Zowel tijdens als na de boeking een goede service ontvangen. Maar meest belangrijke is toen wij tijdens de vakantie met ziekte werden geconfronteerd de hulp die wij van de plaatselijke reisleidster Ev... Voir plus

Lisez les avis des autres
We gaan al meerdere jaren via Adotravel op vakantie. Het boeken verloopt steeds erg vlot. Prijs-kwaliteit zijn zijn enorm goed. Ook het verdere verloop naarheen de reis toe is prima verlopen. Dit jaar... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vanaf 18 t/m 25 juni in dit nieuwe hotel geweest met vier volwassenen. Op hotel is niks op aan te merken eten zeer goed service hartstikke goed, alamatie zeer goed echt heel vriendelijk en behulpza... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wederom gekozen voor ADO travel. Andere keren is dit ook prima gegaan. Ze hebben een overzichtelijke site waarop het makkelijk is prijzen te vergelijken tussen verschillende dagen. Ook deze keer kwa... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Voyagiste
- Station balnéaire
- Magasin de vêtements
- Salle de réception
- Magasin de vêtements pour hommes
- Vacances au ski
À propos de adotravel
Écrit par l'entreprise
adotravel – dé specialist in betaalbare strandvakanties naar Turkije
Al ruim 21 jaar is adotravel hét adres voor zorgeloze en betaalbare strandvakanties naar Turkije. Wij zijn gespecialiseerd in de mooiste reizen naar de Turkse Rivièra en de Egeïsche kust.
Of u nu kiest voor een luxe all-inclusive vakantie, een gezellige familievakantie of een romantische reis met z’n tweeën: bij adotravel bent u verzekerd van scherpe prijzen, uitstekende service en een zorgvuldig geselecteerd aanbod van topaccommodaties.
Waarom boeken bij adotravel?
- Laagste prijsgarantie – u betaalt nooit te veel.
- 4 dagen bedenktijd – extra zekerheid bij het boeken.
- Slechts 25% aanbetaling – direct boeken zonder hoge kosten vooraf.
- Veilig en vertrouwd – aangesloten bij het Garantiefonds TGCR.
Persoonlijke aandacht & uitstekende service
Onze klanten waarderen vooral onze persoonlijke service en snelle bereikbaarheid. Heeft u vragen? Stuur ons direct een bericht via WhatsApp Chat.
Eenvoudig online boeken sinds 2004
Van goedkope last minutes tot luxe all-inclusive resorts: bij adotravel vindt u altijd een vakantie die perfect bij uw wensen past.
adotravel – de specialist in strandvakanties naar Turkije sinds 2004.
💰Laagste prijsgarantie
✨ Uw voordeel, onze belofte
Coordonnées de contact
Laan van Oversteen, 2289 cx, RIJSWIJK ZH, Pays-Bas
- 070-4452744
- info@adotravel.nl
- www.adotravel.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 77 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Reis Turkije
Ik heb een zeer zeer vriendelijk persoon van adotravel via wattsapp mogen kennen waarin ik mijn reis voor augustus 2026 heb kunnen boeken..er waren langs mijn kant een paar puntjes dat ik dacht dat die niet zouden kunnen worden opgelost..
De persoon zelf stond continu met mij via wattsapp in contact en heeft mij inorm prachtig geholpen waarvoor oprechte dank. Wij gaan nu reeds voor de twee keer op rij naar Turkije (dream water world) een belevenis op zich voor de kinderen..wij kunnen met een gerust hart in augustus richting Turkije vertrekken..
Adotravel nogmaals dankjewel 🌹🌹🌹

Perfect
Makkelijke site die goed in te vullen is.
Na boeking gelijk persoonlijk contact

Behulpzaam en betrouwbaar
Fijne organisatie. Snel antwoord. Heb zonder problemen reis kunnen omboeken. Erg behulpzaam en betrouwbaar

lekker man vakantie
gewoon simpel en makkelijk te bekijken
alleen het voorschot betalen is niet erg makkelijk

Réponse de adotravel
Ik moet effe wennen aan de vernieuwde…
Ik moet effe wennen aan de vernieuwde website. Maar ben altijd super tevreden met Adotravel. Veel keus en mooie aanbiedingen.

Réponse de adotravel
Goede prijzen en makkelijk te bereiken…
Goede prijzen en makkelijk te bereiken als er nog vragen zijn.

Réponse de adotravel
Boeken al jaren bij ado travel altijd…
Boeken al jaren bij ado travel altijd goed geholpen snelle service prima hoor

Adotravellers.
Adotravellers.
Wij hebben al meerdere malen een booking gedaan en tot op heden nog steeds alle lof voor adotravel. Ga zo door. Gr.

Zeer tevreden
Zeer tevreden, boeken al heel wat jaren bij ADO travel . Altijd alles netjes geregeld, 👌👍🏻. Aanrader

Beste prijs
Meer dan een maand aant zoeken geweest, en ado had gewoon de beste prijs 👍

Réponse de adotravel
boeken al jaren bij jullie en de vlucht is altijd correct
altijd alles netjes geregeld

Réponse de adotravel
Een fijn reisbureau met veel ervaring
Een fijn reisbureau met veel ervaring in Turkije. Ook fijne reisleidster, Eveline. Helaas bij onze laatste vakantie andere reisleiding, die wij helaas niet gezien en gesproken hebben. Wij boeken nu al 4 jaar bij hun en elke keer alles top geregeld, op dat ene minpuntje van de laatste keer na.

L’expérience Trustpilot