Jeg er meget begejstret for A-Fys Solrød. Går der en gang om ugen og kan mærke tydelig fremgang på mine problematikker. Det er også et meget pænt og ordentligt sted.
L'entreprise a répondu
Jeg har været til adskillige forskellige behandlinger igennem en del år. I øjeblikket får jeg behandling for frossen skulder, efter en operation. Kristian’s enestående behandling gør mig... Voir plus
L'entreprise a répondu
Efterfødselstræning med Anne er super god! Det er en hyggelig stemning med plads til både høj faglighed og masser af plads til hvad babyen nu har brug for. Der kigges ikke skævt hvis baby skal have fl... Voir plus
L'entreprise a répondu
FysioDanmark A-Fys er et moderne sundhedshus, hvor fysioterapi og fitness kombineres. Vores fysioterapi består af et stort hold faglig dygtige fysioterapeuter, som til dagligt sparer med hinanden. Vi tilbyder ligeledes patienthold som skulder/nakkehold, GLAiD træning og ryghold. Derudover har vi også både graviditetshold samt efterfødselshold. Huset råder også over både indendørs- og udendørsfitness. Vi har stor styrketræningssal, Indoor bikesal samt over 40 fitnesshold om ugen. Vi har tilknyttet massører og en Ernæringsansvarlig. Hos os finder du det bedste inden for fysioterapi, træning, sport og sundhed samlet på ét sted og vi kan derfor tilbyde dig et personligt og specialiseret forløb, hvad enten du er patient eller fitnessmedlem. Vi lægger stor vægt på, at behandlingsforløbet er tilpasset lige netop dit behov og funktionsniveau og såvel høj faglighed som diskretion er en selvfølge.
Langager 6, 2680, Solrød Strand, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Det er også et meget pænt og ordentligt sted.

Réponse de FysioDanmark A-Fys
Rigtig god fysioterapeut forstå mine behov

Réponse de FysioDanmark A-Fys
Solrøds Gyn Obs Fys Anne har været guld værd i min graviditet. Både hendes graviditetshold og behandlinger af min bækkenløsning.

Réponse de FysioDanmark A-Fys
Meget kvalificeret behandling af Kristian. Han har virkelig hjulpet mig af med gener efter operation. Jeg opleverede venligt personale i receptionen og meget flotte lokaler, med alt i udstyr til genoptræning. A-Fys i Solrød kan varmt anbefales.

Réponse de FysioDanmark A-Fys
God service, har altid mod på at hjælpe. Som Diskos prolaps patient kan jeg ikke undvære at komme her.
Prisen er overkommelig, parkering er iorden. Der er desuden mulighed for træning i centeret, som jeg nok ville bruge i fremtiden

Réponse de FysioDanmark A-Fys
Dygtige Fys, imødekommende, rare at blive behandlet af, kan varmt anbefale jer til andre.
Stor tak til Mark Jensen som er min behandler for at få min nakke og ryg til at fungere igen

Réponse de FysioDanmark A-Fys
Kompetent og behagelig medarbejder .
Fik løst mit problem.
Tak for det

Réponse de FysioDanmark A-Fys
Fantastisk sted. Man bliver mødt med søde ansatte som alle bidrager til et godt sted. Alle er yderst professionelle. Min fysioterapeut Kristian har formået at få mig til at tro på jeg kan mere end jeg regner med og har hjulpet mig med mine hofteproblemer, sådan at en operation ikke længere er nødvendig. 5 stjerner 🙌

Réponse de FysioDanmark A-Fys
Endelig kundeservice, og latterligt gebyr, hvis man ikke melder afbud.
De kan ringe til dig 25 min før, og sige din tid er aflyst (når man er på vej). Du skal give besked dagen før (kl.18) eller modtager du en regning på 326 kr. Deres kundeservice er på ingen måde løsningsorienteret, og glemmer at lægge telefon på så man efterfølgende kan hører hvad de siger om en.... ikke et sted jeg vil anbefale nogen at tage hen.

Der er plads til alle
God stemning
Hjælpsomme hele vejen rundt
Varierer øvelser til flere niveauer
Kan ikke undvære det- det er ugens “fix”

Réponse de FysioDanmark A-Fys
Jeg kan varmt anbefale A-Fys Solrød. Jeg oplever meget professionelt og fagligt dygtigt personale. Jeg har fået behandling for iskisnerve, knæproblemer og skæv fodstilling. Ingen aflysninger, behandler klar til aftalt tidspunkt, det gives god tid til den enkelte og min krop har ikke haft det så godt i mange år. Træningscenter er også rigtig godt, rent og pænt.

Réponse de FysioDanmark A-Fys
Både før og efter graviditet er Anne min redning.
Jeg gik til Anne efter graviditet fordi jeg synes min fysisk ikke er så meget på plads som den sikkert burde være. Anne spottede hurtigt at det var et kig værd, og allerede efter første gang kunne jeg mærke en forskel. Så, foruden efterfødsel træningshold, så beholder jeg altså også Anne som fys.
Det er beroligende at vide, at der er hjælp at hente.
En million tak til dig Anne.

Réponse de FysioDanmark A-Fys
Efterfødselstræning med Anne kan helt klart anbefales hvis man gerne vil stille og roligt i gang med igen. Der er fokus på vejrtrækning og knib under øvelserne. Også er Anne ikke bleg for at underholde babyen i mens mor træner.

Réponse de FysioDanmark A-Fys
En savoir plus sur les différents types d'avis.