Super fijn, je krijgt alle theorie behandeld bijna precies hetzelfde hoe het op het cbr gevraagd word. Na paar keer zakken eindelijk gehaald via 123theorie!
Als je wil slagen moet je niet blijven slapen maar hier zo snel mogelijk een dag cursus inplannen ze leggen alles van top tot teen super duidelijk uit waardoor jij na het cbr gaat met alle kennis die... Voir plus
123-theorie is echt professioneel opgezet. Duidelijke uitleg en goed beeldmateriaal. Ze verdienen echt nog een ster erbij (totaal 6 sterren). Ik raad 123-theorie online-cursus echt aan.
We begonnen vroeg in de ochtend hij begon gelijk effectief bood iedereen netjes thee of koffie aan toen begon de cursus.hij had er veel zin in was enthousiast legde alles goed uit vragen stellen kon... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Goede les duidelijk en geslaagd dus…
Goede les duidelijk en geslaagd dus zeker een aanrader!!!!💪🏻💪🏻
Ik heb mijn eerste examen met succes…
Ik heb mijn eerste examen met succes afgelegd. Alles was duidelijk en gemakkelijk te begrijpen tijdens de dagcursus, dank u wel.
Was geweldig
Was geweldig, veel moeten onthouden maar komt vaak voor tijdens het examen heel veel geholpen!
Thanks meneer Aggie
goeie duidelijke uitleg met oefening…
goeie duidelijke uitleg met oefening als herhaling werkte goed
Enthousiaste uitleg en gehaald
Heel handig!
Superfijn en goed georganiseerd! In 1x geslaagd
Enthousiaste docent die de examenstof op een heldere manier uitlegd, kwam overeen met examen zelf. Fijn geregeld met taxi-busjes en pauzes tijdens de cursus. Het lokaal was voorzien van koffie en thee waar je gebruik van kon maken. Ik ben in 1x geslaagd met 1 fout, supertop! Bedankt.
Ze flashen mij niet!!
Het was misschien wel een lange dag…
Het was misschien wel een lange dag maar wel heel duidelijk en veel herhaling. Ennn in een x geslaagd natuurlijk.
Heel goeie gast geeft goeie uitlegt…
Heel goeie gast geeft goeie uitlegt maak zeker dat je onthoud
Leuke les gever en goede en makkelijke…
Leuke les gever en goede en makkelijke uitleg
Super leuke interactieve dag cursus…
Super leuke interactieve dag cursus cursus, video cursus was ook goed en leerzaam! Geslaagd de eerste keer met maar 1 foutje. Het fijne vond ik ook dat ik super snel me examen kon inplannen doen wegens dat er plek was
First try baaaabyyyy
Perfect gegaan
Goed uitgelecht en super duidelijk en heel goed geholpen en gehaald na 8 keer falen maar met de curses makkelijk