Lisez les avis des autres
Ik heb een hondenbench huis zwart/ light oak met benchkussen mos besteld. Via de WhatsApp fijn en eerlijk advies gekregen welke maat ik moest hebben voor mijn 2 honden. Snel geleverd en makke... Voir plus
Wij hebben twee Woef-hondenbenches gekocht en die zijn prima. Helaas geldt dat absoluut niet voor de kussens van €100 per stuk. De eerste set kussens moest al binnen twee dagen worden omger... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij WoefWoningen maken we stoere, unieke hondenbenches die niet alleen functioneel zijn, maar ook een stijlvol statement in je interieur maken. Elke bench wordt bij ons in Nederland geproduceerd, met veel zorg en aandacht voor detail. We werken met staal om stevige en duurzame benches te creëren waar jouw viervoeter zich veilig en comfortabel in voelt. Wat ons bijzonder maakt, is niet alleen ons product, maar ook onze visie. WoefWoningen is een maatschappelijke onderneming; we geloven in gelijke kansen en het bieden van werkplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij ons krijgt iedereen de kans om zijn of haar talenten in te zetten en verder te ontwikkelen. Samen werken we aan prachtige producten en een sterke, ondersteunende werkomgeving waarin iedereen een waardevolle rol speelt. Zo combineert WoefWoningen kwaliteit en zorg, niet alleen voor onze hondenbenches maar ook voor de mensen achter het werk. Een bench van WoefWoningen betekent niet alleen een uniek en robuust product in huis, maar ook een steentje bijdragen aan een socialer Nederland.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- woefwoningen.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Zeer tevreden over de service
Vanmorgen in de showroom wezen kijken. Er werd veel moeite gedaan om ons te laten zien welke mogelijkheden er waren voor onze situatie. Bench wordt dezelfde avond geleverd omdat men toch naar Breda gingen vanavond. Nou chapeau!
Hele mooie hondenbench
Ik heb een hondenbench huis zwart/ light oak met benchkussen mos besteld.
Snel geleverd en makkelijk te monteren.
Hele stevige en mooie bench om in huis te hebben.
Een absolute aanrader.
WoefWoningen; een sterk staaltje kwaliteit!
De klantenservice van WoefWoningen is echt om door een ringetje te halen. Ik twijfelde toch wat over de maat en werd daar snel en ontzettend vriendelijk mee geholpen. Ik was te laat met bestellen omdat ik te lang twijfelde om een grote uitgave te doen zonder de bench gezien te hebben, je kunt de bench immers ook niet meer retourneren. Meteen ging Manon in de regelstand; woensdag avond besteld en vrijdag geleverd door een vriendelijke bezorgdienst die van tevoren even belde. En de kers op de taart; ze hadden de bench al in elkaar gezet! Zo fijn! En wat NOG fijner is.. de bench overtreft mijn verwachtingen; echt vakmanschap. Mooie materialen, stevig en super degelijk. Hier mogen meer bedrijven een voorbeeld aan nemen, dit is duurzaam ondernemen zowel in klantrelatie als in producten.
Complimenten voor Woef woningen
Tijdens de parking sale bij Woef woningen een mooie bench & kussen voor onze Boston Terriër gekocht.
Dit was een showmodel & we mochten de kleur van de houten bovenblad kiezen.
We zijn super enthousiast over de bench & de kussen!
De kwaliteit van de bench & kussen is heel uitstekend!
Nadat we thuis kwamen heb ik de kussen in de bench gedaan met de mand die in de oude bench stond & snel daarna sprong onze Boston Terriër in haar nieuwe bench.
Het is een mooie toevoeging in onze woonkamer.
Lieve Woef woningen,
Onwijs bedankt voor alle hulp!
Heel fijn geholpen op de parking-sale…
Heel fijn geholpen op de parking-sale van WoefWoningen! Vriendelijk personeel en kwalitatief goede benches die geweldig staan in huis. Ik zou het zeker aanraden!
Na veel twijfel toch een bench gekocht… en mega blij mee!
Na veel twijfel toch een bench gekocht voor onze teckel. Fijn dat we met de hond langs mochten komen om de maat te bepalen. Er wordt fijn met je meegedacht. Mijn hond heeft in de Bench zitten altijd heel moeilijk gevonden en sliep altijd in een soort rekje. Ik wilde toch iets mooiers en wat praktischer in mijn woonkamer. Lang getwijfeld ivm de prijs. Maar heel blij met mijn aankoop. Staat prachtig in de woonkamer. Geeft meteen rust. De hond heeft meteen de hele avond in zijn bench geslapen, uit zichzelf. Als je twijfelt, raad je je aan om te gaan kijken. Dat heeft mij enorm geholpen.
Honden bench werd geleverd
Honden bench werd geleverd. Een doos op een pallet. Samen met bezorger in huis getild. Bezorger wil de pallet niet mee terug nemen. Nu zitten we thuis met een pallet?
Ook is de bench zonder instructies geleverd. Slechte service dus. Zag al online dat veel
Mensen die missen. Hoe dan? Kom op, zorg dat je die mee stuurt. Zeker voor dat geld. Kortom, we bestellen hier niet nogmaals. 👎

