Fijne en persoonlijke uitleg over verschillende mogelijkheden. Er werd goed naar ons geluisterd wat betreft onze wensen. Alles werd duidelijk en rustig uitgelegd. Heel erg bedankt voor de fijne ser... Voir plus
Lisez les avis des autres
Deze medewerker heeft mij heel goed geholpen Nam alle tijd heeft alles geprobeerd al mijn vragen zijn beantwoord was zeer vriendelijk en geduldig Heel tevreden Linda
Heb te veel nare ervaringen gehad in het verleden met diverse maatschappijen. Voel me me nog steeds in de boot genomen door vele van hem. Ik ken jullie bedrijf niet dus kan er nu geen oordeel over... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de Advitas
Écrit par l'entreprise
Coordonnées de contact
Arcadialaan 24, 1813 KN, Alkmaar, Pays-Bas
- 072 303 48 25
- planning@advitas.nl
- www.advitas.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 93 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Adviseur was kundig heeft alles goed…
Adviseur was kundig heeft alles goed uitgelegd en juiste adviesen gegeven.
Aardige man goed gesprek
Duidelijk, deskundig en betrokken advies
Fijne en persoonlijke uitleg over verschillende mogelijkheden.
Er werd goed naar ons geluisterd wat betreft onze wensen.
Alles werd duidelijk en rustig uitgelegd.
Heel erg bedankt voor de fijne service!!
blijven ongevraagd bellen voor advies
bellen je ongevraagd op voor advies omdat NN ooit overlijdensrisicoverzekeringpolis van Reaal heeft overgenomen. Ondanks dat je tijdens het gesprek aangeeft geen advies te willen en ook geen ongevraagd telefonisch contact bellen ze een jaar later weer.
Werd op een professionele wijze…
Werd op een professionele wijze geholpen,en mee denkend om ons doel te bereiken.
Prettig contact en een snelle terugkoppeling bij vragen.
Ik ben zeer tevreden over de advies
Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en het advies dat ik heb ontvangen. De communicatie was prettig, professioneel en betrouwbaar. Ik ben dan ook erg blij met de manier waarop ik ben geholpen en kan deze adviseur zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar deskundig financieel advies.
Prettige, hartelijk en zakelijk gesprek
De uitleg was duidelijk en helder. Advies was fijn en de persoon was hartelijk maar toch voldoende zakelijk en service gericht
Heldere en duidelijke uitleg
Deze medewerker heeft mij heel goed…
Deze medewerker heeft mij heel goed geholpen
Nam alle tijd heeft alles geprobeerd
al mijn vragen zijn beantwoord was zeer vriendelijk en geduldig
Heel tevreden
Linda
Prettig gesprek
We kregen goede uitleg. Meerdere mogelijkheden werden besproken. Goede kennis van de huidige maatschappelijke ontwikkelingen.
brief ontvangen met verzonnen inhoud
brief ontvangen met verzonnen inhoud; telefonisch erkennen ze dat ze me kennen, maar kunnen niet aangeven waar het over gaat.
Beperkte toegevoegde waarde
Vriendelijk geholpen en ook extra meegedacht, maar de hele exercitie lijkt ook wel een berekening die je zelf of door een tool zou kunnen laten doen.
Ik werd heel goed geholpen
Ik werd heel goed geholpen, en meneer had veel geduld met mij aangezien ik niet zo thuis ben in deze zaken. Hij was ook vriendelijk en vond het niet echt erg dat ik niet alles meteen snapte.
We zijn prima ingelicht
We zijn prima ingelicht over de mogelijkheden met onze hypotheek.