50plusmatch.be Avis 65

TrustScore 3.5 sur 5

3,4

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Noté 4 sur 5 étoiles

Leuk dat er promoties zijn. Lidmaatschap gemakkelijk op te zeggen via instellingen. Verder niet te ingewikkeld om mee te werken. Leden zijn zoals op de meeste datingsites dus niet altijd met de b... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Deze site heeft een onderdeel T2S, een chatbox die iedereen kan mee volgen. Een bepaald lid liet zich zeer denigrerend uit over anderen en schold gedurig iedereen uit, deed allerlei beweringen die n... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Er werd door mij een betaling gedaan die voor Nederland bestemd was,maar naar België is gegaan,waar ik nog 7 dagen lid was. Ik heb toen gevraagd dat terug te betalen,dat is gebeurd met een boete v... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de rencontre pour adultes

Écrit par l'entreprise

Dating voor 50-plussers. 50plusmatch.be is dé datingsite voor 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze date. Schrijf je gratis in en start met dating!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik heb me uitgeschreven en nadien toch de helft van mijn lidgeld terug gekregen

Ik heb me uitgeschreven binnen de 14 dagen van mijn lidmaatschap. De info op de site zegt dat als je uitschrijft binnen die termijn , je de helft van je lidgeld terug krijgt. Ik ontving een mail waarin stond dat mijn uitschrijving gelukt was (verder geen info) Vandaag stuurde ik een mail naar de klantendienst omdat ik dat bedrag nog steeds niet ontving. Ik krijg het antwoord dat ze me een bericht hebben gestuurd (wat ik helemaal niet heb ontvangen!)waarin stond dat ik het geld via de mobiele betaaldienst moet terug eisen binnen de 14 aan bij de mobiele betaaldienst waarmee ik had betaald. de termijn van 14 dagen is ondertussen verstreken natuurlijk. Nadien heb ik toch bericht gekregen van de site en hebben ze de terug betaling waar ik recht op had correct uitgevoerd.

4 mai 2026

Réponse de 50plusmatch.be

Neem aub even contact met ons op, dan kijken we er precies aan de hand is.

Mijn ervaring was top

Mijn ervaring was top
Ik heb niemand leren kennen

15 janvier 2026

Réponse de 50plusmatch.be

Wat fijn om te horen! Heel veel plezier samen!

Noté 1 sur 5 étoiles

Te duur en geen interactie

De site is veel te duur voor wat het is en brengt...velen willen geen lidmaatschap omdat het duur is..en er dan ook geen interactie ontstaat..geen geinterresseerden en geen kennismakingen ontstaan...dus een afknapper en af te raden!!

2 février 2026

Réponse de 50plusmatch.be

Wij hebben juist erg veel leden met een lidmaatschap, omdat ook gratis leden kunnen reageren op een bericht van een lid met volledig lidmaatschap.

Noté 4 sur 5 étoiles

De site als geslaagd medium voor het vinden van een partner

Geïnteresseerde leden worden via mijn e-mail aangekondigd, zodoende kunnen ze meteen aangeschreven worden.
Ik heb geen berichten gekregen van personen met een verdacht profiel, dus ik denk dat dergelijke kandidaten al door de organisatie waren gescreend, hetgeen positief is. Soms worden er wel personen voorgesteld met wie het eigenlijk niet echt kan matchen; de organisatie kan dat ook niet voorspellen. De leden moeten uiteraard onder elkaar de voorgestelde matches zelf beoordelen.

29 décembre 2025

Duidelijke site

Duidelijke site, goed te gebruiken. Profielen overzichtelijk. Makkelijk op te zeggen. Foto’s mogen wat groter zijn

5 octobre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Weinig nepprofielen…

Ik denk dat er weinig nepprofielen zijn. Wel jammer dat mensen die geen volledig lid zijn, niet op berichten kunnen antwoorden. Dit zou mogelijk moeten zijn als 1 van de 2 personen volledig lid is.

26 septembre 2025

Réponse de 50plusmatch.be

Als je gratis lid bent kun je 3 keer reageren als je een persoonlijk bericht ontvangt van een betalend lid.

menu opstelling is oké

menu opstelling is oké , jammer dat je steeds dezelfde profielen te zien krijgt en de afstanden verder zijn dan opgegeven , als je een volledig lid hebt betaald is het wel veel als er u keuze niet tussen zit ofwel de afstand te er weg

13 septembre 2025

Ik ben juist lid

Ik ben juist lid, en je vraagt reeds naar mijn ervaringen. Hoe kan ik,de ervaringen mededelen als ik nog maar enkele uren lid ben !

9 juillet 2025

Réponse de 50plusmatch.be

Dat is inderdaad een beetje snel. Ik hoop dat de ervaringen later wel goed zijn.

Gebruiksvriendelijk en periodieke promo's

Verder niet te ingewikkeld om mee te werken.
Leden zijn zoals op de meeste datingsites dus niet altijd met de beste bedoelingen.
Als je vriendschappen zoekt met zowel mannen als vrouwen kan dat niet met 1 account. Je kan maar ofwel een man ofwel een vrouw zoeken.
2 accounts aanmaken, is een oplossing, maar wel jammer.

28 juin 2025

Réponse de 50plusmatch.be

Dankjewel voor je feedback!

Noté 3 sur 5 étoiles

Duidelijke afbeeldingen

Duidelijke, grote afbeeldingen van de personen, en meestal een duidelijke info er bij. Ik zoek echter vrij dicht bij huis (Antwerpen-Deurne) iemand, en dat blijkt moeilijker. Zoeken via steden of kleinere regio's zou een sterk pluspunt zijn.

23 mai 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Tot nu toe een goede ervaring

Tot nu toe een goede ervaring, wel nog geen match gevonden...maar geef het ook nog wat tijd. Laten echt wel personen zien die een match kunnen zijn. Ze houden rekening met je vraag en wens.

1 mai 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus