Fijne en persoonlijke uitleg over verschillende mogelijkheden. Er werd goed naar ons geluisterd wat betreft onze wensen. Alles werd duidelijk en rustig uitgelegd. Heel erg bedankt voor de fijne ser... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en het advies dat ik heb ontvangen. De communicatie was prettig, professioneel en betrouwbaar. Ik ben dan ook erg blij met de manier waarop ik ben geholpen en... Voir plus
Deze medewerker heeft mij heel goed geholpen Nam alle tijd heeft alles geprobeerd al mijn vragen zijn beantwoord was zeer vriendelijk en geduldig Heel tevreden Linda
Heb te veel nare ervaringen gehad in het verleden met diverse maatschappijen. Voel me me nog steeds in de boot genomen door vele van hem. Ik ken jullie bedrijf niet dus kan er nu geen oordeel over... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de Advitas
Écrit par l'entreprise
Coordonnées de contact
Arcadialaan 24, 1813 KN, Alkmaar, Pays-Bas
- 072 303 48 25
- planning@advitas.nl
- www.advitas.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 93 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Duidelijke uitleg
Prettige benadering en uitleg.
Prettige benadering en uitleg.
De financieel adviseur nam alle tijd voor me en kwam professioneel over.
Persoonlijk contact en een vriendelijke…
Persoonlijk contact en een vriendelijke adviseur. Niets aansmeren of opdringen, maar gewoon objectief naar de situatie kijken en bekijken of er iets te verbeteren valt.
Prima uitleg en aardige kerel.
ben deze keer super goed geholpen door…
ben deze keer super goed geholpen door ruben van der put
Goed advies gekregen van de adviseur
Goed advies gekregen van de adviseur. We hadden een goed onderbouwt gesprek. Denkt goed mee.
Tip bereid je wel voor, adviseur heeft geen glazen bol. ;-)
Heel fijne uitleg gehad
Ik ben zeer netjes en correct geholpen…
Ik ben zeer netjes en correct geholpen en geïnformeerd alles heeft hij keurig beantwoord
Prima service zowel adviseur als backoffice
Eerste gesprek met adviseur verliep vlot, goed en duidelijk advies, zijn gelijk accoord gegaan, was precies wat we wilde.
Contact met backoffice evenzo. Snelle afhandeling.
We zijn goed geholpen door dhr Storm,
We zijn goed geholpen door dhr Storm,
duidelijkeuitleg!
Backoffice kent verbeterpunten
Met de adviseur hebben we goed en prettig contact gehad. Hij reageerde snel op de vragen die wij stelden. De backoffice heeft helaas wat (gevoelige) steken laten vallen. En dat is jammer want je betaalt genoeg voor de ondersteuning.
behulpzaam en goed advies
De interne communicatie kan beter
De interne communicatie loopt bij Advitas niet zo goed. Terwijl ik met een adviseur al enige maanden bezig ben met de lijfrenten, krijg ik een brief / e-mail dat ik het allemaal nog moet regelen. En er belt zelfs iemand die mij een pensioengesprek aanbiedt. Degene waar ik mee te maken heb, doet het prima.
Het gesprek was kundig en verhelderend
Het gesprek was kundig en verhelderend. Duidelijke uitleg welke punten verbeterd moeten worden maar ook tips hoe dit dan te doen. Geen druk of verplichtingen maar gewoon een goed advies.
Aandachtspunt is dat de afspraak die telefonisch gemaakt wordt goed wordt gecommuniceerd. Nu ging de adviseur onnodig bellen om te proberen te schuiven met de tijd terwijl duidelijk vooraf was aangegeven dat dit niet mogelijk was.
De adviseur luisterde goed naar de wensen en eerdere ervaringen, nam goed de tijd en zorgde voor goede onderbouwing.
Uitstekend!
Het adviesgesprek met financieel adviseur Johan Ramsewaksing was zeer helder: hij weet waar hij het over heeft en neemt de tijd voor duidelijke toelichting en uitleg. Alle stappen begeleidt hij uitstekend, en hij staat voor vragen en nadere toelichting altijd klaar. Kortom een uitstekende ervaring en betrouwbare stappen naar een nieuwe hypotheek! Top! Dank!
Goed gesprek
Goed gesprek met goede, eerlijke voorlichting en tips. Geen opdringerige aanbevelingen.
Vertrouwd zaken doen
Mooie stabiele, eerlijke partij om zaken mee te doen. Had in een gesprek waarin we samen aan het rekenen waren geslagen ontdekt dat het niet verstandig was om enkele zaken over te hevelen naar andere aanbieder. Dan zeggen ze ook eerlijk, moet je niet doen, of gaan we niet doen. Daar houd ik van. Dus van mij een dikke 8,5
Geen specifieke opmerkingen
L’expérience Trustpilot