Tot nu toe is het contact met Wiwi erg prettig! De ervaring is dat er snel gereageerd wordt op mailtjes en dat ze goed meedenken bij vragen.
snelle reactie en oplossing voor mijn probleem
Wiwi heeft een paar jaar geleden onze website gemaakt. Als er iets aangepast moet worden dan is een mailtje of een belletje voldoende om het voor elkaar te krijgen. Natuurlijk kan je dit ook zelf reg... Voir plus
Wiwi is een WordPress Internetbureau in Nijmegen, met aanvullende oplossingen voor bijvoorbeeld snelle WordPress hosting, updates, beveiliging i.c.m. persoonlijke hulp & ondersteuning van onze WordPress specialisten. Onze WordPress servers zijn voorzien van groene energie, voor een duurzamere website. Wil jij een nieuwe WordPress website laten maken? Of juist een bestaande website laten vernieuwen of optimaliseren op snelheid? Neem direct contact op voor een geheel vrijblijvend voorstel.
Professor Molkenboerstraat 14, 6524RP, Nijmegen, Pays-Bas
Aucune trace de demande d’avis
Had a website made for the second time, clear and friendly staff! changes are always easy to report!! I think this party is really very suitable! If you want a website, look no further.

Réponse de Wiwi Websolutions | Nijmegen
Wiwi heeft mijn ontzettend goed geholpen met het realiseren van mijn bedrijfswebsite en al het daarbij behorende onderhoudt super fijn! Bedankt en tot de volgende opdracht.

Réponse de Wiwi Websolutions | Nijmegen
Erg goede support & hosting, staan altijd voor mij & mijn klanten klaar. Voor mijn eigen bedrijf ondersteun ik verschillende mkb'ers in IT en bouw & onderhoud ik ook maatwerk applicaties. Een aantal van mijn klanten hebben ook hun website via mij in beheer & deze klanten stuur ik met hun website + email hosting direct door naar Wiwi Websolutions vanwege de goede hosting en support die Wiwi biedt. Zo zijn mijn klanten ontzorgd & ik ook.
Wiwi Websolutions denkt graag mee en ondersteund waar nodig, ook transparent in wat ze voor je kunnen betekenen en doen. Simpelweg, erg fijn!