Super fijn, je krijgt alle theorie behandeld bijna precies hetzelfde hoe het op het cbr gevraagd word. Na paar keer zakken eindelijk gehaald via 123theorie!
Lisez les avis des autres
Als je wil slagen moet je niet blijven slapen maar hier zo snel mogelijk een dag cursus inplannen ze leggen alles van top tot teen super duidelijk uit waardoor jij na het cbr gaat met alle kennis die... Voir plus
123-theorie is echt professioneel opgezet. Duidelijke uitleg en goed beeldmateriaal. Ze verdienen echt nog een ster erbij (totaal 6 sterren). Ik raad 123-theorie online-cursus echt aan.
We begonnen vroeg in de ochtend hij begon gelijk effectief bood iedereen netjes thee of koffie aan toen begon de cursus.hij had er veel zin in was enthousiast legde alles goed uit vragen stellen kon... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Bedankt!
Het was prettig dat je vaker over de stof bent gegaan, en de manier van uitleggen bleef goed hangen! Dankzij jou ben ik geslaagd 👍🏻
Goeie leuke instructeur en geslaagd!
Top cursus
Was echt top wel een beetje vroeg beginen maar het heeft wel in een keer goed uitgepakt in een keer geslaagd
Echt een goede leerkracht goed energie…
Echt een goede leerkracht goed energie gaf goed les leuk man
Hele goede uitleg op een leuke manier
Theorie examen
Eerste keer gelijk geslaagd dus het heeft heel veel geholpen.
Je kan slagen met 0/1/2/3 fouten zelfs…
Je kan slagen met 0/1/2/3 fouten zelfs zonder voor ervaring of oefenen
helemaal top
Erg vroeg opstaan, maar zeker de moeite waard!
Het vroege opstaan en lang concentreren is nooit mijn specialiteit geweest. Maar de cursus werd zodanig op een manier gegeven waardoor ik toch energie kreeg en graag oplette
Hele goeie les gehad heeft me erg…
Hele goeie les gehad heeft me erg geholpen
1ste x beste les ooit 👍
Ik heb de theorie voor mijn motor…
Ik heb de theorie voor mijn motor gehaald. Het was een fijne en duidelijke training! Wel werd er veel grof taalgebruik gebruikt, waar ik persoonlijk niet van hou.
Geslaagdddd
Fijne uitleg
Vroeg beginnen en ontzettend veel leerstof die je die cursusdag voorgeschoteld krijgt, maar als je goed voorbereid bent en je thuis ook al veel geoefend hebt op de online omgeving van 123theorie is het goed te doen.
Alles wordt duidelijk uitgelegd met af en toe een grapje tussendoor en ezelsbruggetjes om te onthouden voor het examen
Dankzij 123theorie in 1x geslaagd!!
Geslaagd in 1x
Top, vandaag in 1x geslaagd voor mijn motor theorie. Duidelijke uitleg, oefenvragen, ezelsbruggetjes die lekker blijven hangen en genoeg goede oefenexamens.
dag-curses ervaring
Ik had het dag-curses pakket.
En zelf nog een beetje thuis gestudeert, ik kwam helaas niet aan alles toe tot maar hoofdstuk drie.
Maar de dag curses hadden ze alles heel duidelijk uitgelegd, ze zijn over alles gegaan wat oprecht ook in het examen kwam. Ze hebben na druk gelegd op de belangerijke dingen en ezelbruggetjes gegeven om het makkelijker te onthouden.
Ze waren wel heel snel met de dag curses maar dat had geen invloed op de duidelijkheid van alles.
Ik raad dit zeker aan!
Geweldig!
Geweldig! Goede uitleg, er wordt echt moeite gedaan om het op een leuke manier te doen. Bizar hoe jullie al die maniertjes bedenken om ons alles te laten onthouden. Respect en heel erg bedankt!!