Banner for adotravel

adotravel Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Zowel tijdens als na de boeking een goede service ontvangen. Maar meest belangrijke is toen wij tijdens de vakantie met ziekte werden geconfronteerd de hulp die wij van de plaatselijke reisleidster Ev... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We gaan al meerdere jaren via Adotravel op vakantie. Het boeken verloopt steeds erg vlot. Prijs-kwaliteit zijn zijn enorm goed. Ook het verdere verloop naarheen de reis toe is prima verlopen. Dit jaar... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vanaf 18 t/m 25 juni in dit nieuwe hotel geweest met vier volwassenen. Op hotel is niks op aan te merken eten zeer goed service hartstikke goed, alamatie zeer goed echt heel vriendelijk en behulpza... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wederom gekozen voor ADO travel. Andere keren is dit ook prima gegaan. Ze hebben een overzichtelijke site waarop het makkelijk is prijzen te vergelijken tussen verschillende dagen. Ook deze keer kwa... Voir plus

À propos de l'entreprise

6. Vacances au ski

À propos de adotravel

Écrit par l'entreprise

adotravel – dé specialist in betaalbare strandvakanties naar Turkije

Al ruim 21 jaar is adotravel hét adres voor zorgeloze en betaalbare strandvakanties naar Turkije. Wij zijn gespecialiseerd in de mooiste reizen naar de Turkse Rivièra en de Egeïsche kust.

Of u nu kiest voor een luxe all-inclusive vakantie, een gezellige familievakantie of een romantische reis met z’n tweeën: bij adotravel bent u verzekerd van scherpe prijzen, uitstekende service en een zorgvuldig geselecteerd aanbod van topaccommodaties.

Waarom boeken bij adotravel?

• Laagste prijsgarantie – u betaalt nooit te veel.
  • 4 dagen bedenktijd – extra zekerheid bij het boeken.
  • Slechts 25% aanbetaling – direct boeken zonder hoge kosten vooraf.
  • Veilig en vertrouwd – aangesloten bij het Garantiefonds TGCR.

Persoonlijke aandacht & uitstekende service

Onze klanten waarderen vooral onze persoonlijke service en snelle bereikbaarheid. Heeft u vragen? Stuur ons direct een bericht via WhatsApp Chat.

Eenvoudig online boeken sinds 2004

Van goedkope last minutes tot luxe all-inclusive resorts: bij adotravel vindt u altijd een vakantie die perfect bij uw wensen past.

adotravel – de specialist in strandvakanties naar Turkije sinds 2004.

💰Laagste prijsgarantie

✨ Uw voordeel, onze belofte

✅ Altijd de beste deal Bij Adotravel betaalt u nooit te veel. Dankzij onze laagste prijsgarantie boekt u altijd de scherpste prijs.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 77 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

170 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Top reisbureau

Ik boek hier al jaren, altijd de allerbeste deals! Goede klantenservice en veel extra opties mogelijk bij het boeken van je reis, denk aan verschillende vertrek en aankomsttijden die je zelf kunt selecteren vooraf , zodat je altijd het langste kunt genieten van je vakantie. Ik geef jullie een dikke 10!!

25 octobre 2025

Prima website en prijzen

Heldere informatie op de website. Ook prima ondersteuning en aanvullende informatie via WhatsApp. Fijn dat we zo vroeg al konden boeken voor de gewenste vakantie. Volop keuze aan swim-up kamers voor aanvaardbare prijzen. Ook de ondersteuning/aanvullende informatie via WhatsApp is geweldig. Je krijgt vrijwel direct antwoord op je vragen en verzoeken. we hebben al meerdere keren bij Adotravel geboekt en altijd was alles super geregeld.

Boeking

Prima geholpen zowel op de app als telefonisch.

Noté 2 sur 5 étoiles

Door een interne fout wordt een te lage…

Door een interne fout wordt een te lage aanbiedingsprijs gecommuniceerd. Vervolgens wordt gemeld dat er nog een onacceptabel bedrag bovenop komt. Adotravel biedt alleen aan om te annuleren. Andere pogingen om tot een oplossing te komen volgen niet. Klant is nu de dupe van een fout bij adotravel.

Réponse de adotravel

Allereerst excuses voor het ontstane ongemak. Wij halen de prijzen van vakanties automatisch binnen via koppelingen die we hebben met onze leveranciers. Echter was ons aanbod 2026 nog vers aan het genereren toen u een boekingsaanvraag had geplaats. Aangezien de winstmarges ook flinterdun zijn, hebben we in dit soort situaties niet veel keuze. We hebben ook geen invloed op de prijzen die onze leveranciers hanteren voor o.a. vluchten en kamers.

Top reisbureau

Adotravel doet en regelt alles uitstekend

22 octobre 2025

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede service, en werd door goed geholpen door hostes na aankomst alles goed geregeld

Prima reis bureau

Prima reis bureau
Wij hebben 3 keer naar tevredenheid geboekt

Weer super geholpen door Adotravel

Weer super geholpen door Adotravel! Inmiddels voor de derde keer onze vakantie hier geboekt en opnieuw heel tevreden. Altijd klantvriendelijk, duidelijk en behulpzaam. 👌👌

Goede communicatie

Goede communicatie. Alles was top geregeld voor onze vakantie naar Turkije, Side.

7 octobre 2025

Noté 4 sur 5 étoiles

Dag van te voren geboekt

We hadden pas een dag van te voren geboekt en alles was geregeld. Ter plaatse op vliegveld een Duitssprekende dame gezien die vertelde waar de bus stond . Voor de rest niemand gezien of gesproken, wel een lege envelop met alleen reclame.

26 septembre 2025

Super behulpzaam!

Medewerker was super behulpzaam en heeft mijn probleem per direct opgelpst.

29 septembre 2025

Réponse de adotravel

Dank voor deze mooie review en je vertrouwen in ons team 🙏🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Hulp op elk gewenst moment en voor elk…

Hulp op elk gewenst moment en voor elk probleem. Zelfs iets op maat maken voor je geruststelling ondanks dat het standaard niet zo is. Al met al tot nu toe top geregeld!

23 septembre 2025

Réponse de adotravel

Wat een leuke review🙏 . Fijn om te lezen dat u tevreden bent en dat we uw verwachtingen hebben kunnen overtreffen. Dat maakt ons erg blij. We wensen u hierbij alvast een fijne vakantie toe.

Adotravel Top

Adotravel is gewoon een top reisbureau.
Wij boeken hier al jaren.
Je kunt appen of bellen en je wordt altijd goed geholpen.
Ook als je in Turkije aankomt is het top geregeld en meestal gaan we met een privé taxi naar het hotel en ook weer terug nasr Antalya.
Wij raden Adotravel zeker aan.

Groeten, Lidy Schuurman

17 septembre 2025

Réponse de adotravel

Wat leuk om te lezen. Dank voor jullie vertrouwen in ons team 🙏🙏🙏

Noté 4 sur 5 étoiles

Al een aantal jaren bij adotravel…

Al een aantal jaren bij adotravel geboekt en alles is vlot verlopen. Misschien er aan denken om de betaling via overschrijving te laten verlopen omdat de betaling online niet kan worden uitgevoerd door te hoog bedrag. Online inchecken is verplicht , maar is niet duidelijk op website. ( vereenvoudigen)

30 juin 2025

Réponse de adotravel

Dank voor jullie mooie review en vertrouwen in ons team 🙏. Op uw tickets staat vermeldt of bij de desbetreffende airlines online check in verplicht is of niet. We waarderen uw mening en uw tips en nemen dit mee.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus