Dejlig tøj og pasform virkelig god til fornuftige priser. Hertil også hurtig levering. Skulle returnere en vare købt i forkert størrelse og havde et spørgsmål. Det svarede på på kort tid efter på en s... Voir plus
ALT er bare godt - jeg er vild med jeres produkter og især den korte leverings tid. Det betyder meget! Bedste anbefaling til jer fra mig
Købte Rikke Hørlykke shorts med den info at indershortsene ikke ville kravle op. Desværre så stemmer det ikke helt overens. MEN da jeg skriver til virksomheden, får jeg intet svar og det er nok det je... Voir plus
Virkelig en god oplevelse. God hjemmeside, meget hurtig levering og virkelig god kvalitet. Dejligt med tights med ekstra længde i størrelse XS. Det kunne være dejlig hvis der kunne komme overdele med... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Bestilte varer den 30 december hvor de…
Bestilte varer den 30 december hvor de også har hævet pengene, men har aldrig modtaget varen. De påstår at dao har forlagt varen. Det er jo ikke mit problem. Så kan ikke anbefale dette firma

Réponse de Winnershape
Hurtig afsendt og super lækker vare god…
Hurtig afsendt og super lækker vare god kvalitet
God kundeservice og lækre varer
Tak for god service og venlighed i kundeservice. Lækre produkter i en god kvalitet. Jeg er normalt en str. S, men har brug for Winnershape overdele i str, M.
Vildt lækre tights
Vildt lækre tights, i dejlig kvalitet, hurtig levering! Perfekt!
Super kvalitet og service 💪
Mega lækkert tøj👍 måtte bestille noget…
Mega lækkert tøj👍 måtte bestille noget mere da jeg først havde prøvet kvaliteten☺️🙈
Absolut ikke sidste gang
Absolut ikke sidste gang, jeg handler winnershape
Super lækker kvalitet og pasform
Hurtig levering og størrelsesguiderne…
Hurtig levering og størrelsesguiderne på produkterne hjælper til at man får den rigtige str. Så tjek dem, da nogen af produkterne er lidt små i str.
Kvaliteten er super god
Hurtig levering og lækkert tøj
Hurtig levering og lækkert tøj.
Jeg har købt trænings tights. Det er lækkert med lommer i siden. Synes måske de er lidt små i størrelsen og er ikke så elastiske over lårene, så de kravler lidt ned på mig.
Kvalitet og god service
Nem og overskuelig hjemmeside. Fik hurtig svar, da jeg havde spørgsmål angående returnering.
Er især glad for min vest og jakke, lige hvad jeg manglede til min udendørs træning. God kvalitet.
Lækre trænings tights og top i høj…
Lækre trænings tights og sweatshirt i høj kvalitet.Det er ikke sidste gang jeg handler her🙏
Stor anbefaling
Nemt at finde rundt på siden og super hurtig levering og passer som det skal
Super lækre varer
Super lækre varer. Jeg har ikke handket der før men meget lækkert. Hurtig forsendelse. Gode priser. Alt er godt
Hurtig levering og lækre varer
Gode tilbud, lækre varer og hurtig levering.
Glæder mig til at træne i det lækre tøj.
Nemt at bestille og hurtig levering 🙌…
Nemt at bestille og hurtig levering 🙌 Jakken er lækker og i god kvalitet.
Hurtig bestilling
Det var nemt at bestille og min pakke var hurtig om at komme. Jeg havde hørt godt om jeres tøj og det lever op til forventningerne
God og hurtig service🌞