelijke en fijne ervaring gehad bij het bestellen van een paar banden met velgen bij WheelPoint. Je krijgt een bericht via WhatsApp en kan zo iets afspreken over de levering. Of als er vragen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Een mooie set velgen met banden besteld voor mijn Passat. Makkelijk te bestellen via de website en snel geleverd. Mis op de website wel een optie om de wielen ook op “je eigen auto” te zien. Maar dit... Voir plus
L'entreprise a répondu
We zochten zwarte velgen en all season banden voor de auto van mijn dochter (Hyundai I20). Eerst op internet onszelf georienteerd en wat rondgekeken, daarna naar de zaak gegaan. Goed advies gekregen e... Voir plus
Het had één ster meer geweest wanneer, zoals vantevoren gevraagd via mail, naafkapjes van het merk van de betreffende auto gemonteerd waren (opbouwende kritiek en zeker geen klacht). Die liggen niet v... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Vluchtoord, 25, 5406XP, Uden, Pays-Bas
Als eerste wil ik zeggen, dat ik nog nergens zo een goede service heb ervaren als bij wheelpoint. De Website is mooi overzichtelijk, en de juiste banden en velgen op kenteken zoeken is een mooie toevoeging, bestellen gaat ook simpel en makkelijk, en je word netjes via WhatsApp op de hoogte gehouden van het lever proces, ook het laten monteren in uden gaat heel netjes en vlot. Helaas had ik door een productiefout last van een band die leeg liep ( gaatje in de velg), wheelpoint heeft dit probleem netjes en snel opgelost door een nieuwe velg te bestellen, helaas bleken er vanuit de fabrikant leverproblemen te zijn, en hebben we samen naar een passende oplossing gekeken, het werden 4 nieuwe velgen, die wederom heel snel werden geleverd, en na een apje dat ze binnen waren, kon ik meteen komen om ze te laten monteren. Kortom, niks dan lof voor dit bedrijf, voor hun uitmuntende service, goede en snelle communicatie. Ze denken echt met de klant mee. Ik zal hier dan ook zeker weer terug komen voor nieuwe banden en of velgen in de toekomst.

Réponse de WheelPoint.nl
Fantastic service and final product.
Paul helped me order some custom rims and tires from Vossen for the Plaid and they are amazing!
Vossen got a bit delayed in the production, but to no fault of WheelPoint.

Réponse de WheelPoint.nl
Prima advies en service. Ook snelle levering. Heb "moeilijke" auto, maar zijn er toch uitgekomen.

Réponse de WheelPoint.nl
Goede en snelle levering, gunstige prijs en vakkundig advies

Goede overzichtelijke website.
Makkelijk bestellen en goede en snelle levering. Ook wordt je tijdens het leveringsproces goed op de hoogte gehouden.

Réponse de WheelPoint.nl
Motec Ultralight velgen vrijdag besteld en maandag al in huis. Zeer snelle levering en bij vragen via de mail en whatsapp vrijwel direct antwoord. Kortom een fijne manier van communiceren, hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Ook de slotbouten die ikzelf vergeten was te bestellen. Donderdag besteld en vrijdag al geleverd.
Zeker een aanrader om hier artikelen te bestellen!!

Réponse de WheelPoint.nl
Goede sevice en betaalbaar.
Vriendelijk en mee denkend over aflevering . Zou hier zeker nog een keer terug komen .
Super goed bedrijf, keuzes uit heel veel velgen en banden, personeel is bekwaam en zeer vriendelijk.
Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen.
Goed telefonisch advies. Uitstekende service. Complimenten hoe ze ons op het laatste moment hebben kunnen helpen bij een onverwacht probleem.
Vanmiddag hebben jullie mijn 4 banden van de Volvo Xc60 op de velgen opnieuw gebalanceerd met behulp van de hunter machine.
En warempel…. Ik rijd terug naar huis…. Probleem is serieus waar verholpen.
Met complimenten voor niet alleen de snelheid waarmee ik terecht kon maar ook zeker voor het bijzonder vakbekwaam oplossen van dit probleem.
Maar ja, wat wil je he, met deze apparatuur! Goede investering gedaan.
Nogmaals heel hartelijk dank voor deze geweldige service.

Réponse de WheelPoint.nl
Super goed bedrijf! Duidelijke communicatie, nette afspraken. Zocht een velg en kom gelijk geregeld worden, ook losse velgen!
Ben heel erg goed geholpen! Top bedrijf
Vorige week velgen besteld bij Wheelpoint. Via mail contact gehad met een medewerker die snel en adequaat reageerde op mijn vragen.
De velgen daarna binnen 2 dagen in huis, niks te klagen dus!
En savoir plus sur les différents types d'avis.