WoodUpp - Netherlands Avis 198

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Wittevrouwen 14, 1358 CD Almere, Almere Haven, NL

Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Plankje besteld om 2 fotolijstjes op te zetten. Zwarte schroeven extra erbij besteld om eenheid te creëren. Helaas zijn deze schroeven tekort omdat onze panelen ergens anders vandaan komen terwij... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Door Dhl was het pakket beschadigd en teruggestuurd naar de fabriek in Zweden. Na enkele e-mails werd binnen twee dagen via Dhl-express een reprint gestuurd! Geweldige service!

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldig geholpen door Robine van Woodupp toen bleek dat in één van de geleverde eind lamellen een flinke barst zat. Ik heb een nieuwe toegestuurd gekregen.

À propos de l'entreprise

1. Fabricant de meubles

À propos de WoodUpp - Netherlands

Écrit par l'entreprise

At WoodUpp, we design products that make spaces feel extraordinary. From our signature acoustic panels to a growing range of accessories and interior solutions, everything we create is made to bring warmth, character, and calm to your environment.

We’re driven by a belief that great design should be both beautiful and functional—and that it should be built to last. Whether you’re styling a home, office, or commercial project, our products are easy to install, sustainably made, and designed to make a real impact.

We started WoodUpp because we saw a need for something better in the interior industry. Too many solutions are mass-produced, low quality, and forgettable. We're here to raise the bar—with craftsmanship, care, and a genuine commitment to doing things the right way.

Designed to Make People Feel Good

Écrit par l'entreprise

At WoodUpp, we create acoustic panels that combine beautiful Danish design with practical sound absorption—perfect for homes, offices, and commercial spaces. All our products are crafted with care and a strong focus on sustainability, using high-quality materials that are easy to install and made to last. Whether you're after a modern, cozy vibe or need to tame the echo in a room, we’ve got you covered. We're proud to help people create spaces that look and sound great.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 93 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 3 sur 5 étoiles

Ik vind de prijs/kwaliteit niet in verhouding

Ik vind de prijs/kwaliteit niet in balans. Onlangs heb ik in 7 panelen aangeschaft. De maatvoering van het akoestische materiaal tov de latten is niet hetzelfde. Er was maar 1 paneel zoals het moet zijn. De andere 6 panelen hadden fouten. Je gaat ervan uit dat je een paneel van € 110,- ps netjes kan monteren. Het was steeds een puzzel om het netjes te maken. Ik heb geen cirkelzaak dus moest alles met de handzagen. En als ik al moet beginnen met haaks, gaat er iets niet goed. Het is gelukt maar ging niet naar wens.
Het is vreemd dat de consument eerst een duur paneel haaks moet maken, de teveel aan akoestisch materiaal eraf snijden. Je ziet gewoon dat de de latten er maar op gekwakt zijn. Dat is zonde.

Réponse de WoodUpp - Netherlands

Marc, bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen — en het spijt ons oprecht dat de panelen niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Maatafwijkingen bij 6 van de 7 panelen is iets wat wij serieus nemen, want dat is niet de kwaliteit die wij willen leveren. We begrijpen ook de frustratie rondom de montage, zeker zonder het juiste gereedschap.

We horen graag meer van u zodat we dit goed kunnen beoordelen en een passende oplossing kunnen vinden. Kunt u contact met ons opnemen via onze klantenservice met wat foto's van de panelen? 😊

Wandpanelen besteld

Wandpanelen besteld, snelle levering goede handleiding en top kwaliteit. Erg blij mee

5 février 2026

Réponse de WoodUpp - Netherlands

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen, Geert! We zijn erg blij om te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. 😊

Groet,

Geweldige service

29 avril 2026

Prima service

27 mai 2026

Kwaliteit!

Wat een snelle leveringen, makkelijk te gebruiken en te installeren....maar bovenalles echt mooi en zeer goede kwaliteit.

Bedankt voor uw mooie review, Twan! 🙏

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u zo tevreden bent over de kwaliteit. Veel plezier met uw aankoop! 😊

Noté 4 sur 5 étoiles

Zeer tevreden, maar eigenlijk net te duur

Ik ben zeer tevreden over mijn aankopen bij WoodUpp. De communicatie was duidelijk en de wandpanelen met accessoires zijn bevestigd. Ik zie alleen de hoge prijs van de wandpanelen niet perse terug in de kwaliteit. Ik denk als je geen accessoires nodig hebt, je prima een goedkoper alternatief kunt gebruiken. Ik zelf heb echter ook een plank en tv-beugel mee gekocht en deze zijn daarentegen wel de moeite waard. Oordeel zelf dus even wat je precies nodig hebt. Geen 5-sterren dus vanwege de hoge prijs.

Bedankt voor uw uitgebreide review en eerlijke feedback, Harry. 😊

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de communicatie en dat de wandpanelen eenvoudig te monteren waren. We begrijpen uw opmerking over de prijs en waarderen het dat u dit deelt. Bij WoodUpp streven we ernaar producten van hoge kwaliteit te leveren, met zorgvuldig geselecteerde materialen en een duurzame afwerking.

Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring! 😊

Wat een mooi product

Wat een mooi product! Netjes verpakt afgeleverd. De geur moesten we even aan wennen, maar lijkt ook qua sterkte iets af te nemen.

Beste Milou,

Dankjewel voor je mooie review. Fijn om te horen dat het product en de levering naar wens zijn.

Wat betreft de geur: die zou in principe niet aanwezig moeten zijn. Mail ons gerust als je merkt dat het niet verder afneemt, dan kijken we graag met je mee en zoeken we een passende oplossing.

Veel plezier met het eindresultaat!

Nette afwerking

Zeer netjes afgewerkt!
Top klantenservice.

12 janvier 2026

Réponse de WoodUpp - Netherlands

Wat fijn om te horen, Dirk! Een nette afwerking én een fijne ervaring met onze klantenservice — daar doen we het voor. 😊

Bedankt voor de 5 sterren! 🙏

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede ervaringen de producten geweldig…

Goede ervaringen de producten geweldig verpakt. Als het uitverkocht is kan jezelf op een lijst zetten. En je krijgt bericht als het artikel er weer is. Goede gebruiks aanwijzing.

Réponse de WoodUpp - Netherlands

Bedankt voor uw mooie review 😊
Wat fijn om te horen dat alles soepel verliep en dat u tevreden bent met de hele ervaring. Veel plezier met uw bestelling!

Customer Experience Team

Noté 5 sur 5 étoiles

Alleen de haken/ knoppen besteld

Alleen de haken/ knoppen besteld, heb zelf panelen van een andere fabrikant, ze passen en er hangen nu schilderijen aan
Goede kwaliteit

Réponse de WoodUpp - Netherlands

Leuk dat u onze haken heeft gevonden en dat ze lijken te passen! We willen wel even meegeven dat onze accessoires speciaal zijn ontworpen voor de exacte afmetingen van onze eigen WoodUpp-panelen. Hierdoor kunnen we helaas niet garanderen dat ze optimaal functioneren op panelen van een andere fabrikant — en dat wat u ophangt veilig blijft hangen. Mocht u in de toekomst vragen hebben, staan we altijd voor u klaar!

Fijne kwaliteit producten

Fijne kwaliteit producten, vriendelijke support

Fijn om te horen, Frans! 🙏

Dat onze producten én ons supportteam een goede indruk hebben achtergelaten, betekent veel voor ons. 😊

De panelen zijn prachtig

De panelen zijn prachtig. De levering was top. Wij zijn heel blij

20 avril 2026

Réponse de WoodUpp - Netherlands

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de panelen én de levering. We wensen u veel plezier met het eindresultaat! 😊

Hartelijk dank voor uw mooie review, Annelies! 🙏

Goede beschrijvingen

Goede beschrijvingen, makkelijk te plaatsen, erg blij mee

17 avril 2026

Réponse de WoodUpp - Netherlands

Bedankt voor je mooie review, Joyce! 😊 Fijn om te horen dat de beschrijvingen duidelijk waren en dat het plaatsen makkelijk ging. Heel veel plezier ermee! ✨

Mooi fotoplankje

Plankje besteld om 2 fotolijstjes op te zetten.
Zwarte schroeven extra erbij besteld om eenheid te creëren.
Helaas zijn deze schroeven tekort omdat onze panelen ergens anders vandaan komen terwijl het plankje wel past.
Zwarte schroeven bij Ali besteld 15mm lang, deze kan je wel vast draaien.
Misschien een idee dat u ook langere schroeven kan leveren.

20 avril 2026

Réponse de WoodUpp - Netherlands

Bedankt voor uw feedback, Simone, en voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat het plankje perfect past 😊

Omdat onze schroeven zijn afgestemd op WoodUpp-panelen, kan de benodigde lengte verschillen bij panelen van andere leveranciers. Onze CREATE-producten zijn speciaal ontwikkeld om perfect aan te sluiten op de exacte afmetingen van WoodUpp-panelen. Dit zorgt voor een optimale pasvorm en stabiliteit. Daarom kunnen wij alleen garanderen dat onze accessoires compatibel zijn met WoodUpp-panelen. Wij waarderen uw suggestie enorm.

Fijn dat u uiteindelijk een goede oplossing heeft gevonden met langere schroeven. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen! Hartelijk dank voor uw aankoop, Simone!

Goede kwaliteit

Veel keus, goede levering en ontzettend mooi materiaal.

15 avril 2026

Réponse de WoodUpp - Netherlands

Het betekent veel voor ons om te horen dat je een fijne ervaring met ons hebt gehad. We hopen dat je volop geniet van de producten in je interieur ✨

Bedankt voor je mooie review 😊

Customer Experience Manager

Prima product voor een redelijke prijs

Prima product voor een redelijke prijs
Past Prima in onze zaak

15 avril 2026

Beste Hans,

Dank je wel voor je mooie review. We wensen je veel plezier van de producten!

Noté 5 sur 5 étoiles

Kost wat maar dan heb je ook wat

Snelle levering, goede kwaliteit

13 avril 2026

Réponse de WoodUpp - Netherlands

Bedankt voor je review, Hans! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over zowel de levering als de kwaliteit van het product. 🤩

Natuurlijke akoestische wandpanelen

Hele mooie akoestische wandpanelen. De panelen zien er heel natuurlijk uit met een echte houtnerf. Onze keus viel op Engels eiken en deze kleur was elders nergens te vergkrijgen. Bijvoorbeeld bouwmarkten hadden licht eiken of een hele donkere kleur maar niets daar tussen in.... De panelen van woodupp zijn prijzig, maar daar krijg je wel unieke panelen voor terug.

7 avril 2026

Réponse de WoodUpp - Netherlands

Bedankt voor je mooie review, Michelle 😊 Wat geweldig om te horen dat jullie precies de uitstraling hebben gevonden waar jullie naar op zoek waren. Engels eiken is ook echt een prachtige keuze! ✨

We waarderen het enorm dat je de kwaliteit en het unieke design van onze panelen benoemt — dat betekent veel voor ons.

Customer Experience Manager

Noté 2 sur 5 étoiles

Het gaat niet goed nee

Het gaat niet goed nee, we hadden een frame / omkasting gemaakt en een aantal latten gemonteerd, maar mijn vrouw wordt er helemaal duizelig van, dus kunnen we dit helaas niet doorzetten, behalve een heleboel verloren tijd, ook nog ca 1000 euro weggegooid geld aan omkasting en latten.

8 avril 2026

Réponse de WoodUpp - Netherlands

Het spijt ons enorm om te horen dat de panelen deze ervaring voor jullie hebben veroorzaakt.
We begrijpen goed hoe frustrerend dit moet zijn — vooral efter al den tid og indsats, I allerede har lagt i projektet.

We willen heel graag samen met jullie kijken naar een goede oplossing. In sommige gevallen kan het helpen om de panelen op een andere plek te gebruiken of we kunnen samen kijken naar andere mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op via sona@woodupp.nl — we helpen jullie graag verder 🤍

Stine, WoodUpp

Goede promotie

We kregen snel het gevraagde pakket met test materiaal. Gaan er mee aan de slag.

7 avril 2026

Fijn om te horen! 👍

Goed dat het pakket snel is aangekomen. Succes met het testen en laat het gerust weten als er nog vragen zijn of als we ergens bij kunnen helpen.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus