Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er meget begejstret for A-Fys Solrød. Går der en gang om ugen og kan mærke tydelig fremgang på mine problematikker. Det er også et meget pænt og ordentligt sted.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været til adskillige forskellige behandlinger igennem en del år. I øjeblikket får jeg behandling for frossen skulder, efter en operation. Kristian’s enestående behandling gør mig... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Efterfødselstræning med Anne er super god! Det er en hyggelig stemning med plads til både høj faglighed og masser af plads til hvad babyen nu har brug for. Der kigges ikke skævt hvis baby skal have fl... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre de rééducation
  2. Centre de fitness
  3. Vélo d'intérieur

Écrit par l'entreprise

FysioDanmark A-Fys er et moderne sundhedshus, hvor fysioterapi og fitness kombineres. Vores fysioterapi består af et stort hold faglig dygtige fysioterapeuter, som til dagligt sparer med hinanden. Vi tilbyder ligeledes patienthold som skulder/nakkehold, GLAiD træning og ryghold. Derudover har vi også både graviditetshold samt efterfødselshold. Huset råder også over både indendørs- og udendørsfitness. Vi har stor styrketræningssal, Indoor bikesal samt over 40 fitnesshold om ugen. Vi har tilknyttet massører og en Ernæringsansvarlig. Hos os finder du det bedste inden for fysioterapi, træning, sport og sundhed samlet på ét sted og vi kan derfor tilbyde dig et personligt og specialiseret forløb, hvad enten du er patient eller fitnessmedlem. Vi lægger stor vægt på, at behandlingsforløbet er tilpasset lige netop dit behov og funktionsniveau og såvel høj faglighed som diskretion er en selvfølge.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er meget begejstret for A-Fys…

Det er også et meget pænt og ordentligt sted.

6 mai 2026

Hej Julie
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre at du mærker fremgang 💪

Gyn Obs Fys Anne er guld værd

Solrøds Gyn Obs Fys Anne har været guld værd i min graviditet. Både hendes graviditetshold og behandlinger af min bækkenløsning.

10 décembre 2025

Réponse de FysioDanmark A-Fys

Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Det betyder meget at høre, at Anne har været en god støtte for dig under graviditeten!
Vi giver naturligvis din ros videre til hende 💚

Meget kvalificeret behandling.

Meget kvalificeret behandling af Kristian. Han har virkelig hjulpet mig af med gener efter operation. Jeg opleverede venligt personale i receptionen og meget flotte lokaler, med alt i udstyr til genoptræning. A-Fys i Solrød kan varmt anbefales.

3 juillet 2025

Réponse de FysioDanmark A-Fys

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at Kristian har kunnet hjælpe dig så godt efter operationen, og at du har haft en god oplevelse både i receptionen og i vores faciliteter.
Din ros betyder meget for hele teamet – og vi giver den naturligvis videre til Kristian 💪

Fantastisk oplevelse

God service, har altid mod på at hjælpe. Som Diskos prolaps patient kan jeg ikke undvære at komme her.
Prisen er overkommelig, parkering er iorden. Der er desuden mulighed for træning i centeret, som jeg nok ville bruge i fremtiden

11 septembre 2025

Hej Joen
Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre at vi gør en forskel for dig. Vi glæder os til at se dig i træningscenteret 💪

Dygtige Fys

Dygtige Fys, imødekommende, rare at blive behandlet af, kan varmt anbefale jer til andre.
Stor tak til Mark Jensen som er min behandler for at få min nakke og ryg til at fungere igen

10 septembre 2025

Réponse de FysioDanmark A-Fys

Tusind tak for din anmeldelse Dorte!
Vores faglighed, og det at kunne gøre en forskel for vores patienter, er en SÅ vigtig del af vores mål som klinik. Vi sætter stor pris på din fine anmeldelse, og giver ros videre til Mark 💚

Nakke

Kompetent og behagelig medarbejder .
Fik løst mit problem.
Tak for det

5 septembre 2025

Réponse de FysioDanmark A-Fys

Tak for din anmeldelse, Peder! Det glæder os at høre, at du fik en god oplevelse hos os!

Fantastisk sted

Fantastisk sted. Man bliver mødt med søde ansatte som alle bidrager til et godt sted. Alle er yderst professionelle. Min fysioterapeut Kristian har formået at få mig til at tro på jeg kan mere end jeg regner med og har hjulpet mig med mine hofteproblemer, sådan at en operation ikke længere er nødvendig. 5 stjerner 🙌

3 septembre 2025

Tusind tak for din utroligt flotte anmeldelse, Jette! 💚
Hvor er det fantastisk at høre, at du føler dig godt taget imod, og at Kristian har kunnet hjælpe dig så meget, at operation ikke længere er nødvendig. Vi sætter stor pris på dine ord!

