Advitas  Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne en persoonlijke uitleg over verschillende mogelijkheden. Er werd goed naar ons geluisterd wat betreft onze wensen. Alles werd duidelijk en rustig uitgelegd. Heel erg bedankt voor de fijne ser... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en het advies dat ik heb ontvangen. De communicatie was prettig, professioneel en betrouwbaar. Ik ben dan ook erg blij met de manier waarop ik ben geholpen en... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Deze medewerker heeft mij heel goed geholpen Nam alle tijd heeft alles geprobeerd al mijn vragen zijn beantwoord was zeer vriendelijk en geduldig Heel tevreden Linda

Noté 3 sur 5 étoiles

Heb te veel nare ervaringen gehad in het verleden met diverse maatschappijen. Voel me me nog steeds in de boot genomen door vele van hem. Ik ken jullie bedrijf niet dus kan er nu geen oordeel over... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Conseiller financier

À propos de Advitas

Écrit par l'entreprise

Advitas
Ons landelijk dekkend netwerk van 40+ experts staat voor u klaar. We bieden persoonlijk advies bij u thuis, of u kiest voor het gemak van beeldbellen. Als 100% onafhankelijke adviseur vergelijken wij de voorwaarden en tarieven van meer dan 30 hypotheekverstrekkers, banken en verzekeraars. Ons enige doel: u verzekeren van objectief advies en de beste voorwaarden voor uw financiële toekomst.
Meer over Advitas

Advitas kantoor
Financieel advies waar u blij van wordt
Bij Advitas geloven we in financieel advies waar u blij van wordt. Het gaat niet alleen om het nemen van slimme beslissingen; het gaat om het creëren van een toekomst waar u zich goed bij voelt. Of het nu gaat om het realiseren van uw dromen of het zorgen voor gemoedsrust, wij zorgen ervoor dat elke stap van uw financiële reis u dichter bij uw doelen brengt, met een glimlach.
Maak een afspraak

Groene projecten
Financiële dienstverlening met een groen hart
Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, zijn we sinds mei 2022 een samenwerking gestart met klimaatorganisatie Regreener. Sindsdien planten wij voor elk adviesgesprek aan huis een boom, als een concrete en symbolische manier om de CO₂-uitstoot van onze autoritten deels te compenseren. Daarnaast investeren we 10% van de opbrengsten uit het Advitas Duurzaam Voordeelpakket (schadeverzekeringen) aan (inter)nationale natuurprojecten.
Bekijk onze projecten

Contact met Advitas
Neem contact met ons op
Heeft u een vraag, opmerking of wilt u advies over onze producten en diensten? We staan u graag te woord.

Wilt u een afspraak maken? Dit kan van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 072-3034825. Heeft u vragen? Onze medewerkers staan voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. U kunt ons dan bellen op 0513-744134.
Contact opnemen

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 93 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

278 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Duidelijkheid en de mogelijkheden

Duidelijkheid en de mogelijkheden. Ook het gevolg hiervan werd besproken. Eindconclusie was duidelijk.

23 juillet 2026

Beste wim,

Dank voor uw mooie beoordeling. Goed om te lezen dat de mogelijkheden duidelijk zijn besproken en dat ook de gevolgen daarvan helder zijn toegelicht. Een duidelijke conclusie helpt om beter te kunnen beoordelen wat een passende vervolgstap is.

Wanneer uw situatie verandert, denken wij graag met u mee over passende mogelijkheden.

Noté 4 sur 5 étoiles

Het was een goed gesprek met een…

Het was een goed gesprek met een kundige adviseur. Probeerde niets aan te praten

22 juillet 2026

Beste willy pomper,

Dank voor uw eerlijke review. Fijn dat u het gesprek met onze adviseur als deskundig heeft ervaren en dat er geen druk is gevoeld richting een bepaalde keuze. Wij vinden het belangrijk dat advies ondersteunend is en past bij uw eigen situatie.

Mocht u in de toekomst opnieuw advies wensen, dan zijn wij u graag van dienst.

gewoon prettig gesprek

15 juillet 2026

Beste klant,

Dank voor uw review. Fijn dat u het gesprek als prettig heeft ervaren. Een goede sfeer en duidelijke aandacht voor uw vragen vinden wij belangrijk in onze dienstverlening. Heeft u later behoefte aan aanvullend advies, dan helpen wij u graag verder.

