Jeg er veldig fornøyd! Behandleren min Wiktoria var utrolig nøye, skånsom og profesjonell gjennom hele behandlingen. Hun forklarte godt underveis og var flink til å stille spørsmål for å sikre at jeg... Voir plus
Jeg fikk utført microblading med shading hos Keiti på Barcode.En utrolig dyktig dame som forsto hva jeg ville ha! Brynene ble supernaturlige og tilpasset min ansiktsform og øyne! Perfekt å gå for comc... Voir plus
Sämsta ögonfransböjaren , provade en gång och skadade ögonlocket. Får inte returnera tången eftersom jag provat en gång. Men man måste prova innan man vet om något fungerar. Har läst fler recensioner... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Alona was great!
Fantastisk jobb av Alona
Fantastisk jobb av Alona! Farge av bryn og vippeløft. Anbefaler på det varmeste ❤️
Alona did my brows just as I wanted…
Alona did my brows just as I wanted them ☺️ Highly recommend! Also, very nice and central salon.
Mine bryn ble WOW
Mine bryn ble WOW, dyktig og profesjonell behandler og FAB salong, anbefales om du vil ha powder browns. Bruk gjerne Daria, profesjonell og dyktig brynsbehandler 🤩
Veldig fornøyd med vippene
Veldig fornøyd med vippene! Alona er kjempeflink🌟 Anbefales!
Fantastisk behandling av Alona
Jeg hadde en fantastisk opplevelse hos WowBrow Frogner og kan virkelig anbefale Brow Lamination-behandlingen her! Alona var utrolig dyktig – profesjonell, nøye og veldig hyggelig. Hun tok seg tid til å forstå hva jeg ønsket, og resultatet ble bedre enn jeg kunne ha sett for meg. Brynene mine ser naturlige, velstelte og perfekt formet ut. Jeg kommer definitivt tilbake!
Alona was perfect!
Jeg endte opp med to forskjellige bryn…
Jeg endte opp med to forskjellige bryn med powderbrow, hvor det ene brynet forsvant mer og mer innen en uke. Jeg ble fortalt at fargen kunne forsvinne ca 40%, men hos meg forsvant fargen ca 90% på DET ENE brynet. Endte opp med å måtte sminke bryna mye mer enn før behandlingen. Jeg har sendt mange mail og bilder til de, men de har ikke kommet med en eneste løsning eller vilje til å tilby verken oppretting eller penger tilbake. Jeg skal ihvertfall ALDRI tilbake dit. Jeg gir meg ikke, dette blir en sak som dukker opp i media.
Utrolig fornøyd med behandlingen jeg…
Utrolig fornøyd med behandlingen jeg fikk av Martyna på Frogner, jeg har aldri vært så fornøyd noen gang 10/10