Ik heb me uitgeschreven binnen de 14 dagen van mijn lidmaatschap. De info op de site zegt dat als je uitschrijft binnen die termijn , je de helft van je lidgeld terug krijgt. Ik ontving een mail waari... Voir plus
L'entreprise a répondu
Leuk dat er promoties zijn. Lidmaatschap gemakkelijk op te zeggen via instellingen. Verder niet te ingewikkeld om mee te werken. Leden zijn zoals op de meeste datingsites dus niet altijd met de b... Voir plus
L'entreprise a répondu
Deze site heeft een onderdeel T2S, een chatbox die iedereen kan mee volgen. Een bepaald lid liet zich zeer denigrerend uit over anderen en schold gedurig iedereen uit, deed allerlei beweringen die n... Voir plus
L'entreprise a répondu
Er werd door mij een betaling gedaan die voor Nederland bestemd was,maar naar België is gegaan,waar ik nog 7 dagen lid was. Ik heb toen gevraagd dat terug te betalen,dat is gebeurd met een boete v... Voir plus
Dating voor 50-plussers. 50plusmatch.be is dé datingsite voor 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze date. Schrijf je gratis in en start met dating!
Dorsvloerweg 393, 2661 MN , Bergschenhoek, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Ik heb al met een paar toffe mensen leuke babbels gehad. We zien wel wat er verder van komt.
De kandidaten geven een eerlijk beschrijving van hoe ze zijn . Ook geven ze goede informatie over een eventuele partner die ze zoeken . Preciseren ook goed wat ze echt zoeken , vriendschap, langdurige relatie …
Ik vind de site heel gebruiksvriendelijk en er zijn vele opties die je wel of niet kan gebruiken. Aan u de keuze.

Positief : duidelijkheid ivm afstand
Positief : aanduiding reactie% van persoon op berichten
Voor verbetering vatbaar : kwaliteit matching

Réponse de 50plusmatch.be
Ik heb eigenlijk nog niet echt veel serieuze reacties gehad
Na een aantal mails gelukkig opgelost 🙂
Ik heb me giestren ingeschreven alles ingevoeld maar door bezig te zijn met invullen van profiel ben ik vergeten mijn e-mail activeren door dat kan ik niet meer inloggen. Ik heb met jullie gecontacteerd en jullie antwoord is dat jullie kunnen me niet vinden ……hoe kan dat? Dat kan toch niet …..ik kan nu zelf niet inloggen en mijn profiel verwijderen als ik dat wil ! !
A.u.b. oplossing vinden !

Réponse de 50plusmatch.be
Ik was bijzonder ontevreden door de problemen die ik
heb ondervonden om in te loggen op de site terwijl ik een abonnement had. Intussen hebben ze het toch in orde gebracht maar dat heeft wel lang geduurd.

Réponse de 50plusmatch.be
Ik vind het helemaal geen goed platform. Ten eerste kan ik me niet inschrijven. Dan stuur ik een bericht naar de redactie, omdat er een technische storing zou zijn. Ik krijg vervolgens geen antwoord. Daarna staat er dat ik geblocked ben. Heb me niet eens kunnen registreren?

Veel aanbod.
Soms moeilijk.
Waarom de ene keer wel een duim bij de persoon de andere keer niet.
Eerste foto is zichtbaar !
Automatische verlenging op eind lidmaatschap is min punt
Ik heb toen gevraagd dat terug te betalen,dat is gebeurd met een boete van èèn dag gebruik,wat onlogisch is,want ik had nog 7 dagen.
Maar de dag erop was ik ook mijn 7 dagen vol lid ineens kwijt en na 6 mails om dat te corrigeren ,heb ik het maar opgegeven.
Het site werkt prima,zowel de Nederlandse als Belgische,maar de administratie laat helaas te wensen over.
Is vandaag netjes gecorrigeerd
Ik kreeg een vriendelijk en spoedig antwoord op de vraag die ik gesteld had. Mijn ervaring is trouwens dat er respectvol en bereidwillig wordt omgegaan met de leden van de datingsite 50plusmatch.

Réponse de 50plusmatch.be
Het zijn altijd dezelfde personen die blijven terug komen en heel weinig reactie

Erg amateuristisch !
Netjes betaald, maar kan geen likes sturen of zien wie mij leuk vindt.
Pure oplichterij !!!!
Zou 0 sterren geven als dit kon.

Réponse de 50plusmatch.be
Misschien niet betalende leden een 2tal weken laten zien wat betalende leden meer kunnen....
In vergelijking met enkele andere uitgeprobeerde sites niet de indruk dat er nep profielen aanwezig zijn en een beter systeem dan met coins te moeten werken. Is uiteindelijk goedkoper. Kunt je ook gratis inschrijven, wel met beperkte mogelijkheden uiteraard.

Réponse de 50plusmatch.be
Alles gebeurt correct zoals aangeboden en beantwoordt aan verwachtingen.
Het is een zeer betrouwbaar. Heb al eens een maand lid geweest.
Ik stond versteld dat eenmaal mijn profiel nog niet helemaal gemaakt ik al reacties kreeg en t stopte niet. Mooie foto's, goede kwaliteit en uitleg. Ik ga op geen andere site meer.
Niet twijfelen, doen!
En savoir plus sur les différents types d'avis.