Réponse de Woef woningen
Slechte kwaliteit stikwerk en ritsen kussens Woef benches!
De eerste set kussens moest al binnen twee dagen worden omgeruild vanwege loslatend stikwerk. WoefWoningen heeft deze uit coulance vervangen. Helaas liet ook bij de vervangende hoezen het stikwerk al binnen één nacht (binnen negen uur) weer los.
Ook één van de ritsen sluit niet meer, terwijl deze onbeschadigd is. Ik heb hier al voor 115 euro reparatie kosten aan moeten maken!!!!
De kwaliteit van de kussens is teleurstellend, maar de afhandeling van mijn klacht nog meer. Volgens WoefWoningen past mijn ervaring niet bij hun kwaliteitsbeeld. Omdat de eerste hoezen uit coulance waren vervangen, konden zij verder niets meer voor mij betekenen.
Ik kan de kussens daarom sterk afraden!

Geweldig bedrijf
Geweldig bedrijf. Perfecte kwaliteit, stijlvol, super klantenservice. 10/10
Topkwaliteit
Een positieve ervaring met woefwoningen, zowel levering als kwaliteit, dus mensen in België niet twijfelen, de zaterdag besteld en vrijdag bij ons. Met andere woorden TOP
design van topkwaliteit
Dat design van topkwaliteit en dieren samen kunnen gaan is door Woef Woningen bewezen. We kregen zonet onze bench geleverd, die wij zullen gebruiken als plekje om tot rust te komen voor onze Australische Herder. Een prachtig meubelstuk dat de ruimte aanvult en accentueert in plaats van in de weg te staan. Wat een bouwkwaliteit is die frame ook... Hier gaan we geen seconde spijt van hebben!
Snelle levering, mooi design
Snelle levering gehad, mooi design voor een bench wat het mogelijk maakt om je bench te integreren in je interieur.
Wij zijn klaar om komende week onze pup "Lio" welkom te heten.
Bench mat binnen twee weken laat…
Bench mat binnen twee weken laat stiksel los en dan doen ze het af als geen garantie
Mat is twee weken gebruikt

Réponse de Woef woningen
Alles is gewoon via amazon / temu etc…
Alles is gewoon via amazon / temu etc te bestellen hoor. Scheelt je honderden euros ✌🏼

Réponse de Woef woningen
Wat een prachtig product!
Wat een prachtig product!
Gelukkig is er een goede en makkelijke communicatie mogelijk.
Helaas is het lastig om de bestelling te volgen en was niet alles op voorraad waardoor we iets langer moesten wachten. Geen probleem natuurlijk maar het had wel fijn geweest als dat bekendgemaakt werd zodat wij zouden weten dat het iets langer dan 7 dagen zou duren. Maar snel en duidelijk antwoord gekregen zodra we contact opgenomen hadden.
Nu dat de bench binnen is zijn we helemaal blij en onze honden ook. Wel nog een uitdaging met het blad boven op maar we zijn er zeker van dat dit goed gaat komen.

Bench met spoed! Superservice
Wij hadden met spoed een bench nodig in het weekend. Ondanks dat ze eigenlijk gesloten waren hebben zij ons perfect geholpen. Kwaliteit is geweldig en schitterend mooi!

Hele mooie bench
Hele mooie bench, stevig en in vele kleuren beschikbaar. Ik was vergeten mijn bench kussen te bestellen en heb deze de volgende dag alsnog besteld zonder dat ik wat gevraagd heb hebben ze de verzendkosten in mindering gebracht omdat het tegelijk geleverd kon worden. Echt top, dat verasste me echt! Er word ook zeker met je meegedacht indien je vragen hebt of twijfelt. Echt een aanrader dus.

Réponse de Woef woningen
"De nieuwe woefwoning is precies waar…
"De nieuwe woefwoning is precies waar ik op hoopte. Mijn Basenji’s zijn onafscheidelijk en slapen het liefst dicht tegen elkaar aan; in hun nieuw huisje hebben ze eindelijk de ruimte om dat in alle comfort en rust te doen. Het is hartverwarmend om ze zo samen te zien ontspannen in hun eigen veilige haven. In plaats van een ontsierende bench, heb ik nu een prachtig meubelstuk dat mijn planten letterlijk een podium geeft en naadloos in het interieur opgaat. Het voelt als een veilige haven in een heel fraai jasje. Voor wie net als ik geen concessies wil doen aan woonstijl, maar wel het allerbeste voor zijn honden wil: dit is de gouden match!"

Mooi en degelijk
Prettig contact, snelle levering en een hele mooie, degelijke bench. De prijs is natuurlijk hoger dan een normale bench, maar de kwaliteit is uitmuntend. Foto's doen geen recht aan de uitstraling. Dit "huisje" is een aanwinst in de kamer. Wij zijn er heel blij mee.