Banner for Wingtalks

Wingtalks Avis 4 479

3,8

Au premier abord il semble parfait, ensuite la caisse vous réclame énormément d'argent pour rester en contact sous prétexte de normes de sécurité. J'ai rencontré trois personnes, la conversation est s... Voir plus

Bonjour Une expérience très coûteux, c'est vraiment dommage que ce n'est pas un abonnement par mois... Je suis resté sur le site 15 jours je trouve pas raisonnable de dépenser en tout 14... Voir plus

L’expérience était trop courte pour en dire beaucoup. Mais je trouve que c’est sympa, et je souhaite continuer avec les deux messieurs avec qui, j’ai discuté.

Je suis content d'être inscrit sur cette plateforme car je pourrai enfin rencontrer l'amour de ma vie

1. Agence de communication pour les réseaux sociaux

À propos de Wingtalks

Wingtalks

Discover the joy of connecting with new people on Wingtalks! Our platform is designed for those who love spontaneous, lighthearted interactions in a welcoming and relaxed environment.

Whether you’re seeking a break from routine or simply curious about engaging with someone new, Wingtalks offers a space to embrace the fun and excitement of connecting with interesting personalities. Each interaction is an opportunity to share laughter, explore fresh perspectives, and add variety to your day.

At Wingtalks, socializing is effortless and inviting. Join us today and experience how a single interaction can bring joy, spark new ideas, and make every moment brighter.

3,8

Bien

4 k avis

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Optimisme

Optimisme, dynamism

21 février 2025

Dear Luc,

Your optimism and energy are appreciated! Wishing you a great experience on Wingtalks.

J'adore les femmes sont charmante

J'adore les femmes sont charmante

9 février 2025

Dear Yanick,

Discutions intéressante

Discutions intéressante, très plaisant. Je suis sous le charme.

19 janvier 2025

Dear Home,

Thank you for your kind feedback! We're thrilled that you find the discussions pleasant and captivating. May your experience here continue to charm you.

Excellente

Excellente

10 janvier 2025

Dear Danny,

Thank you for your feedback! We appreciate hearing that you find the platform excellent.

Asia from Wingtalks

j'apprécie honnêtement la littérature…

j'apprécie honnêtement la littérature et la qualité pour le site de rencontre et j'aimerais savoir si je pouvais bénéficier d'une autre amabilité pour pouvoir discuter avec les interlocuteurs avec lesquels contact est déjà établi .

4 janvier 2025

Dear Chancelle,

Thank you for your thoughtful feedback. We’re delighted that you appreciate the quality and atmosphere of the platform. Regarding your request for smoother interactions with established contacts, please feel free to reach out to our support team for assistance.

Your input is always valued, and we strive to make every user’s experience exceptional.

C'est bien!

12 décembre 2024

Dear Keelson,

Thank you for your feedback! We're delighted you're enjoying the platform. If you have any suggestions or questions, please don't hesitate to contact us at support@wingtalks.com. We wish you all the best!

Asia from Wingtalks

Les personnes que je rencontre sont…

Les personnes que je rencontre sont intrtessantes et curueuses. Les discussions sont fluides

12 novembre 2024

Dear Florent,

Wingtalks Customer Support

Ce site est extrêmement sérieux

Ce site est extrêmement sérieux, mais je suis un peu limité.

30 septembre 2024

Dear Jean,

Wingtalks Customer Support

Nothing de ville place pour les photos…

Nothing de ville place pour les photos des enfants de ville place pour les autres membres pour vendre acheter

15 août 2024

Dear User,

Thanks for sharing your feedback with us. We appreciate your comment and noticed that you gave us a 1 star rating. Your opinion is important to us and we'd like to understand what specific concerns you have.

Good expérience

Good expérience

28 mai 2024

Dear User,

We appreciate your honest feedback on our platform and are glad you have a positive experience. Have fun communicating with your pen pals!

WingTalks Customer Support

Afficher les avis dans toutes les langues. (4 479 avis)