Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

5 weken geleden besteld tot vandaag niks ontvangen. Via WhatsApp worden valse beloftes gedaan. Jullie hebben in de ramadan een mooie actie gedaan. besteld gedaan en Uiteindelijk lichten jullie de bo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Had 2 schoenen besteld, bestelling werdt snel verwerkt binnen een paar dagen. Het opsturen ervan was snel alleen duurde een beetje lang om thuis aan te komen door trage bezorgdiensten en door de feest... Voir plus

4,4

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 3 sur 5 étoiles

Ik heb 2 maanden moeten wachten op mijn…

Ik heb 2 maanden moeten wachten op mijn bestelling ik dacht dat ik was opgelicht geen track en trace code niks beetje vage contact maar na 2 maanden werd er op de deur geklopt door een bezorger en die zei ik heb een pakketje voor je ik wist niet welk pakketje er stond wel mijn naam op want ik dacht ik krijg mijn pakketje toch niet meer ik ben toch opgelicht ik kijk zo in het pakketje en het blijkt de 2 Dior schoenen te zijn die ik had besteld en mijn vertrouwen was echt weg ik had met iemand via whatsapp contact ik had hem helemaal uitgescholden omdat ik dacht ze waren oplichters maar de kwaliteit is echt goed en het was mooi verpakt alleen wel jammer dat het zo lang duurde 2 maanden

26 février 2026

Al 5 weken wachten op mijn bestelling

Heb begin maart een bestelling gedaan , en tot nu toe niks ontvangen , als ik met ze ap dan houden ze je weken aan het lijntje en nu zijn we 5 weken verder
Bestelling hiervoor ging precies zo uiteindelijk na elke dag ze te appen de schoenen mogen ontvangen , dacht deze x gaat het wel goed maar niet dus , dit was de laatste x dat ik hier iets heb besteld ,trap er niet in ze doen je valse beloftes en houden je aan het lijntje

9 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Nog steeds geen bestelling ontvangen !

5 weken geleden besteld tot vandaag niks ontvangen.
Via WhatsApp worden valse beloftes gedaan. Jullie hebben in de ramadan een mooie actie gedaan. besteld gedaan en Uiteindelijk lichten jullie de boel op , note bene in de ramadan!!! Als je de bestelling niet kan leveren dan geld terug storten .Zoniet dan zijn jullie zware oplichters.

6 avril 2026

Facking motors

Duurde precies 4 weken maar dan heb je ook wat. Kwali is top top. Ik twijfelde wel ff maar communicatie was gewoon duidelijk

30 mars 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Van 100 naar 0

Ze waren eerst snel en betrouwbaar, tot ze zich meer bezig hielden met promoties dan kleren verkopen en nu wacht je een maand op een bestelling.

28 mars 2026

Top service!

Top! Bestelling geplaatst na een tijd wachten mijn bestelling ontvangen en alles is top geregeld. Na een aantal reviews te hebben gelezen na het bestellen had ik mijn vraagtekens. Maar alles is top gegaan kwaliteit is erg goed en ook alles wat je erbij krijgt ziet er goed uit (2 paar schoenen besteld). Mijn complimenten

Bedankt voor de goede service!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heb mijn bestelling mogen ontvangen ben…

Heb mijn bestelling mogen ontvangen ben er erg blij mee hij komt met factuuren en alles erbij net zoals hoe je het zou kopen bij de winkels. Het duurde wel wat langer dan normaal maar dat komt omdat ik het bij suikerfeest had besteld,

Schoenen zijn binnen

Schoenen zijn binnen. Heeft even geduurd maar dan heb je wel wat. Top kwaliteit. En alle toebehoren erbij. Bon, duffelbag, extra veters, mooie originele doos. En vooral dikke schoenen. Aanrader als je geduld hebt. En opzoek bent naar goeie kwaliteit 💪

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed uitstekend goeie klanten service…

Goed uitstekend goeie klanten service en mijn jeans goeie kwaliteit en optijt geleverd!

25 mars 2026
Logo de Winkelkwaliteit

Réponse : Winkelkwaliteit

Wat fijn dat je tevreden bent met je jeans.
We willen je bedanken voor je bestelling en het vertrouwen!
We zien je graag weer in de toekomst.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus