Produktets dimensioner på nettet var misvisende. Jeg forventede, at den ville være større baseret på de angivne mål, men den viste sig at være meget mindre. Skuffet over den unøjagtige beskrivelse.
Ny virksomhed med masser af nørd faktor, lav gratis forsendelse grænse og gode tilbud. Fed nørde forretning med hurtig levering. Svare hurtigt på spørgsmål også efter lukke tid. En forret... Voir plus
Jeg modtog min pakke hurtigt og rimeligt godt indpakket. Desværre var en hjørne på bogen alligevel blevet bulet under transport. Jeg skrev straks til Wonderfulmerch.dk og aftalte en ombytning. Da jeg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk service og produkter! Jeg er kæmpe fan, fik en jule kalender i gave fra dem, har købt en ravenclaw taske og har lige nu også købt mundbind, hverken første eller sidste gang jeg køber her... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Tidligere Go Anime Merchandise, nu Wonderful Merchandise
Horsens, Danemark
- Support@wonderfulmerch.dk
- wonderfulmerch.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Vi har købt to gange hos…
Vi har købt to gange hos Wonderfulmerch, begge gange gik det godt og smooth. Fint med sådan en Funko Pop! Mystery Box
Anden gang var jeg nød til at sende retur da min datter ikke vil samle på Funko Pop mere og da har jeg allerede købt en Funko Pop! Mystery Box som slags påskeæg. Retur sendelse gik godt, god kontakt med shoppen. Vil da købe igen her hvis jeg skulle søge Funko Pop/Anime
Lækre varer og en hurtig service
Lækre varer og en hurtig service. Et sted jeg gerne besøger igen :)
Fantastisk service og produkter!
Fantastisk service og produkter!
Jeg er kæmpe fan, fik en jule kalender i gave fra dem, har købt en ravenclaw taske og har lige nu også købt mundbind, hverken første eller sidste gang jeg køber herfra.
de har fantastisk service og altid klar til at hjælpe og svare.
priserne er så meget billigere end andre sider, og fede produkter!
Fine ting der levede op til…
Fine ting der levede op til forventningerne. Hurtig levering
Dejlig lille shop der vokser og…
Dejlig lille shop der vokser og vokser💪🏻 I er bare de bedste☺️
Meget tilfreds
Jeg har handlet her flere gange, og har været meget tilfreds hver gang.
Gode produkter til meget rimelige priser. God service, varen blev hurtigt afsendt og var hurtigt fremme.
Hvis varen er udsolgt, er der mulighed for at skrive sig op og så får man besked når de har den.
10 thumbs up!!!!
Altid helt fantastisk service og hurtig levering.. hvis der er noget de ikke har i deres sortiment undersøger de gerne om de kan få det bestilt hjem til en... 10 thumbs up herfra til hver en tid..
Ny virksomhed med masser af nørd…
Fed nørde forretning med hurtig levering.
Svare hurtigt på spørgsmål også efter lukke tid.
En forretning man kan gå på opdagelse i.
Håber de kan holde dampen oppe. Kunne godt tænke mig billige Magic The Gathering Booster Packs, men det er svært :)
Godt gået!
Lækkert udvalg
Lækkert udvalg. De kom ved en fejl til at sende mig noget forkert, men jeg fik svar fra dem allerede indenfor en halv time da jeg skrev til dem, og så modtog jeg den rigtige ting indenfor få dage. Super god service. Handler der gerne igen.
Super hurtig levering
Super hurtig levering! Fantastiske produkter og service.
Wonderful Merch klar bare jobbet uden…
Wonderful Merch klar bare jobbet uden et eneste problem. Jeg modtog til og med pakken dagen efter, hvilket er det hurtigeste jeg nogensinde har oplevet(nok ikke standarden, men helt klart værd at nævne). Køb gerne hos Wonderful Merch
Godt udvalg
Godt udvalg, hurtig ekspedition og en rigtig, rigtig god og professionel håndtering af en mixup.
Glimrende
Glimrende, og hurtig levering.
Bestilte torsdag, og lørdag lå pakken klar i den lokale pakkeshop. Så tidligere anmelderes problemer med lang leveringstid var bestemt ikke aktuelt her. Jeg er meget tilfreds.
Fantastik service og hurtig levering…
Fantastik service og hurtig levering skønne menesker og fed service