Noté 1 sur 5 étoiles

Endelig kundeservice

Endelig kundeservice, og latterligt gebyr, hvis man ikke melder afbud.
De kan ringe til dig 25 min før, og sige din tid er aflyst (når man er på vej). Du skal give besked dagen før (kl.18) eller modtager du en regning på 326 kr. Deres kundeservice er på ingen måde løsningsorienteret, og glemmer at lægge telefon på så man efterfølgende kan hører hvad de siger om en.... ikke et sted jeg vil anbefale nogen at tage hen.

2 septembre 2025

Hej Ricky,
Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse, og vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når en tid bliver aflyst.
I dette tilfælde måtte vi desværre rykke din aftale, da den pågældende fysioterapeut blev syg. Vi forsøgte at finde alternative tider samme dag, men det var desværre ikke muligt.
Udeblivelsesgebyret, som du nævner, er et overenskomstmæssigt bestemt gebyr, som bruges ved udeblivelser. Det er en fælles brancheaftale og ikke noget, vi selv har fastsat – og du har naturligvis ikke modtaget nogen opkrævning fra os, da du ikke udeblev.

Vi tager din feedback til os og beklager, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger.
A-Fys Teamet

Der er plads til alle

Der er plads til alle
God stemning
Hjælpsomme hele vejen rundt
Varierer øvelser til flere niveauer
Kan ikke undvære det- det er ugens “fix”

Réponse de FysioDanmark A-Fys

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Pia! Det betyder meget for os at høre, at du føler der er plads til dig, den gode stemning er virkelig vigtig for os. Hvor er det dejligt, at træningen er blevet en fast del af din uge.

Ryghold

Super god træning på ryghold med Kenneth Røpke..

Réponse de FysioDanmark A-Fys

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Linda! Vi giver din ros videre til Kenneth – det bliver han helt sikkert glad for at høre!

Noté 4 sur 5 étoiles

Gode rygøvelse fint tempo

Réponse de FysioDanmark A-Fys

Tak for din fine anmeldelse, Linda! Vi er glade for, at du synes øvelserne og tempoet fungerede godt. Hvis du på et tidspunkt har forslag til, hvordan vi kan gøre træningen endnu bedre, hører vi det meget gerne 💪

Jeg kan varmt anbefale A-Fys Solrød

Jeg kan varmt anbefale A-Fys Solrød. Jeg oplever meget professionelt og fagligt dygtigt personale. Jeg har fået behandling for iskisnerve, knæproblemer og skæv fodstilling. Ingen aflysninger, behandler klar til aftalt tidspunkt, det gives god tid til den enkelte og min krop har ikke haft det så godt i mange år. Træningscenter er også rigtig godt, rent og pænt.

13 août 2025

Réponse de FysioDanmark A-Fys

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Trine
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft så gode oplevelser – både i behandlingen og i træningscentret.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Anne fra Solrød er redning efter fødsel

Både før og efter graviditet er Anne min redning.
Jeg gik til Anne efter graviditet fordi jeg synes min fysisk ikke er så meget på plads som den sikkert burde være. Anne spottede hurtigt at det var et kig værd, og allerede efter første gang kunne jeg mærke en forskel. Så, foruden efterfødsel træningshold, så beholder jeg altså også Anne som fys.

Det er beroligende at vide, at der er hjælp at hente.
En million tak til dig Anne.

20 août 2025

Réponse de FysioDanmark A-Fys

Wow, hvor er det en dejlig anmeldelse at læse – tusind tak for det 💚
Det gør os virkelig glade at høre, at Anne har kunnet hjælpe dig så godt både før og efter graviditeten. Hun lægger meget hjerte i sit arbejde, så dine ord vil helt sikkert betyde meget for hende.

Tak fordi du delte din oplevelse – og for den varme energi, du spreder her!

Efterfødselstræning

Efterfødselstræning med Anne kan helt klart anbefales hvis man gerne vil stille og roligt i gang med igen. Der er fokus på vejrtrækning og knib under øvelserne. Også er Anne ikke bleg for at underholde babyen i mens mor træner.

20 août 2025

Réponse de FysioDanmark A-Fys

Hvor er det bare dejligt at læse, Anni – tusind tak for din søde anmeldelse!
Anne bliver så glad for at høre, at du har følt dig godt tilpas på holdet, og at der har været plads til både ro, grin og lidt babyhygge undervejs.
Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at skrive 💛

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus