Advitas  Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne en persoonlijke uitleg over verschillende mogelijkheden. Er werd goed naar ons geluisterd wat betreft onze wensen. Alles werd duidelijk en rustig uitgelegd. Heel erg bedankt voor de fijne ser... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en het advies dat ik heb ontvangen. De communicatie was prettig, professioneel en betrouwbaar. Ik ben dan ook erg blij met de manier waarop ik ben geholpen en... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Deze medewerker heeft mij heel goed geholpen Nam alle tijd heeft alles geprobeerd al mijn vragen zijn beantwoord was zeer vriendelijk en geduldig Heel tevreden Linda

Noté 3 sur 5 étoiles

Heb te veel nare ervaringen gehad in het verleden met diverse maatschappijen. Voel me me nog steeds in de boot genomen door vele van hem. Ik ken jullie bedrijf niet dus kan er nu geen oordeel over... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Conseiller financier

À propos de Advitas

Écrit par l'entreprise

Advitas
Ons landelijk dekkend netwerk van 40+ experts staat voor u klaar. We bieden persoonlijk advies bij u thuis, of u kiest voor het gemak van beeldbellen. Als 100% onafhankelijke adviseur vergelijken wij de voorwaarden en tarieven van meer dan 30 hypotheekverstrekkers, banken en verzekeraars. Ons enige doel: u verzekeren van objectief advies en de beste voorwaarden voor uw financiële toekomst.
Meer over Advitas

Advitas kantoor
Financieel advies waar u blij van wordt
Bij Advitas geloven we in financieel advies waar u blij van wordt. Het gaat niet alleen om het nemen van slimme beslissingen; het gaat om het creëren van een toekomst waar u zich goed bij voelt. Of het nu gaat om het realiseren van uw dromen of het zorgen voor gemoedsrust, wij zorgen ervoor dat elke stap van uw financiële reis u dichter bij uw doelen brengt, met een glimlach.
Maak een afspraak

Groene projecten
Financiële dienstverlening met een groen hart
Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, zijn we sinds mei 2022 een samenwerking gestart met klimaatorganisatie Regreener. Sindsdien planten wij voor elk adviesgesprek aan huis een boom, als een concrete en symbolische manier om de CO₂-uitstoot van onze autoritten deels te compenseren. Daarnaast investeren we 10% van de opbrengsten uit het Advitas Duurzaam Voordeelpakket (schadeverzekeringen) aan (inter)nationale natuurprojecten.
Bekijk onze projecten

Contact met Advitas
Neem contact met ons op
Heeft u een vraag, opmerking of wilt u advies over onze producten en diensten? We staan u graag te woord.

Wilt u een afspraak maken? Dit kan van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 072-3034825. Heeft u vragen? Onze medewerkers staan voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. U kunt ons dan bellen op 0513-744134.
Contact opnemen

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 93 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

278 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Volledig, vriendelijk en eerlijk advies

Zojuist een goed gesprek gehad met adviseur Storm Kempenk over mijn aflopende lijfrentepolis. Strom gaf mij een helder en volledig beeld van wat er mogelijk is en wat, gezien zijn expertise, de beste opties zijn. Bij dit soort niet alledaagse complexe materie is zo'n gesprek een aanbeveling.

19 mai 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Proces niet op orde

Dr gesprekken waren helder en prettig, het proces dat daarop volgde - de overheveling van koopsompolissen naar Brand new Day - duurde eindeloos. Maanden later en ientallen mails, chats en telefoontjes verder is het nu eindelijk rond.

16 mai 2026

Beste AnnaB,

Dank voor uw review.

Jammer om te lezen dat u het proces rondom de overboeking naar Brand New Day als langdurig heeft ervaren. Op basis van de review hebben wij het specifieke dossier helaas niet kunnen herleiden, waardoor wij de exacte oorzaak niet kunnen vaststellen.

Wel zijn wij blij om te lezen dat de zaak inmiddels is afgerond. Uw signaal nemen wij serieus en gebruiken wij als input om onze processen en opvolging verder te optimaliseren.

Dank dat u de moeite heeft genomen dit met ons te delen.

Rendement beleggingsverzekering

In 2002 een beleggingsverzekering met weinig risico afgesloten ter afbetaling van een deel van de hypotheek. Deze is op een bepaald moment door ASR overgenomen met Advitas als tussenpersoon. Nu, in mei 2026, blijkt de opbrengst net 50% van het beoogde resultaat te zijn; Hoezo weinig risico? Klachten hierover bij ASR en Advitas worden als niet ontvankelijk verklaard. Advitas zegt zelfs dat zij de polis wel beheren maar er verder helemaal niets mee of voor doen. Als ik een hoger rendement wil moet ik maar simpel meer geld storten. Ik zou denken, beleg in beter renderende producten. Kortom een waardeloos bedrijf. Blij dat ik na de verkoop van mijn woning niets meer met ASR en/of Advitas van doen heb. Voor mensen die er aan denken met ASR en/of Advitas zaken te willen gaan doen.... Doe het niet, zij doen er helemaal niets voor en alle verantwoordelijkheid ligt bij jezelf niet bij hen.

15 mai 2026

Beste Jans Lensen,

Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent over het rendement van uw beleggingsverzekering. Tegelijk vinden wij het belangrijk om daarbij ook de context van uw dossier te benoemen.

De betreffende polis is door u in 2002 afgesloten. Advitas is pas sinds 2021 als tussenpersoon aan de polis verbonden geraakt na overname van de portefeuille. Sindsdien hebben wij meermaals met u gesproken over de ontwikkeling van de polis en u daarbij geadviseerd om de verzekering te beëindigen vanwege de beperkte verwachtingen voor de verdere opbouw. U heeft ervoor gekozen dit advies niet op te volgen.

Uw klachten zagen met name op compensatie voor rendementen die over een periode van circa 25 jaar zijn tegengevallen. Wij menen dat Advitas daarvoor niet verantwoordelijk kan worden gehouden. Ook gezien het late tijdstip binnen de totale looptijd van de polis waarop Advitas bij de polis betrokken is geraakt en daardoor de beperkte impact die eventuele wijzigingen in de onderliggende beleggingen op het eindresultaat zouden kunnen hebben.

Dat neemt niet weg dat wij begrijpen dat de uiteindelijke uitkomst voor u teleurstellend is.

Dhr Johan Ramsewaksing heeft ons uitstekend geholpen

Dhr. Ramsewaksing was mooi op tijd, nam ruim te tijd om alles uit te leggen en de mogelijkheden te bespreken. Hij was heel geduldig en legde alles heel duidelijk uit. Hij schreef ook op wat hij besprak zodat we het later nog eens na konden kijken als we het niet meer helemaal konden herinneren. Heel prettig contact en duidelijk en informatief, zonder tijdsdruk.

11 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Altijd alles maar willen veranderen

Altijd alles maar willen veranderen, als je alle gegevens hebt door gegeven is het vaak niet nodig of kan het niet

8 mai 2026

Beste Alleta Kuil,

Vervelend om te lezen dat dit uw ervaring is geweest.

Op basis van de inhoud van uw review kunnen wij uw terugkoppeling helaas niet herleiden naar een concreet klantgesprek of dossier binnen onze organisatie. Mocht u uw ervaring nader willen toelichten, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Ervaring met Advitas

Het adviesgesprek met Pascal Valkering was prima, duidelijk en informatief, ook zijn terugkoppelingen bij vragen, snel en goed. Daarna werd het een beetje een rommeltje met een te vroege startdatum (vóór het aflopen van mijn polis) dus dat ging niet. Gedoe met de saldoverklaring, wie doet wat? En mijn geld bleef "hangen" bij ASR, omdat Advitas niet reageerde op vragen van ASR. Kortom, ik heb er zelf héél veel werk aan gehad, om eea in goede banen te leiden, terwijl ik verwachtte ontzorgd te worden voor een brdrag van €750,-

7 mai 2026

Beste Rob,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. Fijn om te lezen dat u het adviesgesprek met Pascal Valkering als duidelijk en informatief heeft ervaren en tevreden was over de snelheid van zijn terugkoppelingen.

Tegelijkertijd vinden wij het vervelend om te lezen dat het vervolgtraject daarna niet soepel is verlopen en dat u uiteindelijk zelf veel inspanning heeft moeten leveren om het proces in goede banen te leiden. Na bestudering van het dossier herkennen wij dat dit traject strakker begeleid had kunnen en moeten worden, onder meer rondom de afstemming van de startdatum, de saldoverklaring en de communicatie richting ASR.

Uw feedback is wat ons betreft terecht en waardevol. Wij nemen dit intern mee om onze processen en communicatie verder te verbeteren, zodat klanten beter worden ontzorgd gedurende het gehele traject.

Vriendelijke groet,

Prettig en kundig

Ik heb hele goede ervaringen met de afhandeling van mijn Lijfrentepolis. Zeer prettige en kundige gesprekken gehad wat heeft geleid tot een goed advies.

18 décembre 2025

Financieel advies lijfrente

Uitgebreide, duidelijke informatie waarbij meerdere opties werden bekeken, op een rustige, zeer klantvriendelijke manier. Er werd ruim tijd genomen en nadenktijd gegeven.
Verder duidelijk mailcontact met snelle reacties. Goede uitleg, goede afhandeling.

8 avril 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Veel dubbel werk gegevens verstuurd

Veel dubbel werk gegevens verstuurd. Uit Eindelijk zelf weer in de map moeten doen

23 mars 2026

Beste heer Timmerman,

Dank voor uw review. Wij zijn u graag van dienst geweest in uw dossier.

Wij lezen in uw reactie terug dat u bepaalde zaken dubbel heeft moeten aanleveren of uitvoeren. Dat trekken wij ons aan en gebruiken wij ook als input om te kijken hoe wij onze processen verder kunnen verbeteren.

Desalniettemin menen wij dat uw dossier uiteindelijk tot een positief resultaat heeft geleid, zowel voor u als voor ons.

Noté 1 sur 5 étoiles

Blijven je ongevraagd bellen en mailen

Blijven je ongevraagd bellen en mailen. Super irritant.

1 mai 2026

Beste heer Bosman,

Dank voor uw feedback. We begrijpen dat ongevraagd bellen en mailen als vervelend kan worden ervaren.

Hoewel we niet met zekerheid kunnen vaststellen dat het om u gaat, lijkt dit verband te houden met de portefeuilleovername van de Volksbank (ASN/SNS) in 2025. Daarnaast hebben wij voor deze specifieke benadering rondom uw lopende polis een aparte brief verstuurd waarin wij aankondigen dat wij telefonisch contact opnemen.

Vanuit onze rol geven wij invulling aan onze zorgplicht door klanten te informeren over zowel de overname als hun lopende producten en – waar passend – een onderhoudsgesprek aan te bieden of dit telefonisch toe te lichten.

Wilt u niet telefonisch benaderd worden? Dan kunt u dit doorgeven via service@advitas.nl, dan leggen wij dit vast. Wettelijk verplichte zorgplichtcommunicatie kunnen wij echter niet stopzetten.

Neemt u gerust contact met ons op, dan kijken we dit graag voor u na.

professioneel advies

Storm is geduldig, legt alles goed uit en sluit aan op onze vragen en opmerkingen. Hij is overtuigend zonder een stereotype verkoper te zijn. Hij kent het product en kan derhalve uitstekend advies geven met de cons en pros. Dank Storm.

30 avril 2026

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus