Wheelster - brugte hjul til skarpe priser Avis 148

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fine priser og hurtig levering. Købte brugte fælge med sommerdæk til en god pris. De blev leveret hurtigt og effektivt som lovet. Var i øvrigt i topkvalitet. Efterfølgende fandt jeg et mindre problem,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service! Jeg bestilte fire brugte toyota alu fælge med vinterdæk, onsdag aften til afhentning i Hammel. Allerede 1,5 time senere blev jeg kontaktet per email af Jakob, som skulle til Aar... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Søde og flinke mennesker i den anden ende af bestillingen. Lidt bøvl med varelageret, hvilket ikke er direkte deres egen fejl. Fik dog mine vinterhjul leveret; dækdimensionerne ikke helt spot-o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Manglede vinterhjul til bilen, så tjekkede wheelster ud fra biltypen. Fandt et hjulsæt, men kontaktede alligevel kundeservice, som gav mig gode råd og vejledning. Jeg gennemførte ordren men fa... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de roues
  2. Magasin de pièces détachées automobiles
  3. Magasin d'accessoires automobiles
  4. Magasin de pneus
  5. Magasin de pneumatiques d'occasion

Écrit par l'entreprise

Vi leverer gode brugte hjul til skarpe priser - både til private og bilforhandlere. Vi finder de bedste brugte hjul fra brugtmarkedet, og udbyder dem nemt og bekvemt på vores hjemmeside for dig, uanset om du er bilejer eller bilhandler.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt igennem god oplevelse.

Helt igennem god oplevelse.
Jeg var i tvivl om hjulene passede til min bil, men efter en behagelig telefonisk opfølgning, blev jeg overbevist om, at jeg jeg godt turde prøve.
Dagen efter blev hjulene personligt leveret til døren i kbh og passer som fod i hose.

22 février 2021

Hej Rasmus,

Godt at høre, og tak for handlen og ikke mindst tilliden. God fornøjelse med hjulene!

Noté 5 sur 5 étoiles

Salg af dæk - fremragende oplevelse!

Jeg havde fornøjelsen af at sælge mine vinterhjul til disse drenge. Seriøse gutter der er reelle og giver en fair pris.
Jeg snakkede med dem en mandag, og onsdag hentede de hjulene.
Alt i alt: Seriøst og hurtigt!

20 février 2021

Hej Christopher,

Tak for du tog dig tiden og skrev en anmeldelse :-) Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig videre med de fine hjul, som nu er udbudt og venter på næste ejer.

Fantastisk oplevelse.

Fantastisk oplevelse.. Hurtig levering og varen levede fuldt ud op til forventningerne!

Vil bestemt handle der igen :-)

14 février 2021

Hej Rune,

Det er vi glade for at høre :-) God fornøjelse, og tak for at tage dig tiden til at smide en anmeldelse!

Super god

Super god, og hurtigt sirvice.

14 février 2021

Hej Nikolaj,

Tak! Tak for du ville skrive en anmeldelse af os og dele din oplevelse

Noté 5 sur 5 étoiles

Glimrende koncept og service!

Jeg er så glad for at jeg faldt over Wheelster.dk.. Jeg havde brug for et sæt gode vinterdæk men gerne brugt, og Wheelster.dk var flinke og leverede til døren samme eftermiddag - tak!

Hej!

Det er vi glade for at høre :-) Tak for du tog dig tiden og skrev en anmeldelse af os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk virksomhed med kompetente…

Fantastisk virksomhed med kompetente medarbejdere der er klar til at give den bedste service og bedste produkter

Hvis du overvejer at købe dine hjul brugt er det godt givet ud at betale lidt ekstra her og være 100% på at alt er i orden

Hej Mikkel,

Fedt - det sætter vi pris på du synes. Tak for at støtte os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service, og hurtig levering.

Hej Michael,

Godt at høre! Vi takker for tilliden. Det var en fornøjelse lige at hilse da vi var forbi med hjulene :-)

Rigtig god weekend

Jakob / Wheelster

Mega god service

Mega god service! Og mega god og bæredygtig idé. Tak for handlen!!

Hej Maja,

Dejligt du kan synes om vores idé - det er nemlig bæredygtigt med genbrug. Og selv tak for handlen. Håber du kommer godt igennem vinteren på hjulene :-)

Rigtig god weekend

Jakob / Wheelster

Noté 5 sur 5 étoiles

Et sæt pæne dæk med tilhørende fælge…

Et sæt pæne dæk med tilhørende fælge til en fornuftig pris og hurtig levering. Slitage på dæk kan altid diskuteres, og her Wheelster for fremtiden måske notere slitagen individuelt på dækkene og på hele dækkets bredde for at højne trygheden, når man som jeg køber dækkene ubeset.

Hej Henrik,

Jeg takker for anmeldelse. Godt at høre med første part. Jeg har sendt dig en mail ang. anden part - vi vil meget gerne høre nærmere om det, hvis det er at hjulene ikke har været som beskrevet!

Vi måler dækmønsteret på alle hjulene, men noterer kun på for- og bagakselen i annoncerne. Vi skriver altid en anelse mindre for at simplificere tingene og for at tage højde for mindre differencer. Det kan være at tingene er gået for hurtigt under oprettelsen, hvilket ikke er acceptabelt.

Lad mig høre fra dig på mail. Rigtig god weekend! :-)

Noté 3 sur 5 étoiles

Flotte hjul men stor manglende…

Flotte hjul men stor manglende rengøring tros hjul til over 6000 kr..

11 février 2021

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse - vi er glade for din tilbagemelding på sættet du har købt og afhentet hos os. Vi tager altid en kundens oplevelse til efterretning, såfremt de ikke er fuldt tilfredse.

Vi har efterfølgende modtaget en nærmere beskrivelse på mail inkl. billeder fra dig, og konkluderet, at såfremt flere af vores kunde skulle mene at vores klargøringsprogram ikke er omfattende nok, er vi ikke blege for at programmet skal revurderes og justeres.

Vi finder det dog nødvendigt at gøre vores Trustpilot besøgende opmærksomme på omfanget af den manglende rengøring.

Vi har leveret sæt hjul til dig, hvorved bagsiden af fælgen var beskidt, altså området hvor bilens bremser mv. befinder sig - hvilket vi i vores klargøringsprogram ikke berører pt. Vi behandler forsiden, (foruden afbalancering, fjerner sten, lakstift, dækfedt mv.) eftersom dette er den synlige side af hjulene når de er monteret på bilen. Vi bruger vores energi og resurser på det, som vi vurderer er mest værdiskabende for kunden, hvilket vi ikke oplever, at rengøring på indersiden på et sæt brugte hjul generelt er.

Endnu gang - så er vi forsat glade for alle tilbagemeldinger. Det er med at forbedre vores 'unge' forretning, som naturligvis bliver finjusteret løbende.

God weekend :-)

6 février 2021

Hej René,

Tak for det. Fornøjelse at hilse på dig da vi svingede forbi Middelfart :-)

Godt sted

Pisse flinke at handle og snakke med, virkelig god service og kan anbefaledes

5 février 2021

Hej Marc,

Tak for tilliden og handlen. Det er vi glade for at høre!

God weekend

Super oplevelse

Her er tale om et firma der både holder aftaler og leverer varerne til tiden. Super venlig service og seriøs kvalitet. Konceptet er til at forstå - og betale! Kan kun anbefale dem, hvis du, som de fleste både vil handle smart uden at gå på kompromis med kvalitet og service

4 février 2021

Hej!

Tak for anmeldelse :-) Godt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os! Tak for tilliden til vores forretning

Fantastisk service

Fantastisk service!
Jeg bestilte fire brugte toyota alu fælge med vinterdæk, onsdag aften til afhentning i Hammel. Allerede 1,5 time senere blev jeg kontaktet per email af Jakob, som skulle til Aarhus dagen efter og tilbød at aflevere dem på min adresse ved 9-tiden. Min kæreste tog imod hjulene, som blev båret helt hen til vores hoveddør. KVIT OG FRIT. Super kundeservice af engageret personale.
Wheelster.dk kan kun varmt anbefales herfra.

4 février 2021

Hej Nichlas,

Hvis vi alligevel var i området, så kunne vi da lige så godt tage dem med :-) Tak for du tog dig tiden og ville skrive en anmeldelse af os, det er vi glade for

God fornøjelse med hjulene

Noté 5 sur 5 étoiles

Var i Hammel for at hente 4 brugte…

Var i Hammel for at hente 4 brugte alufælge med vinterdæk idag. Alt var som aftalt og Wheelster sørgede for monterings aftale ved nærmeste autoværksted - tommel op herfra

28 janvier 2021

Hej Bjarne,

Tak for din anmeldelse. Det har været en fornøjelse at hjælpe med at få BMWen kørende på vinterhjul :-)

Super

Super, hurtig og professionel service.

25 janvier 2021

Hej Kim,

Tak for tilliden til os. Håber du bliver glad for dine fine BMW vinterhjul :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse fra et kompetent firma

God oplevelse fra et kompetent firma. Hurtig og rigtig god service

24 janvier 2021

Hej Sheila,

Tak for at du benyttede os til at blive kørende på vinterhjul til din fine bil :-)

Jakob / Wheelster.dki

Noté 5 sur 5 étoiles

Fælgene levede op til beskrivelsen

God service og hurtig levering, dæk og fælge levede op til beskrivelse.

22 janvier 2021

Hej Dan,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med vores service.

God weekend

Noté 5 sur 5 étoiles

Er så glad for mit vinterdæk køb

Er så glad for mit vinterdæk køb! Jeg var i tvivl om de passede til min Skoda og Kfev derfor en mail. Kort tid efter kom en mail retur med blandt andet et skriv om at de SELVFØLGELIG tages retur hvis ikke de passer. De passede perfekt og dækkene stod foran min hoveddør 2 dage efter bestilling!

17 janvier 2021

Hej Simone,

Tak for den fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for. Godt at høre, at du er godt kørende på din nye (bruge) vinterhjul :-)

Noté 4 sur 5 étoiles

God og hurtig service

God og hurtig service, rigtig god pris. Meget venligt personale.

16 janvier 2021

Hej Kimi,

Rigtig mange gange tak for din anmeldelse :-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus