Snelle service snelle levertijd en goede kwaliteit. Zou alleen het heel fijn vinden als de kortingsacties nog iets naar beneden kunnen in prijs: dan zou ik meer accessoires aan kunnen schaffen. Ligge... Voir plus
Wittevrouwen 14, 1358 CD Almere, Almere Haven, NL
L'entreprise a répondu
Plankje besteld om 2 fotolijstjes op te zetten. Zwarte schroeven extra erbij besteld om eenheid te creëren. Helaas zijn deze schroeven tekort omdat onze panelen ergens anders vandaan komen terwij... Voir plus
L'entreprise a répondu
I ordered from WoodUpp 3 times, I love the high quality of the materials and packaging, everything feels very sleek. Downside, beside the high price, is that I would have very appreciated some mo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Heel fijn, door vakantie gevraagd voor een latere levering, was allemaal geen enkel probleem. Kwaliteit is hoog. Zeer tevreden.
Écrit par l'entreprise
Écrit par l'entreprise

Wittevrouwen 14, 1358 CD, Almere, Almere Haven, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 92 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Het zijn mooie en geweldige goede producten voor aan de latjes wanden.
Alleen met het verpakkingen kunnen ze nog een upgrade maken. Het was in plastic verpakt, maar mijn punt hierover gaan ze oppakken voor de toekomst.

Réponse de WoodUpp - Netherlands
Vriendelijke personeel die kennis hebben van het produkt. Kwalitatief zeer goed produkt. Ook de retournering van mijn 2e bestelling verliep vriendelijk en behulpzaam.

Réponse de WoodUpp - Netherlands
De bestelling kwam op tijd en keurig verpakt thuis. Monteren was net zo eenvoudig als op de site vermeld staat.

Réponse de WoodUpp - Netherlands
Goede service perfecte levering en goed product.

Réponse de WoodUpp - Netherlands
Veel keus qua kleur en steeds weer nieuwe items om je woodupp wand nog mooier te maken

Réponse de WoodUpp - Netherlands
Goede voorlichting. Snelle levering, op tijd. Producten bevallen prima.
Iets meer producten in de kleur beige zou ik wel fijn vinden

Réponse de WoodUpp - Netherlands
Panelen zijn keurig netjes geleverd
Goede kwaliteit panelen.
Enige jammere is dat er wel panelen van 300 cm verkocht worden, maar de eindlatten en lampen gaan maar tot 240 cm.
Ziet er dan toch net wat minder mooi uit met eindlatten die een stukje verlengd moeten worden.
Tip voor Woodupp: investeer in de productie van eindlatten die ook 300cm zijn en lampen van 300 cm.

Réponse de WoodUpp - Netherlands
Goede communicatie en alles werd netjes bezorgd, wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

Réponse de WoodUpp - Netherlands
Wij zijn bij WoodUp in Almere op bezoek geweest en zijn zeer vriendelijk en met goede adviezen, en met twee panelen in de auto weer huiswaarts gekeerd. Na het bevestigen van de panelen hebben we nog even telefonisch contact gehad over de definitieve afwerking en nog wat kabelgootjes besteld.

Réponse de WoodUpp - Netherlands
Ik ben heel tevreden over het feit dat ik een deal kon maken over de telefoon en mail, een paar dagen voor Black Friday. Ik had panelen snel nodig en ik zou een enorme korting mislopen als een week eerder zou bestellen. De panelen waren vervolgens een dag later al binnen, dus echt top! Klein puntje van opbouwende kritiek: ik belde vanuit de auto om mijn verzoek te doen waarop ik vervolgens de vraag kreeg om het allemaal nog eens op de mail te zetten. Het kostte wat overtuigingskracht richting de dame aan de telefoon om het zelf meteen even te noteren, wat ze uiteindelijk toch gedaan heeft. Samen zijn we tot een goede financiële oplossing gekomen die voor ons beiden goed pastte. We zijn erg blij met het eindresultaat. Mooie panelen met een warme uitstraling. Wij zijn gegaan voor klassiek eiken op beige vilt, iets waar WoodUpp volgens mij uniek in is.
levering was snel en het product is naar tevredenheid.
De producten zijn prima en heel mooi. Het kan soms wel wat lang duren voordat het bezorgd wordt.
Tevens had ik een setje van 7 dupps (ophangrondjes) besteld. Ik kreeg toen per abuis een setje van 3 stuks. Ik heb toen meteen gebeld en daarop stuurden ze meteen weer dupps op. Alleen kreeg ik weer 3 stuks. In totaal dus 6 stuks. Ik had voor 7 stuks betaald. Nu heb ik dus ééntje te weinig. En ze zijn best kostbaar, rond de €5,- per stuk. Beetje knullig vond ik dat. Ipv dat ze een doosje van 7 opsturen om de fout netjes te corrigeren, kreeg ik gewoon weer een klein doosje.
Ik heb er niet meer achteraan gebeld omdat ik erg lang moest wachten toen ik probeerde te bellen. Ik heb toen maar gedacht, laat maar zitten. Verder alles prima!
Het product is mooi, maar prijzig.
De bestelling ging moeizaam, met name door de slechte telefonische bereikbaarheid van de klantenservice.