Aan te bevelen

De financieel adviseur heeft in duidelijke taal uitgelegd wat de mogelijkheden zijn voor ons.

14 juillet 2026

Beste Paul Ten Bosch,

Dank voor uw positieve review. Mooi om te lezen dat de financieel adviseur de mogelijkheden voor u duidelijk heeft uitgelegd. Wij vinden het belangrijk dat advies begrijpelijk wordt gemaakt, zodat u samen een goed beeld krijgt van de opties. Wij staan ook in de toekomst graag voor u klaar bij financiële keuzes en vraagstukken.

Duidelijkheid

Duidelijkheid en direct antwoord op de vragen over mogelijkheden zonder wollig taalgebruik.

13 juillet 2026

Beste Herman,

Dank voor uw review. Fijn dat u de uitleg als helder en direct heeft ervaren en dat uw vragen zonder omwegen zijn beantwoord. Wij vinden het belangrijk om financiële mogelijkheden begrijpelijk te maken, zodat u weet waar u aan toe bent.

Met vriendelijke groet, Team Advitas

Goed uitleggen

Goed uitleggen

15 juillet 2026

Beste TURAN,

Dank voor uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat de uitleg duidelijk voor u was. Heldere toelichting helpt om keuzes beter te begrijpen en met vertrouwen verder te kijken.

Heeft u op een later moment behoefte aan advies, dan helpen wij u graag verder.

meedenken

prettig gesprek, meedenken en advies ook als ze niks kunnen betekenen

14 juillet 2026

Beste sho,

Dank voor uw review. Mooi dat u het gesprek als prettig heeft ervaren en dat er actief met u is meegedacht, ook wanneer niet alles direct tot een concrete oplossing leidt. Juist dan vinden wij het belangrijk om eerlijk en zorgvuldig naar de mogelijkheden te kijken.

Ook in de toekomst kunt u bij ons terecht voor advies en begeleiding.

Noté 1 sur 5 étoiles

Afspraak niet nagekomen,zou een gesprek…

Afspraak niet nagekomen,zou een gesprek aan huis hebben waar ik 3 weken op wachten moest en vervolgens wordt het telefonisch afgehandeld.

10 juillet 2026

Beste Baukje de Vries,

Dit is uiteraard niet zoals het hoort. Wanneer wij afspreken dat een adviseur bij u thuis langskomt, moet die afspraak ook worden nagekomen. Het zonder overleg telefonisch afhandelen van het gesprek past niet bij de gemaakte toezegging. Onze excuses voor deze gang van zaken.

Serviceteam Advitas

Prima en duidelijk verhaal

13 juillet 2026

Beste Eugene Jordens,

Dank voor uw review. Fijn dat het verhaal voor u duidelijk en goed te volgen was. Wij vinden het belangrijk dat een gesprek overzicht geeft en dat u na afloop weet welke punten voor u relevant zijn.

Voor toekomstige vragen of advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Gaf vertrouwen dat de opdracht goed…

Gaf vertrouwen dat de opdracht goed werd uitgevoerd. Gaf mij de zekerheid dat ik terug vallen als het mis zou gaan.

9 juillet 2026

Beste Karin,

Dank voor uw review. Fijn om te lezen dat de uitvoering u vertrouwen en zekerheid heeft gegeven. Het is prettig wanneer u weet dat er ondersteuning beschikbaar is als er toch iets anders loopt dan verwacht. Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima en duidelijk geholpen door de…

Prima en duidelijk geholpen door de heer Gerrmann!

8 juillet 2026

Beste DAY,

Dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat u prettig en duidelijk bent geholpen door de heer Gerrmann. Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Hypotheek

Hypotheek
Ze verplicht je, om te betalen voor een voorstel.
Al zie je er van af.

Beste relatie,

Inmiddels hebben wij contact met elkaar gehad over de afhandeling van uw hypotheekdossier. U heeft daarbij aangegeven dat eerdere correspondentie van onze kant u niet heeft bereikt. Er staat inmiddels een persoonlijke afspraak gepland om de gang van zaken en de verdere afhandeling van het dossier met elkaar te bespreken.

Wij waarderen uw bereidheid om hierover met ons in gesprek te gaan en zien het gesprek met vertrouwen tegemoet.

Serviceteam Advitas B.V.

Begrijpelijk en gedudlig

Deze materie is voor mij vaak onbegrijpelijk, maar Storm heeft het zo goed en geduldig uitgelegd: fantastisch.

