Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn erg tevreden, niks op aan te merken. Een fijne man met kennis van zaken en alles wordt goed afgehandeld. Echt een aanrader!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ben al jaren klant bij Adesto omdat ik geen gedoe wil met mijn verzekeringen. Bij inruil van een nieuwe auto hoefde ik niks te regelen, was gewoon direct verzekerd. Achteraf even een mailtje sturen me... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bij Adesto staan klanten hoog in het vaandel, ik heb een auto, motor, inboedel en aansprakelijkheid, reis verzekering via adesto lopen van de goudse verzekering. Prachtige mensen de heer Va... Voir plus

À propos de l'entreprise

1 étoile

We zijn erg tevreden

12 décembre 2023

Topbedrijf

Ik kan alleen maar zeggen dat je hier zeer vakkundig en plezierig geholpen wordt. Zelfs verzekering op maat kunnen geregeld worden.
Wij hebben al onze verzekeringen over laten zetten en zijn veel goedkoper uit en veel beter verzekerd.
Wij zijn heel erg tevreden!

22 mars 2021

Huwlijksdagvezekering

Een jaar geleden heb ik een huwelijksdagverzekering afgesloten via adesto. Alles is heel erg gemakkelijk verlopen. Helaas is ons huwelijk door de maatregelen uitgesteld. En heb ik heel veel hulp gehad bij het indienen van onze claim. Ik ben goed, snel en vriendelijk geholpen door Michel. Ik zou een ieder adesto aanraden.

4 décembre 2020

waterschade

We hebben waterschade aan muur en plafond door een lekkage bij de buren. Even een mailtje met uitleg gestuurd naar Adesto. Offerte opgestuurd, expert ontvangen en binnen een mum van tijd was alles geregeld. Nu kunnen we de schade laten herstellen. Top geregeld!

5 mars 2020

Eerlijk en betrouwbaar!

Altijd goede, eerlijke adviezen. Je kunt er zeker van zijn dat je écht goed bent verzekerd en dat komt in tijd van nood naar voren!

16 janvier 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Altijd goede service en advies.

Altijd goed advies en als er dingen veranderd moeten worden is dat snel geregeld.

Ook als de telefoniste zegt dat je terug gebeld wordt gebeurt dat netjes en snel.

8 janvier 2020

Zeer professioneel geholpen

Zeer professioneel geholpen door Michel van Adesto verzekeringen. Het betrof een claim i.v.m. glasschade. Adesto is snel en makkelijk bereikbaar. Hun pragmatische en klantvriendelijke benadering spreekt mij enorm aan. In de (financiële) afwikkeling ben ik volledig ontzorgd door Adesto.

18 décembre 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn vragen worden vrijwel direct…

Mijn vragen worden vrijwel direct beantwoord, schades etc. snel in behandeling genomen en afgehandeld. De medewerkers zijn deskundig en schuwen geen moeite om wat dan ook uit te zoeken.
De service is dus prima en er wordt mij hiermee veel werk en ongemak uit handen genomen. Er wordt altijd in het voordeel van de klant (mee) gedacht en gekeken. Een aanrader dus.

13 février 2019

Tevreden

Denken mee, zoeken best passende oplossingen.
Komen afspraken na: bellen en mailen zoals afgesproken.

11 février 2019

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus