Fijne en persoonlijke uitleg over verschillende mogelijkheden. Er werd goed naar ons geluisterd wat betreft onze wensen. Alles werd duidelijk en rustig uitgelegd. Heel erg bedankt voor de fijne ser... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en het advies dat ik heb ontvangen. De communicatie was prettig, professioneel en betrouwbaar. Ik ben dan ook erg blij met de manier waarop ik ben geholpen en... Voir plus
Deze medewerker heeft mij heel goed geholpen Nam alle tijd heeft alles geprobeerd al mijn vragen zijn beantwoord was zeer vriendelijk en geduldig Heel tevreden Linda
Heb te veel nare ervaringen gehad in het verleden met diverse maatschappijen. Voel me me nog steeds in de boot genomen door vele van hem. Ik ken jullie bedrijf niet dus kan er nu geen oordeel over... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de Advitas
Écrit par l'entreprise
Coordonnées de contact
Arcadialaan 24, 1813 KN, Alkmaar, Pays-Bas
- 072 303 48 25
- planning@advitas.nl
- www.advitas.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 93 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Volledig, vriendelijk en eerlijk advies
Zojuist een goed gesprek gehad met adviseur Storm Kempenk over mijn aflopende lijfrentepolis. Strom gaf mij een helder en volledig beeld van wat er mogelijk is en wat, gezien zijn expertise, de beste opties zijn. Bij dit soort niet alledaagse complexe materie is zo'n gesprek een aanbeveling.
Proces niet op orde
Dr gesprekken waren helder en prettig, het proces dat daarop volgde - de overheveling van koopsompolissen naar Brand new Day - duurde eindeloos. Maanden later en ientallen mails, chats en telefoontjes verder is het nu eindelijk rond.

Rendement beleggingsverzekering
In 2002 een beleggingsverzekering met weinig risico afgesloten ter afbetaling van een deel van de hypotheek. Deze is op een bepaald moment door ASR overgenomen met Advitas als tussenpersoon. Nu, in mei 2026, blijkt de opbrengst net 50% van het beoogde resultaat te zijn; Hoezo weinig risico? Klachten hierover bij ASR en Advitas worden als niet ontvankelijk verklaard. Advitas zegt zelfs dat zij de polis wel beheren maar er verder helemaal niets mee of voor doen. Als ik een hoger rendement wil moet ik maar simpel meer geld storten. Ik zou denken, beleg in beter renderende producten. Kortom een waardeloos bedrijf. Blij dat ik na de verkoop van mijn woning niets meer met ASR en/of Advitas van doen heb. Voor mensen die er aan denken met ASR en/of Advitas zaken te willen gaan doen.... Doe het niet, zij doen er helemaal niets voor en alle verantwoordelijkheid ligt bij jezelf niet bij hen.

Réponse de Advitas
Uitermate fijn en goed gesprek
Wij hebben het gesprek als zeer positief en vriendelijk ervaren. Onze adviseur was kristalhelder en absoluut niet opdringerig o.i.d. het tegenovergestelde juist.
Dhr Johan Ramsewaksing heeft ons uitstekend geholpen
Dhr. Ramsewaksing was mooi op tijd, nam ruim te tijd om alles uit te leggen en de mogelijkheden te bespreken. Hij was heel geduldig en legde alles heel duidelijk uit. Hij schreef ook op wat hij besprak zodat we het later nog eens na konden kijken als we het niet meer helemaal konden herinneren. Heel prettig contact en duidelijk en informatief, zonder tijdsdruk.
Altijd alles maar willen veranderen
Altijd alles maar willen veranderen, als je alle gegevens hebt door gegeven is het vaak niet nodig of kan het niet

Deskundig hypotheekadviseur
Advitas regelt overdracht lijfrente naar pensioen uitstekend
Bij de overdracht van de lijfrente van de verzekering naar pensioenuitkering heeft Advitas alles voor mij geregeld zodat het pensioen nu wordt uitgekeerd.
Ervaring met Advitas
Het adviesgesprek met Pascal Valkering was prima, duidelijk en informatief, ook zijn terugkoppelingen bij vragen, snel en goed. Daarna werd het een beetje een rommeltje met een te vroege startdatum (vóór het aflopen van mijn polis) dus dat ging niet. Gedoe met de saldoverklaring, wie doet wat? En mijn geld bleef "hangen" bij ASR, omdat Advitas niet reageerde op vragen van ASR. Kortom, ik heb er zelf héél veel werk aan gehad, om eea in goede banen te leiden, terwijl ik verwachtte ontzorgd te worden voor een brdrag van €750,-

Prettig en kundig
Ik heb hele goede ervaringen met de afhandeling van mijn Lijfrentepolis. Zeer prettige en kundige gesprekken gehad wat heeft geleid tot een goed advies.
Financieel advies lijfrente
Uitgebreide, duidelijke informatie waarbij meerdere opties werden bekeken, op een rustige, zeer klantvriendelijke manier. Er werd ruim tijd genomen en nadenktijd gegeven.
Verder duidelijk mailcontact met snelle reacties. Goede uitleg, goede afhandeling.
Ik ben wel goed geholpen
Heldere uitleg in begrijpelijke taal.
Heldere uitleg in begrijpelijke taal.
Luisterend oor.
Schriftelijke samenvatting en vlotte afwerking.
Prima werk!
Veel dubbel werk gegevens verstuurd
Veel dubbel werk gegevens verstuurd. Uit Eindelijk zelf weer in de map moeten doen

Réponse de Advitas
Keurig op tijd gebeld volgens afspraak
Keurig op tijd gebeld volgens afspraak. Het doel van het gesprek werd duidelijk uitgelegd en heeft mij bewuster gemaakt van de financiële mogelijkheden. Ik ben tevreden met het heldere advies.
Blijven je ongevraagd bellen en mailen
Blijven je ongevraagd bellen en mailen. Super irritant.

professioneel advies
Storm is geduldig, legt alles goed uit en sluit aan op onze vragen en opmerkingen. Hij is overtuigend zonder een stereotype verkoper te zijn. Hij kent het product en kan derhalve uitstekend advies geven met de cons en pros. Dank Storm.
Goede uitleg in Jip en Janneke taal…
Goede uitleg in Jip en Janneke taal zodat het heel goed te begrijpen was.
L’expérience Trustpilot