26 mai 2026

Beste Kate,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat Storm de informatie rustig en begrijpelijk heeft kunnen toelichten, juist wanneer de materie ingewikkeld kan aanvoelen. Wij vinden het belangrijk dat u met meer overzicht en vertrouwen naar uw keuzes kunt kijken. Ook in de toekomst kunt u bij ons terecht voor advies en begeleiding.

Fantastisch

Fantastische, persoonlijke begeleiding en waardevol advies! Een absolute aanrader als je op zoek bent naar een goede en fijne hypotheekadviseur.

1 juin 2026

Beste NvdB,

Dank voor uw enthousiaste review. Mooi om te lezen dat u de begeleiding als persoonlijk en waardevol heeft ervaren. Bij hypotheekadvies is het belangrijk dat er goed wordt meegedacht over woonwensen, financieringskeuzes en de stappen die daarbij passen.

Mocht u in de toekomst opnieuw advies wensen, dan zijn wij u graag van dienst.

Noté 5 sur 5 étoiles

Belafspraken keurig op tijd nagekomen

Belafspraken keurig op tijd nagekomen; voldoende informatie ontvangen.

3 juillet 2026

Beste Martha en Jaap,

Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Fijn dat de belafspraken zorgvuldig zijn nagekomen en dat u voldoende informatie heeft ontvangen. Een heldere planning en duidelijke toelichting helpen om financiële keuzes goed te kunnen beoordelen. Voor toekomstige vragen of advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Actie tijdig ondernomen

Actie tijdig ondernomen. Goede uitleg, prettig gesprek.

3 juillet 2026

Beste Ron,

Dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat onze aanpak voor u zorgvuldig en voortvarend is verlopen en dat het contact aangenaam was. We vinden het belangrijk om overzicht te bieden en zaken op het juiste moment op te pakken. Wij staan ook in de toekomst graag voor u klaar bij financiële keuzes en vraagstukken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Pascal was heel behulpzaam en…

Pascal was heel behulpzaam en vriendelijk

4 juillet 2026

Beste A Dihal,

Dank voor uw review. Mooi om te lezen dat u de ondersteuning als prettig heeft ervaren. Een vriendelijke en duidelijke benadering vinden wij belangrijk bij elk adviestraject. Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

duidelijke uitleg

duidelijke uitleg! Alle facetten kon de adviseur helder uitleggen. Onze dank!

Beste klant,

Dank voor uw reactie. Fijn dat de toelichting voor u overzichtelijk was en dat de verschillende punten goed zijn uitgelegd. Bij financiële producten helpt duidelijke uitleg om keuzes met meer vertrouwen te kunnen maken. Heeft u later behoefte aan aanvullend advies, dan helpen wij u graag verder.

Ongewenste benadering

Dit bedrijf waar ik nooit zaken mee heb gedaan probeert mij meerdere malen per week te bellen voor ongewenst advies. Dat ik hun nummer heb geblokkeerd was blijkbaar reden om het nu ook nog per e-mail te proberen.

2 juillet 2026

Beste Jonas,

Vervelend om te lezen dat je onze benadering als ongewenst ervaart. Naar alle waarschijnlijkheid beheren wij een verzekering die op jouw naam staat en proberen wij je in verband daarmee te bereiken. Het kan zijn dat dit product door de overname van een portefeuille bij Advitas in beheer is gekomen en dat je daarom niet eerder rechtstreeks zaken met ons hebt gedaan.

Wil je een e-mail sturen naar service@advitas.nl met je naam en contactgegevens? Dan zoeken wij uit welk product bij ons in de administratie staat en kunnen wij jouw contactvoorkeur aanpassen naar ‘niet benaderen’.

Je ontvangt dan uitsluitend nog correspondentie die noodzakelijk is voor het beheer van je product en onze wettelijke zorgplicht.

Goede kennis van zaken.

Goede kennis van zaken.
Dacht goed mee over welke mogelijkheden zijn.

Beste Leon,

Dank voor uw review. Het is prettig om terug te krijgen dat u de kennis en het meedenken als waardevol heeft ervaren. Juist bij financiële producten is het belangrijk om samen te kijken welke mogelijkheden passen bij de persoonlijke situatie. Ook in de toekomst kunt u bij ons terecht voor advies en begeleiding.

Team Advitas

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus