Wiseguy Original Avis 534

4,5

J'ai beaucoup aimé la qualité du cuir. Les mousquetons sont un peu petits mais fonctionnent bien. Donc conforme à ce que j'attendais

Les bretelles sont superbes, je les porte tous les jours. Sevice commercial au top. Les bretelles que j'avais commandées n'étant pas disponibles rapidement, ils m'ont demandé une solution de remplace... Voir plus

Fini les bretelles qui ne détachent dans le dos. Je revis. Les fixations des Wiseguys assurent une accroche sans faille. En plus elle sont livrées avec des fixations de rechange qui te permettent de... Voir plus

1. Boutique d'accessoires de mode

À propos de Wiseguy Original

At Wiseguy Original we build fashionable suspenders for discerning individuals not only to hold up pants but to look and feel your best too.

Never let you down.

Shop our suspenders:

Leather Leather Flex Elastic

Our story

The Wiseguy motto
Wiseguy Original Suspenders are hand crafted in a variety of materials and styles. Never let you down is our motto and this is what we stand for.
The best materials
We work with only the best quality materials varying from full nubuck leather braces to canvas, European elastic webbing and combinations of materials. Not only do we use new materials but we regularly create bespoke, up-cycled suspenders from vintage US Army/Navy canvas materials.
The founding
Founded by Marc Spits at the young age of 80, Wiseguy continues operating as a family business by son Mike, granddaughter Merijne and the Van der Stok family including our dedicated team.
Customize your own suspenders
Not only do we build exclusive series products but we gladly customize so do check with us if you we can create your custom, bespoke suspenders.
Suspenders 101 & inspiration
If you want to know more about suspenders in general, we offer some blog posts on our website. Do you just want to be inspired by how other people wear braces? We offer a huge inspiration source through our Instagram page.
Importance of reviews
Trustpilot is important for us as we greatly appreciate feedback from our customers to become even better at what we do! Of course, we love positive feedback on our collection!

4,5

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Très bien

Reçu très rapidement. Parfait

8 décembre 2022

Réponse de Wiseguy Original

Merci d'avoir lu Étienne. Merci pour votre avis et profitez de vos Wiseguys.

Cordialement, Ricardo
Wiseguy Original Team

Super, mais…

Service irreprochable. Beau packaging, envoi rapide et service client joignable et serviable. Les bretelles sont de bonne qualité. J’ai enlevé 1 étoile à cause du système de changement d’attache qui est à revoir. La vis ne laisse pas le passage, et quand on la dévisse, on s’apercoit que le pas de vis etait collé. Cette colle empêche de la remonter. Dommage. Sinon vraiment belles et rares bretelles.

26 novembre 2022

Réponse de Wiseguy Original

Thanks for writing us such a valuable review. Enjoy your products!

Best regards, Ricardo
Wiseguy Original Team

Excellentes bretelles

Excellentes bretelles, une en toile de tente verte et une toute cuire!
Qualité de finition Wiseguy

9 juin 2022

Réponse de Wiseguy Original

Those are great choices, Julien. Thanks for writing a review and enjoy your suspenders!

Article de qualité

Article de qualité, livré dans les délais indiqués.

14 février 2022

Réponse de Wiseguy Original

Thanks for your review Arlette, enjoy your products.

J'avais demandé à ne pas être livré par…

J'avais demandé à ne pas être livré par GLS mais vous n'avez pas tenu compte de ma demande. C'est mon dernier achat sur votre site.

10 mai 2021

Réponse de Wiseguy Original

We regret that this error could have happened and would like to apologize for it.

Afficher les avis dans toutes les langues. (534 avis)